Jump to content

Језиви подаци: 92% од контролисаних парцела засејано генетски модификованом сојом!

Препоручена порука

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/prenosimo/iz-drugih-medija/zastrasujuce-bioloski-rat-protiv-srba.php

zastrasujuce-bioloski-rat-protiv-srba.jpg

Никола Алексић, еколошки покрет, Нови Сад

Језиви подаци: 92% од контролисаних парцела засејано генетски модификованом сојом!

05.09.2011

Податак који је изнео проф. др Јан Боћански, директор завода за заштиту биља, да је од контролисаних парцела 92% било посејано генетски модификованом сојом недвосмислено указује да је биолошки рат против становништва Србије започет.

Taкође овај податак указује да је Влада Републике Србије противуставно, незаконито и на мала врата (без измене закона) легализовала узгој генетски модификованих организама и дала зелено светло ексклузивним увозницима да увозе генетски модификовано семе соје. На јесен ће та иста однарођена, злочиначка Влада инсценирати сукоб пољопривредних произвођача и инспекцијских органа и у циљу изласка у сусрет захтевима преварених сељака легализовати узгој генетски модификованих култура.

Још је трагичнија чињеница да та иста инспекција није контролисала парцеле под кукурузом, сунцокретом и уљаном репицом зато што је ексклузивни увозник Монсантових семена МК Група чији је власники бивши директор Демократске странке.

ГМО расадник најтежих болести!

Научни податак да лабораторијски пацови постају стерилни у трећој генерацији, поред појаве других 65 најтежих болести, очекују и људску врсту.

Зато позивамо целокупну јавност на општу мобилизацију, ми смо осуђени на пропаст, на умирање у најтежим болестима и нестанак са лица земље само због профита људи којима ништа није свето и који отворено спроводе геноцид над сопственим народом.

Не постоји Влада на свету која је пала ниже од Владе Србије.

Не постоји Влада на свету која се одрекла сопственог народа и за рачун злочинаца спроводи геноцид над њим.

Ту привилегију да под таквом квалификацијом уђе у светску историју је освојила Влада Србије.

Упозоравамо становништво Србије, када нам на рукама почну умирати сопствена деца, нећемо имати право да се бунимо, јер смо им данашњим ћутањем омогућили, а корумпиране злочинце подсећамо на народну изреку да ничија свећа није горела до зоре.

Биолошки рат је започео, нико неће бити изузет, Србија се налази пред брисањем са географске карте света.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ruku na srce ali ovi iz Dveri bi mogli malo da se informisu pre nego sto iznesu podatake.

Ali dobro da im oprostimo jer moraju da nabudze stvari.

Da se razumemo... Ja jesam protiv genetski modifikovane hrane... Ali sam protiv manipulisanja cinjenicama da bi se doslo do zeljenog efekta

1000000001010

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

проф. др Јан Боћански, директор завода за заштиту биља

ја вас не контам?

зар има ко паметнији о овој тематици да рече од: проф. др Јан Боћански, директор завода за заштиту биља

човек је стручан и лепо рекао проблем..

и нису никакве претпоставке .. већ истраживање...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Koliko svatih iz napisa profesor je samo izneo podatak da je izvestan procenat kontrolisanih parcela posejan genetski modifikovanom sojom.I to je kraj njegove izjave.Sve ostalo je autorstvo politicke stranke. U cemu je problem? Duboko sumnjam da bi ostalo napisano potpisao uvazeni profesor. Ustanova gde je zaposlen profesor sigurno za zastitu bilja ne koristi zasecerenu vodicu.

Подели на овим сајтовима

Податак који је изнео проф. др Јан Боћански, директор завода за заштиту биља, да је од контролисаних парцела 92% било посејано генетски модификованом сојом недвосмислено указује да је биолошки рат против становништва Србије започет.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ne radi se tu samo o Vladi Srbije.

Kakav narod takva vlast.

Problem je i taj što bi 90% naših seljaka sejalo GMO soju samo da bi ostvarili profit.

To što je neko direktor instituta ne znači automatski da sve zna ali i meni je ovaj tekst poprilično diskutabilan.

Подели на овим сајтовима

Zamena teze. Prof. nije pomenuo bioloski rat to je samo konstrukcija autora clanka.Samo je rekao procenat kontrolisanog uzorka i iz toga ne mozemo da donosimo zakljucak da se radi o genocidu i ostalim navedenim stvarima Hocemo li reci da proizvodjaci /postoje u vise zemalja/ vode bioloski rat protiv sopstvene zemlje. I zar te zemlje nece nestati sa geografske karte,deca da im umiru na rukama....O necijoj pameti moze da govori samo struka a ne pojedinci kao sto smo Vi/pod pretpostavkom da niste iz struke/i ja.

Подели на овим сајтовима

Zamena teze. Prof. nije pomenuo bioloski rat to je samo konstrukcija autora clanka.Samo je rekao procenat kontrolisanog uzorka i iz toga ne mozemo da donosimo zakljucak da se radi o genocidu i ostalim navedenim stvarima Hocemo li reci da proizvodjaci /postoje u vise zemalja/ vode bioloski rat protiv sopstvene zemlje. I zar te zemlje nece nestati sa geografske karte,deca da im umiru na rukama....O necijoj pameti moze da govori samo struka a ne pojedinci kao sto smo Vi/pod pretpostavkom da niste iz struke/i ja.

U italiji hapse za GMO.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ма што се мене тиче могу у самопослугама и хероин да продају, али под условом да на кесицама пише:

"Хероин, земља поријекла Авганистан, увозник и дистрибутер за Европу "Хаљими компани Призрен" и тако даље.

Оно што ЈЕСТЕ реалан проблем и што заиста крши сва могућа права купаца (који су светиња у цивилизованим земљама,

па и код нас до доласка демократије) јесте то што немају обавезу да јасно означе производе који су ГМО.

Дакле - није проблем, продајте шта год хоћете, али немојте да ЛАЖЕТЕ народ да једе здраву и квалитетну храну.

На коју год се страну човек мало распита, испостави се да све што ваља ми извозимо за Аустрију и Швабију,

а да воће и поврће (о темпора о морес) врло често увозимо из Аргентине, Чилеа, Кине итд.

Е, сад, замислите процес обраде да воће и поврће од брања до вашег стола пређе 10.000 км, путује данима у контејнерима на броду,

и да кад стигне за вашу трпезу изгледа као са корица неког часописа. Нема шта се не чини са том храном: од зрачења до парафинирања.

Запитајте се какве су то јабуке које ни црви неће да једу ни птице неће да кљуцају...

(кинески пилићи који од рођења до клања никад не виде сунце и не потрче, никад не окусе траву, а неки умру "природном смрћу" су потпуно друга тема)

Проблем није у слободном тржишту него управо у корупмираном систему владе Србије која не штити домаће произвођаче здраве хране

и у пољопривредним и санитарним инспекцијама које врло често сумњивим транге франге компанијама издају дозволе за увоз свега и свачега

по умоболно ниским цијенама (питајте се зашто) уништавајући домаће пољопривреднике.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Ja pokusavam razlozno da razgovaram.Pomenu nisam da jedemo najzdraviju hranu.Razgovaram samo o delu clanka koji je nebulozan.Pogledati predhodne postove.Beogradski vodovod nekoliko puta dnevno proverava baktereolosku ispravnost vode i voda je ispravna.Sa moje strane nije nikakvo sakrivanje glave u pesku.Mislim da se sada razumemo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...