Natasa. Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Momci, al ste me iskulirali ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Momci, al ste me iskulirali ! Ma pusti muska posla Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Ma pusti muska posla A ja :'( kao girls036 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Posumnjate li ikad u eshatolosku buducnost :unsure: ? јок... што animal-smiley-075 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Posumnjate li ikad u eshatolosku buducnost :unsure: ? ne, to mi je dato oduvek izgleda, tako da nema sta da sumnjam, time nek se bave ateisti Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 A ja :'( kao girls036 Dobro evo posvecujemo ti punu paznju. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 јок... што animal-smiley-075 Nema dokaza, a i zvuci isuvise lepo da bi bilo istinito. Nesto sam u kriznoj fazi, mislim da sam imala vise zara dok se nisam krstila .mislise. . Je l se to desava .mislise. , ili sam ja fenomen .mislise. ? Opet se saplicem na evoluciji .mislise. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Ni ja ne sumnjam u eshatolosku buducnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 ako ljudi koji ti zele dobro kazu nesto, onda ako si u nedoumici valja poslusati sta ti kazu a dokaza ima... samo je pitanje otvorenosti za razumevanje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 К. екс лост-ма пусти еволуцију.... гледај у Христа,радуј се и покај се (тачније,комбинуј ова 2 по потреби и повремено се сети Мојсија Мурина и то ти је рецепт који проверено пали) у међувремену се по који пут причести... ништа слано,љуто,кисело,слатко... баластне материје само тако и то је то п.с. шта спада у доказе о есхатолошкој будућности.... Mironosica and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 ...and don`t save strenght for swim back w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Nema dokaza, a i zvuci isuvise lepo da bi bilo istinito. Nesto sam u kriznoj fazi, mislim da sam imala vise zara dok se nisam krstila .mislise. . Je l se to desava .mislise. , ili sam ja fenomen .mislise. ? Opet se saplicem na evoluciji .mislise. E lepo sam ja izrazio zabrinutost da ponovo ne postanes izgubljena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 "Ako je, dakle, gladan neprijatelj tvoj, nahrani ga; ako je žedan, napoj ga; jer čineći to ugljevlje ognjeno skupljaš na glavu njegovu." Ovde je ugljenje ognjeno nesto pozitivno,zar ne ? Znam da negde u Starom zavetu ima objasnjenja za ovo ali ne mogu da se setim gde bas.Mislim da se radi o nekom blagoslovu,tako nesto. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 К. екс лост-ма пусти еволуцију.... гледај у Христа,радуј се и покај се (тачније,комбинуј ова 2 по потреби и повремено се сети Мојсија Мурина и то ти је рецепт који проверено пали) у међувремену се по који пут причести... ништа слано,љуто,кисело,слатко... баластне материје само тако и то је то п.с. шта спада у доказе о есхатолошкој будућности.... Kako znas da ces ziveti vecno .mislise. ? Ne znam sta mi je :unsure: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 E lepo sam ja izrazio zabrinutost da ponovo ne postanes izgubljena Nadam se samo trenutna kriza :cmizdrenje: :'( :'( :'( Necu da ponovo budem lost! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука