Jump to content

Ђенерал је сјеме нове човјечности

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Драга  браћо и  сестре  ко  буде  имао  стрпљења  да  погледа  овај  клип  видеће

пећину  Кађеницу како  ју  је народ  назвао ,  где  је  пуно  времена  последњих

година  провео  и  Милош  Минић,  један од  иних  који  је  можда  знао  где  је

Дражин  гроб.

Кажу  да  је  ту  нешто  окајавао.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 90
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

???? ????????: ????????? ?? ?????? ???????? ??????? ? ??? ???? ???????????? ??? ????????, ???? ??? ?????????????.

?? ?????? ? ?? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ?? ??? ????? ???????????... :drugarstvo:

????????? ?????????? ??????? ??? ????????????? ?? ????. ??????? - ????????, ??????? - ??????,??????. ? ??? ?? ? ???????????? ?????, ?????????????? ??? ???? ?? ???? ????????? ????????? ??????????? ?? ???? ?????????? ???? ??????.

???????? ?????????? ???? ??????? ???? ??????.

????????????? ? ??????? ???? ????! ?? ?? ????????? ??????.

??????? ?? ????? ???? ?? ????????? ???? ??? ?? ????????? ?? ?????? ???????????, ???? ?? ????????? ?? ?????? ????? ?? ????? ????? (????????).

? ????????????? ???? ?? ?????????? ? ?? ???????????? ? ?? ?????? ???? ??? ?? ???????? (???. ?? ?????????? ??????????).

?????, ?? ?? ?????? ?? ????? ???? ??????? ???? ??????.

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

Мало боље слушајте. У Православној Цркви је светост нешто друго него например код римокатолика и зато нетреба званичног признавања.

Подели на овим сајтовима

???? ???? ????????. ? ???????????? ????? ?? ??????? ????? ????? ???? ???????? ??? ???????????? ? ???? ??????? ????????? ??????????.

??????? ?? ?? ????? ?????. ??? ???? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ???????? ??? ?? ?????.

? ?? ????? ???? ?????????? ? ????????? ??? ??? ?? ???????

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

Једно само питање. Да ли је Дража урадио нешто што ми данас не мошемо и нећемо? Одговор је да. У Русији су канонизовани чланови царске породице. Дакле, ако човек страда за ближње и за Христа...и ако се заједница договори да је свет. Само то. За мене је Дража мученик. Да поновим. Мошти нетрулежне нису услов за канонизацију. Но некада Бог пројави светог. И то јавно. А некад не. Опет и опет како се ми договоримо.

Подели на овим сајтовима

????? ?????????? ???? ????? ?? ????????????.

???? ???, ??? ?? ? ?? ?? ??????? ??????! ??? ???? ?? ? ???????? ???????? ????? ?? ?? ????? ? ???? ???? ?? ????? ??????.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

????? ???? ??????. ?? ?? ?? ????? ?????? ????? ??? ?? ????? ?? ?????? ? ??????? ??????? ?? ??. ? ?????? ?? ???????????? ??????? ?????? ????????. ?????, ??? ????? ?????? ?? ?????? ? ?? ??????...? ??? ?? ????????? ???????? ?? ?? ????. ???? ??. ?? ???? ?? ????? ???????. ?? ???????. ????? ?????????? ???? ????? ?? ????????????. ?? ?????? ??? ??????? ??????. ? ?? ?????. ? ????? ??. ???? ? ???? ???? ?? ?? ??????????.

????? ??? ????? ?? ?? ???? ????????? 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Било како било Ђенерал Дража је заслужио наше највеће поштовање. Његово убиство је доста слично са убиством царске породице, да не кажем исто. Питам се само шта им значи 17. јул?Има записан говот Драже у суду. Ја сам мислио да то неки духовник, старац или тако нешто прича. Барем по звуку...Ја сам поносан што припадам српском народу коме је припадао и Дража. Е сад таквих нема више. А можда и има...ко зна...А можда ће требати да има. Док не решимо питање и рехабилитације равногорког покрета Србији нема будућности. То је наш дуг! Па мени је деда умро 1998. Престо да хода или је то тешко чинио. И признао је! Он је од Лознице до Параћина у рату прошао пешице зими у чарапама. Али неправду исправити морамо.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...