Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

• Гости

Ма најмањи је проблем да предложите 5 лепих слика и да их поставимо. :) А она Виндовсова је супер, мада се мени највише свиђа ова са планетом. Тренутно њу користим (бар неких пола сата :) )

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

edit

Веровали или не, поставили смо још два премијум скина са невероватним бројем комбинација боја, позадина... јер смо свесни да је форум најпосећенији део сајта и да је просечна посећеност по посетиоцу преко 30 минута.Регистрованим члановима сајта омогућујемо да искористе пун потецијал портала Поуке.орг (а сада радимо на још 3 врхунска пројекта, који ће до краја године изаћи у јавност, један можда и за десетак дана) па и да изглед прилагођавају својим потребама.

Два нова скина имају едитор за промену боја (16,000,000 комбинација) а сам дизајн је чист, лак и једноставан за употребу:

ЖРУ ПРЕМИЈУМ 3

post-6964-0-02787700-1318453125_thumb.jp

ЖРУ ПРЕМИЈУМ 4 (инспирисан XenForo фoрумским софтвером, мени лично најбољи форумски дизајн)

post-6964-0-98818000-1318453222_thumb.jp

Ако неко не зна где се мењају теме (подвлачим, само регистровани чланови имају ту привилегију, зато и јесте премијум опција а регистрација траје само 2 минута, а може и преко фејса или твитера), опција се налази при дну форума:

gallery_6964_1_22489.jpg

Ваш zru

Драги чланови и гости,

Унели смо неке новине у изгледу форума, тј. побољшали смо му перформансе и подигли на најновију верзију. Најпре само га убрзали а онда и прилагодили изглед насловној сајта. Од сада ће главни ЖРУ скин бити стандардних димензија (као и портал), са препознатљивим детаљима (мени веома драг наш стари хедер који је опет враћен). Дакле, сви гости ће видети овј скин, а као чланови и даље ће моћи да мењају изгледе и све оно што је и пре било.

Ваша Администрација.

Подели на овим сајтовима

Све похвале од моје маленкости :cheesy2: klapklap

Много је лепо 1317_womens

А за ових пет основних фотки би могли да направите тему са предлозима па да буду избор чланова јер и оне су део идентитета форума slikanje

Планета је супер prst ka gore

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, вероватно мислиш на онај скин који смо опет оставили само за регистроване чланове. Сада је главни скин са именом ЖРУ и он је исте ширине као и сам портал Поуке.орг.

Што се тиче ових 8 предефинисаних слика, наравно да би најбоље било да неко одради тих пет слика са неким нашим индетитетом. Потпуно подржавам.

Подели на овим сајтовима

Мислим на цео сајт prstgore

А ја ево покушавам да поставим једну слику храма Светог Саве ,наместила сам на опцију провидан и изгледа дивно,само ми је слика ваљда неодговарајуће величине па ми се појавило 3 храма :unsure:

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

па која је то величина

ово је мој предлог,можда није оригиналан али мени се свиђа gallery_7390_20_102566.jpg

Подели на овим сајтовима

Širina mora biti oko 1024 pixela, s tim da ako je slika 1024x768 treba se pomiriti s tim da vam odsječe tako otprilike petinu slike dole. Na primjer kao ovdje. Ako stavite manju, užu od 1000 px imaće bijeli rub po stranama, Štrafte s desne i ljieve strane a ako bude mnogo manja od 1000 px, recimo dva ili tri puta manja onda će se ponavljati. Bitno je odrediti pri tom koji vam je dio slike važan, vrh ili dno, pa prema tome to ostaviti kako jeste ili prilagoditi isjecanjem gornje petine ako je tamo prazno, recimo ako je na vrhu samo nebo i oblaci da bi se vidjelo dno ukoliko vam je ono važnije da se vidi. To morate uraditi onda na nekom online resizeru i rezaču slika. Ovu ću ja joŠ preuredit da može stati cijela pa ću je objaviti u tim texturama i pozadinama za Forum, dakle većinu ih je potrebno optimalizovat ali mnoge se mogu stavit i bez toga ako vam nije bitno Šta je dole a takvih slika je mnogo, na primjer more, Šuma i slično.

pogledajte tu primjer i ovdje je odrezano dno ali Širina odgovara, ta je 1006x768:

http://upload.wikime..._archandela.jpg

Negdje sam isprobavajući nadoŠao na tačne dimenzije dubine, negdje to imam zapisano, mislim da je to oko 650 px, dakle idealne bi bile slike 1024x650, otprilike, te bi se stigle smjestit cijele, mislim.

1006px-Pravoslavny_kostel_sv_Michaela_archandela.jpg

Подели на овим сајтовима

Хвала :)

За сад сам поставила овај храм (Светог Архангела,колико видех), одлично изгледа 1317_womens

Подели на овим сајтовима

• Гости

Веома фина ствар а уједно некако покаже који су ваши афинитети, какав је ваш темперамент и показује вашу оргиналност.

На овом линку https://www.pouke.org/forum/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=customize мењате позадину вашег личног профила.

Поставите овде изглед вашег профила, баш меинтересује како изгледа :)

Ево мој профил, нисам одавно мењао:

https://www.pouke.org/forum/user/6964-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B/

Иначе, најлепшње се види на овом default ЖРУ скину (уском).

Подели на овим сајтовима

ja vise ne smem da menjam pozadine,da ne dodjem u situaciju da opet moram ici kod brata da s njegovog kompa vratim temu koja je bila jer mi je bio onemogucen dolazak na forum.

inace mi je sada neka tema slicno kao svemir,mnogo lepa, a bila je crna standard koju nisam ni menjala.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хм, не причамо о теми, него о изгледу профила, Твог личног. Поставио сам горе линк како то изгледа. Можеш да поставиш неку позадину која ће бити само на Твом профилу.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...