мирођија Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Драга браћо и сестре ко буде имао стрпљења да погледа овај клип видеће пећину Кађеницу како ју је народ назвао , где је пуно времена последњих година провео и Милош Минић, један од иних који је можда знао где је Дражин гроб. Кажу да је ту нешто окајавао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 ???? ????????: ????????? ?? ?????? ???????? ??????? ? ??? ???? ???????????? ??? ????????, ???? ??? ?????????????. ?? ?????? ? ?? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ?? ??? ????? ???????????... ????????? ?????????? ??????? ??? ????????????? ?? ????. ??????? - ????????, ??????? - ??????,??????. ? ??? ?? ? ???????????? ?????, ?????????????? ??? ???? ?? ???? ????????? ????????? ??????????? ?? ???? ?????????? ???? ??????. ???????? ?????????? ???? ??????? ???? ??????. ????????????? ? ??????? ???? ????! ?? ?? ????????? ??????.??????? ?? ????? ???? ?? ????????? ???? ??? ?? ????????? ?? ?????? ???????????, ???? ?? ????????? ?? ?????? ????? ?? ????? ????? (????????). ? ????????????? ???? ?? ?????????? ? ?? ???????????? ? ?? ?????? ???? ??? ?? ???????? (???. ?? ?????????? ??????????). ?????, ?? ?? ?????? ?? ????? ???? ??????? ???? ??????. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Нађите на јутуб шта је реко митр. Амфилохије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 ?????? ?? ????? ??? ?? ???? ????. ?????????? ?? ????? ?? ?????? ?? ?? "???????" ?? ???????? ????. ????????? ?? ?????? ?? ???: Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Леп говор, али, наравно, ни речи о светости. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Мало боље слушајте. У Православној Цркви је светост нешто друго него например код римокатолика и зато нетреба званичног признавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1776.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 ???? ???? ????????. ? ???????????? ????? ?? ??????? ????? ????? ???? ???????? ??? ???????????? ? ???? ??????? ????????? ??????????.??????? ?? ?? ????? ?????. ??? ???? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ???????? ??? ?? ?????.? ?? ????? ???? ?????????? ? ????????? ??? ??? ?? ??????? Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Једно само питање. Да ли је Дража урадио нешто што ми данас не мошемо и нећемо? Одговор је да. У Русији су канонизовани чланови царске породице. Дакле, ако човек страда за ближње и за Христа...и ако се заједница договори да је свет. Само то. За мене је Дража мученик. Да поновим. Мошти нетрулежне нису услов за канонизацију. Но некада Бог пројави светог. И то јавно. А некад не. Опет и опет како се ми договоримо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ????? ?????????? ???? ????? ?? ????????????. ???? ???, ??? ?? ? ?? ?? ??????? ??????! ??? ???? ?? ? ???????? ???????? ????? ?? ?? ????? ? ???? ???? ?? ????? ??????. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Евгений Родионов Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ????? ???? ??????. ?? ?? ?? ????? ?????? ????? ??? ?? ????? ?? ?????? ? ??????? ??????? ?? ??. ? ?????? ?? ???????????? ??????? ?????? ????????. ?????, ??? ????? ?????? ?? ?????? ? ?? ??????...? ??? ?? ????????? ???????? ?? ?? ????. ???? ??. ?? ???? ?? ????? ???????. ?? ???????. ????? ?????????? ???? ????? ?? ????????????. ?? ?????? ??? ??????? ??????. ? ?? ?????. ? ????? ??. ???? ? ???? ???? ?? ?? ??????????. ????? ??? ????? ?? ?? ???? ????????? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Евгений Родионов Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Ко ми је променио тему?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ?? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ??? ???? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Било како било Ђенерал Дража је заслужио наше највеће поштовање. Његово убиство је доста слично са убиством царске породице, да не кажем исто. Питам се само шта им значи 17. јул?Има записан говот Драже у суду. Ја сам мислио да то неки духовник, старац или тако нешто прича. Барем по звуку...Ја сам поносан што припадам српском народу коме је припадао и Дража. Е сад таквих нема више. А можда и има...ко зна...А можда ће требати да има. Док не решимо питање и рехабилитације равногорког покрета Србији нема будућности. То је наш дуг! Па мени је деда умро 1998. Престо да хода или је то тешко чинио. И признао је! Он је од Лознице до Параћина у рату прошао пешице зими у чарапама. Али неправду исправити морамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 А мој деда је једва преживео Краљево,његову причу ћу вечно памтити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука