Aleksandar-29 Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 Pozdravljam vas, Kao prvo izvinite jer nemam vremena da za svaku knjigu unesem sve detalje, ali znam da većina vas zna koji je izdavač i ostalo, tako da neće biti problema nadam se. Ako vam se ne sviđa cena - možemo da se cenkamo - nije problem. Mogu da vam pošaljem, a možete i da preuzmete lično - kako vam volja. Evo šta imam i koja je cena: - Žitija svetih za decembar, Beograd 1998, očuvana 4+, 1100 dinara - Kako izlečiti bolesti duše, Arhimandrit Lazar Abašize, Cetinje 2007, očuvana 5, 270 dinara - Iznad istoka i zapada - Zemlja nedođija, Sv. Vladika Nikolaj, Pravoslavac - Linc 2003, očuvana 5, 150 dinara - Jedini čovekoljubac - Carev Zavet, Sv. Vladika Nikolaj, Pravoslavac - Linc 2003, očuvana 5, 150 dinara - Žitija ruskih novomučenika, Jeromonah Damaskin Orlovski, Biblioteka Obraz Svetački, mek povez, očuvana 4, 450 dinara - Pouke za odrasle pred krštenje, protonamesnik Vajo Jović, Bg 2003, očuvana 4-. 150 dinara - Mladost i strasti, Vladimir Dimitrijević, Bg 1995, očuvana 5, 100 dinara - 400 glava o ljubavi, Sv. Maksim Ispovednik, Prizren 1992, očuvana 4-, 250 dinara - Nevidljiva borba, Nikodim Agiorit, Linc Austrija, očuvana 5-, 160 strana Slobodno pitajte šta vas zanima, na forumu ili ovako, otvoren sam za svaki kontakt. Hvala i zdravlje vam od Boga. JESSY and jegorradov је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar-29 Написано Септембар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Kad sam vec tu da dodam kako bi moglo ici preuzimanje: Evo ovako. Mogu da ti posaljem postom a posto ima vise varijanti najbolje da sami odaberete: http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/kalkulator-postarine.asp http://www.cityexpress.rs/ser/index.php?tip=pravna&gId=12&mpId=40 http://www.postexpress.rs/cene.asp E sad, za mene je najbolja varijanta pouzecem, a ako ne zelite to onda ne bi bilo lose da mi uplatite pre isporuke -ziro racun ili Post Net ili uputnica - svejedno. Pored licne isporuke, mogu da ostavim knjigu na nekom dogovorenom mestu u Beogradu-zemunu-novom beogradu i da tu preuzmem novac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jegorradov Написано Март 3, 2012 Пријави Подели Написано Март 3, 2012 Pozdravljam vas, Kao prvo izvinite jer nemam vremena da za svaku knjigu unesem sve detalje, ali znam da većina vas zna koji je izdavač i ostalo, tako da neće biti problema nadam se. Ako vam se ne sviđa cena - možemo da se cenkamo - nije problem. Mogu da vam pošaljem, a možete i da preuzmete lično - kako vam volja. Evo šta imam i koja je cena: - Žitija svetih za decembar, Beograd 1998, očuvana 4+, 1100 dinara - Kako izlečiti bolesti duše, Arhimandrit Lazar Abašize, Cetinje 2007, očuvana 5, 270 dinara - Iznad istoka i zapada - Zemlja nedođija, Sv. Vladika Nikolaj, Pravoslavac - Linc 2003, očuvana 5, 150 dinara - Jedini čovekoljubac - Carev Zavet, Sv. Vladika Nikolaj, Pravoslavac - Linc 2003, očuvana 5, 150 dinara - Žitija ruskih novomučenika, Jeromonah Damaskin Orlovski, Biblioteka Obraz Svetački, mek povez, očuvana 4, 450 dinara - Pouke za odrasle pred krštenje, protonamesnik Vajo Jović, Bg 2003, očuvana 4-. 150 dinara - Mladost i strasti, Vladimir Dimitrijević, Bg 1995, očuvana 5, 100 dinara - 400 glava o ljubavi, Sv. Maksim Ispovednik, Prizren 1992, očuvana 4-, 250 dinara - Nevidljiva borba, Nikodim Agiorit, Linc Austrija, očuvana 5-, 160 strana Slobodno pitajte šta vas zanima, na forumu ili ovako, otvoren sam za svaki kontakt. Hvala i zdravlje vam od Boga. Ovo je stari post, ali da pitam ipak koja je cena za knjigu Nevidljiva borba, Nikodim Agiorit, Linc Austrija, očuvana 5-, 160 strana? hvala~~~ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jegorradov Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 u medjuvremenu sam nabavio trazenu knjigu, pre godinu dana... Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука