Jump to content

Header za novi layout foruma, ucestvujmo svi!:D

Оцени ову тему

Препоручена порука

evo zastavica 0212_rolleyes

headerzastava.th.jpg

Mozda da uklonis neki oblacic i reci sa oblacica a da Crkvicu i mozda neku grupu kuca napravis i dodas ali u stilu onog drveta sa desne strane. A za logo :291291291: i zam naziv Zive reci utehe smislis neko drugo mesto?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ako niste ukapirali, "pouke.org" je napisano u crkvi, odnosno uokvireno crkvom, jedino bi mozda taj okvir/crkva trebao da se pojaca i naglasi malo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ako niste ukapirali, "pouke.org" je napisano u crkvi, odnosno uokvireno crkvom, jedino bi mozda taj okvir/crkva trebao da se pojaca i naglasi malo...

0110_hahaha Мислим да би боље било да је исте боје, као реч "живе", боје старог злата.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Vazno je da spoljna ivica/linija tog okvira bude recimo crvena, da bi se crkva lakse uocila... zuta je ok ovako, ali se stapa sa pozadinom, pa se zato crkva ne vidi lako...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Vazno je da spoljna ivica/linija tog okvira bude recimo crvena, da bi se crkva lakse uocila... zuta je ok ovako, ali se stapa sa pozadinom, pa se zato crkva ne vidi lako...

да 0110_hahaha

а могло би да падне и једно звоно у оквиру слова П

пошто је "П" ионако купола цркве

Подели на овим сајтовима

А да ставиш још једну оградицу на другу страну(лево),а заставицу можеш изнад цркве(поуке)?

šta ste navalili više na te ograde, nećete pravit tor za ovce, ovčinjak tamo valjda, pročitaj gore koliko smo tamo već raspravljali da ne treba tamo toliko ograda, bilo bi to tamo ko na kakvom hipodromu i  konjskim trkama, svud kud pogledaš sama ograda, ta jedna je sasvim dosta, nećete pravit tamo kineski zid oko crkve, omg

7896634

Подели на овим сајтовима

I ja sam to predlagao, ali nista bez ljudi. Ja bih voleo neke ljude koji plaste seno, koji kopaju na njivi, mese hleb u furuni...

па јесте. мора да се меси леба и сади грожђе да има после шта да се освети за причешће.

а и оно звоно би било лепо ставити, што сам предложио, да позове људе на Литургију....

Подели на овим сајтовима

moze, kad poziras? :cheesy:

Zeljko Bilbija ti bi ceo redizajn, moze, ako ces ti raditi 0110_hahaha logo Pouke je taj i u isto vreme i crkvica, jedino sto moze je da probamo neke boje, ali Obi-van..... crveni okvir ne dolazi u obzir, nego taj beli, a Lidija mogu pojacam tu zhutu boju ka starom zlatu, ИванИлић zvonce sta znam mogu probam

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

evo sa jednom ogradicom i malo modifikovana, al moracu je lepo nacrtam, ovo je sve za sad samo skica

30tqhhf.jpg

Нешто је, Дино, мало као из неке књиге за децу. Ок, позитивна атмосфера, али делује некако једноставно, неубедљиво.

Јеси провалио какве графите раде момци по граду, да ти памет стане. А ти као да си правио бојанку за децу. Дај нешто моћније мало.

Подели на овим сајтовима

Нешто је, Дино, мало као из неке књиге за децу. Ок, позитивна атмосфера, али делује некако једноставно, неубедљиво.

Јеси провалио какве графите раде момци по граду, да ти памет стане. А ти као да си правио бојанку за децу. Дај нешто моћније мало.

ako ces ubedljivo i mocno, zovi mocne rendzere :cheesy:, a valjda si primetio da nisam grafit majstor, ovo i jeste bojanka jer svi ucestvujemo, a valjda i treba da budemo kao deca 0110_hahaha  

da ponovim nece biti redizajna iz moje radionice, nego samo modifikacije, stil je taj, jer ja ne umem drugacije, a nemam nista protiv da neko napravi nesto bolje... svakome se svidja nesto drugo i kako udovoljiti svima, ako treba nek se napravi glasanje da vidimo jel se vecini dopada ili ne

i gde su vise te ovcice sto mi trebaju?! 0110_hahaha moze bilo sta, nemojte se stideti nacrtajte nesto pivo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...