Jump to content

Ђенерал је сјеме нове човјечности

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

????? ?? ?? ????????? ??? ???????? ? ???? ???? ??????, ??? ????? ? ?????? ?????? ????. ?????? ?? ??????? ??? ???????? ???? ?? ????? ?? ?????? ?????, ?? ???? ? ????????? ?? ??????. ??? ????? ????????? ???? ????????? ?? ?????, ???? ????????? ?? ??????? ?????????? ???? ???????? ???????????.

? ???? ??????? ? ????????? ?? ????????.

?? ??????? ?? ???????. ???????? ?? ? ??? ????? ? ?? ?? ???????, ? ???????? ????? ???????? ???, ??? ??????? ?? ?? ??????? ????? ???? ????????????.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 90
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

citao sam da su neki nacrtali ikonu Draze. to je po meni glupo jer nije kanonizovan.

mislim da se nebi trebalo kanonizovati, jer se o njegovoj borbi malo zna a i pola naroda ga bas i ne voli.

prvo drzava mora da preda sve dokumente o njemu i da bude narodna volja. onda mozda ga proglase kao mucenika.

?? ???? ?? ????? ????? ?? ??? ??????.

Подели на овим сајтовима

citao sam da su neki nacrtali ikonu Draze. to je po meni glupo jer nije kanonizovan.

mislim da se nebi trebalo kanonizovati, jer se o njegovoj borbi malo zna a i pola naroda ga bas i ne voli.

prvo drzava mora da preda sve dokumente o njemu i da bude narodna volja. onda mozda ga proglase kao mucenika.

a sta je glupo sto pisem mirodjijo  0104_cheesy
Подели на овим сајтовима

a sta je glupo sto pisem mirodjijo  0104_cheesy

?? ?? ??? ?? ???? ???????... 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

????? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ????? ??? ??,???? ?? ????? ????? ? ??????? ?? ????? ? ??????? ????????,?? ?? ?? ?? ????? ??????? ?? ???? ????????????

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Uz duzno postovanje mislim da je za sad dovoljno da se Generala Mihailovica seti GOSPOD u Carstvu Svome , a sve preko toga treba ostaviti nekim drugim vremenima ! BOG projavljuje Svoje Svete kada treba a ne kad mi ljudi zelimo !

Istorija ww II treba da se lepo prouci da se ispitaju mnogi izvori pa tek onda donositi ovakve ili onakve zakljucke

Подели на овим сајтовима

? ??? ?? ???? ???????????

?? ?????? ?????? ????? ? ??????????????? ????? ???.

??? ??? ???? ?????? ???????,????? 27 ?????

http-~~-//video.google.com/videoplay?docid=-8469390876027231800&ei=dV42S6KxMsSp-Aac26mODw&q=iguman+aleksej&hl=en#

???? ???? ???????? ? ???? ??????? ????????? ?? ?? ?? ?????? ????? ???????. ???? ???? ?? ??? ? ?????? ??????? ?????????? ????????? ???? ???? ??????? ???? ?? ??????, ??? ?? "?????????? ?????????" ??? ?????? ? ??? ???? ????? ??????????????? ?? ?????, ??? ??????? ???? ???? ?? ?????? ???? ????? ??????? ? ??? ??? ?? ????? ???? ?? ???? ???? ?? ?????? ????, ?????? ?? ?????? ??? ??????. ????????? ?? ?? ????? ???? ???? ?? ????? ????? ???????? ????, ? ???? ?? ???????? ???? ???. ????? ???? ???????? ?? ????????? ?? ?????, ??? ?? ???????? ???????????? ???? ???? ??????????, ? ?????? ?????? ?? ??????? ????? ??? ???? ?? ??????? ?? ??????, ?? ???? ??????? ??? ???? ??? ???? ??????? ???? ????? ???????, ??? ????? ???? ??? ? ???????? ???? ????? ????? ????????. ???? ?? ?? ????? ???????? ?? ?????? ??? ???? ??????, ????? ????????? ??????.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

?? ? ???? ????? ???? ??????????? ? ?????? ????? ?? ??????????!

Постављена слика

??????. ?????????? ????? ???? ?????? ????? ???????? ????? ???? ?? ????????? ?? ???, ??? ?? ??????? ???? ????? ?? ???? ?? ???????? ??? ?? ???????? ??????? ????? ?? ?? ??????????. ???????? ? ????? ????? ?????? ????? ?????. ?????????? ??? ?? ???? ????? ??? ?? ????????, ??? ?? ???? ???????? ??????? ?? ?????????? ?????? ??? ?? ????????? ????????? ??????? ????? ? ????? ?????????? ???? ? ??????, ??? ?? ?????? ? ??????? ???? ????, ??? ?? ????? ???????? ????? ???? ???????? ?? ?????.

Подели на овим сајтовима

????? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ????? ??? ??,???? ?? ????? ????? ? ??????? ?? ????? ? ??????? ????????,?? ?? ?? ?? ????? ??????? ?? ???? ????????????

mislio sam reci kad bi ga sad crkva proglasila za svetitelja mnoge bi sablaznila. 
Подели на овим сајтовима

Овде отац Алексије у више наврата наглашава да је то његово лично мишљење. Осим тога то што у грчкој постоје национални светитељи опет нема никакве везе са Црвком, јер су "национални светитељи" ако таквих и има опет нешто карактеристично за грчку, што свакако нема везе са Црквом која своју светост и све што је свето црпи од Бога који је једини свет, никако од државе или народа. Посветити се се дакле може само од онога којие истински свет, а свет је истински само Бог. Према томе паралеле са Романовим не стоје, јер је породица канонизована због свог благочешћа, а царска титула је такођер један чин који је повезан са Црвком, па тако служење том чину као Богу такођер носи своју награду, док дража није био у никаквом чину којег Црква освећује. Тако да не стоје паралеле ма колико оне биле сличне, царом Николајем Другим.

Добро је када се ти боље раземеш од игумана Алексеја у те ствари :)

Како може да нема везе са Црквом када је свој живот посветио брањењу православне Србије и због тога настрадао.Не знам какве везе има то што је неко цар,јел му то нешто помаже пред Господом??

Подели на овим сајтовима

? ??? ?? ???? ???????????

?? ?????? ?????? ????? ? ??????????????? ????? ???.

??? ??? ???? ?????? ???????,????? 27 ?????

http-~~-//video.google.com/videoplay?docid=-8469390876027231800&ei=dV42S6KxMsSp-Aac26mODw&q=iguman+aleksej&hl=en#

???? ???? ???????? ? ???? ??????? ????????? ?? ?? ?? ?????? ????? ???????. ???? ???? ?? ??? ? ?????? ??????? ?????????? ????????? ???? ???? ??????? ???? ?? ??????, ??? ?? "?????????? ?????????" ??? ?????? ? ??? ???? ????? ??????????????? ?? ?????, ??? ??????? ???? ???? ?? ?????? ???? ????? ??????? ? ??? ??? ?? ????? ???? ?? ???? ???? ?? ?????? ????, ?????? ?? ?????? ??? ??????. ????????? ?? ?? ????? ???? ???? ?? ????? ????? ???????? ????, ? ???? ?? ???????? ???? ???. ????? ???? ???????? ?? ????????? ?? ?????, ??? ?? ???????? ???????????? ???? ???? ??????????, ? ?????? ?????? ?? ??????? ????? ??? ???? ?? ??????? ?? ??????, ?? ???? ??????? ??? ???? ??? ???? ??????? ???? ????? ???????, ??? ????? ???? ??? ? ???????? ???? ????? ????? ????????. ???? ?? ?? ????? ???????? ?? ?????? ??? ???? ??????, ????? ????????? ??????.

???????? ??? ?? ?? ??? ??????? ???????? ? ????????,  ????? ,  ????? ???????  ?????? .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...