Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Убачени су линкови ка насловној Поуке.орг, ка Светом Писму и Диптиху, где чланови могу уписати имена својих пријатеља и препоручути се за молитву свештенству и верницима који посећују Поуке.орг

Подели на овим сајтовима

• Гости

Edit

Браћо и сестре,

настављамо са, надам се, пријатним изненађењима за све регистроване чланове портала Поуке.орг. Поставили смо јођ 2 потпуно нова premium изгледа форума!

ЖРУ ПРЕМИЈУМ 1 је невероватан скин који има преко 16,000,000 комбинација боја, можете да га подесите како вам највише одговара и да уживате у одличном и чистом дизајну. Ја га сада користим. Ево како изгледа код мене:

post-6964-0-29634900-1318372183_thumb.jp

Други скин ЖРУ ПРЕМИЈУМ 2 је такође невероватно леп скин, плаве боје а ли са веома лепим дизајном менија и у њему ће нарочито уживати они који користе wide мониторе. Он изгледа овако:

post-6964-0-24462300-1318372331_thumb.jp

Надам се да смо вас пријатно изненадили а нерегистрованим гостима дали мотивацију да постану чланови и пишу на ЖРУ форуму.

Ускоро припремамо нето веома лепо и креативно али нека за сада остане мала тајна. Највише се захваљујем нашем Банету (w.a.mozart) на креативном и инспиративном духу и овај нови пројекат који ћже светлост дана угледати веома брзо посвећујем њему и људима који су његовог духа, а Зајрону упућујем захвалност за испирацију и подршку за скинове. Нека вас све Господ чува и благослови.

edit

Веровали или не, поставили смо још два премијум скина са невероватним бројем комбинација боја, позадина... јер смо свесни да је форум најпосећенији део сајта и да је просечна посећеност по посетиоцу преко 30 минута.Регистрованим члановима сајта омогућујемо да искористе пун потецијал портала Поуке.орг (а сада радимо на још 3 врхунска пројекта, који ће до краја године изаћи у јавност, један можда и за десетак дана) па и да изглед прилагођавају својим потребама.

Два нова скина имају едитор за промену боја (16,000,000 комбинација) а сам дизајн је чист, лак и једноставан за употребу:

ЖРУ ПРЕМИЈУМ 3

post-6964-0-02787700-1318453125_thumb.jp

ЖРУ ПРЕМИЈУМ 4 (инспирисан XenForo фoрумским софтвером, мени лично најбољи форумски дизајн)

post-6964-0-98818000-1318453222_thumb.jp

Ако неко не зна где се мењају теме (подвлачим, само регистровани чланови имају ту привилегију, зато и јесте премијум опција а регистрација траје само 2 минута, а може и преко фејса или твитера), опција се налази при дну форума:

gallery_6964_1_22489.jpg

Ваш zru

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

A ja kad sam jos u pocetku trazio bar 10-tak skinova, onda je bilo "ma nema potrebe, jedan je dosta..." sFun_bat

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости

Сада заиста свакко има избор да подеси изглед форума како му одговара. Потрудили смо се да набавимо најкавлиетније скинове а велео бих да поставите овде скин који најчешће користите.

Подели на овим сајтовима

Ako niaste jos primetili, sada imamo ukuono 6 premium skinova, a uz njih default i mobilni...

U vezi premium skinova samo par stvari korisnicima koji to jos nisu ukapirali:

1) osnovni premium (bez dodatnog broja) ima svoju providnu varijantu, na oba mozete da menjate pozadine vasim slikama;

2) od ostalih premiuma, brojevi 1, 3 i 4 u gornjem desnom uglu imaju cetku ili malu paletu, pomocu kojih mogu da se menjaju boje u bilo kojoj varijaciji.

Toliko... na ovaj nacin mozete da stalno osvezavate izgled foruma prema svojim zeljama... slikanje

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace, trenutno vozim premium III, u osnovnoj zelenoj boji... ladan

Подели на овим сајтовима

Сада заиста свакко има избор да подеси изглед форума како му одговара. Потрудили смо се да набавимо најкавлиетније скинове а велео бих да поставите овде скин који најчешће користите.

Mog`o bi jos neki, da zaokruzimo na banku... ili na 12, ono, broj punoce... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, сваки скин има своју причу и одаје ваш укус и стил. Мени се лично највише допада XenForo дизајн, пошто ми се невероватно пуно свиђа тај софтвер. Такође, волим онај плави који са стране има мени, он је улра модеран и функционалан. Ма, сваки је добар и леп на свој начин. Довољно је само да одете доле и подесите изглед који вама одговара. Наравно, најпре је потребно да се региструјете

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Evo mog providnog skina sa mojom pozadinom... Meni se dja Just_Cuz_19lnl-moj-sk.jpg

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Гости

Драги чланови и посетиоци, вечерас смо за све госте и чланове отворили некадашњи ЖРУ ПРЕМИЈУМ изглед форума за све. Од сада сви чланови и гости могу подесити изглед форума са позадином онако како желе. Постооји пет предефинисаних позадина (по неком нашем избору), а довољно је да изаберете неку слику са нета и да прекуцате адресу у празно поље. Ево, сликом ћу да Вам покажем како то треба да изгледа:

2dh8xzn.jpg

Уживајте у новим могућностима на интернету које само даје ЖРУ!

Остали скинови (још 5 скинова) имају и даље само регистровани чланови и то ће тако остати. Зато региструјте се и испробајте све варијате изгледа којих сада има безброј.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Haha da li ste iskoristili Windows 7 sliku za pozadinu?Slika br. 3

Мислим да јесте, немам појма, убацио је технички уредник чисто онако безвезе... свакако, можеш сам поставити позадину која ти одговара

Подели на овим сајтовима

Мислим да јесте, немам појма, убацио је технички уредник чисто онако безвезе... свакако, можеш сам поставити позадину која ти одговара

Ma znam, ali od svih slika na ovom svetu i internetu, bas ste uzeli od Windows-a :) Nije to ni bitno.Odoh da citam dalje 4869

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...