Jump to content

Sveti oci i optimističko bogoslovlje (apokatastaza)

Препоручена порука

Posumnjate li ikad u eshatolosku buducnost :unsure: ?

јок... што animal-smiley-075

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Posumnjate li ikad u eshatolosku buducnost :unsure: ?

ne, to mi je dato oduvek izgleda, tako da nema sta da sumnjam, time nek se bave ateisti :D

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

јок... што animal-smiley-075

Nema dokaza, a i zvuci isuvise lepo da bi bilo istinito. Nesto sam u kriznoj fazi, mislim da sam imala vise zara dok se nisam krstila .mislise. . Je l se to desava .mislise. , ili sam ja fenomen .mislise. ? Opet se saplicem na evoluciji .mislise.

Подели на овим сајтовима

ako ljudi koji ti zele dobro kazu nesto, onda ako si u nedoumici valja poslusati sta ti kazu :)

a dokaza ima... samo je pitanje otvorenosti za razumevanje

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

К. екс лост-ма пусти еволуцију.... гледај у Христа,радуј се и покај се (тачније,комбинуј ова 2 по потреби и повремено се сети Мојсија Мурина и то ти је рецепт који проверено пали) у међувремену се по који пут причести... ништа слано,љуто,кисело,слатко... баластне материје само тако и то је то

п.с. шта спада у доказе о есхатолошкој будућности....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Nema dokaza, a i zvuci isuvise lepo da bi bilo istinito. Nesto sam u kriznoj fazi, mislim da sam imala vise zara dok se nisam krstila .mislise. . Je l se to desava .mislise. , ili sam ja fenomen .mislise. ? Opet se saplicem na evoluciji .mislise.

E lepo sam ja izrazio zabrinutost da ponovo ne postanes izgubljena :(
Подели на овим сајтовима

"Ako je, dakle, gladan neprijatelj tvoj, nahrani ga; ako je žedan, napoj ga; jer čineći to ugljevlje ognjeno skupljaš na glavu njegovu."

Ovde je ugljenje ognjeno nesto pozitivno,zar ne ? Znam da negde u Starom zavetu ima objasnjenja za ovo ali ne mogu da se setim gde bas.Mislim da se radi o nekom blagoslovu,tako nesto.

Подели на овим сајтовима

К. екс лост-ма пусти еволуцију.... гледај у Христа,радуј се и покај се (тачније,комбинуј ова 2 по потреби и повремено се сети Мојсија Мурина и то ти је рецепт који проверено пали) у међувремену се по који пут причести... ништа слано,љуто,кисело,слатко... баластне материје само тако и то је то

п.с. шта спада у доказе о есхатолошкој будућности....

Kako znas da ces ziveti vecno .mislise. ?

Ne znam sta mi je :unsure:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...