Jump to content

Немања Станковић, вођа српских "зилота", постао "епископ Шумадијско Ресавски"

Оцени ову тему

Драгољуб

Препоручена порука

....( pun ljubavi i milosrdja)

Питао бих те ја како би теби и компанији оци византије показали љубав и милосрђе ...

Погоди којим речима?   4chsmu1

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

• Одговори 49
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

....( pun ljubavi i milosrdja)

Питао бих те ја како би теби и компанији оци византије показали љубав и милосрђе ...

Погоди којим речима?   4chsmu1

а тек  Свети Отац Никола, пљуштали би шамари на све стране, ко ономад  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Да ли неко зна ко је све кренуо са Акакијем?Знам да су Смедеревци остали са Грцима.

кренуо је циркузант Милорад Николић, онај што је у планинама "завршио Богословију", воли човјек у слободно вријеме за себе да каже да је свештено лице 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ево и једне слике са овог "историјског" хепенинга algabacaju

DSCF8988.jpg

“А ја кажем: ако би требало да се одржи Велика Србија злочином, ја на то пристао не бих никада; нека нестане Велике Србије, али злочином да се одржава – не! Ако би било потребно и нужно, једино да се одржи Мала Србија злочином, ја и на то не бих пристао! Нека нестане и Мале Србије али злочином да се одржи – не! И кад би требало да се одржи и последњи Србин, ја да сам тај последњи Србин, а да се одржи злочином – не пристајем, нека нас нестане али да нестанемо као људи, јер нећемо онда нестати, живи ћемо отићи у руке Бога Живога.” — Патријарх Павле.

Подели на овим сајтовима

Gospon Farisej je jedan od ostrascenijih na ovom forumu.

Njegovo pljuvanje po Artemiju(za mene) ovde vec ima statusni simbol.

Ali verovatno imamo slicno misljenje o Florincima, samo sto on govori ''na kratkaja ljeta vladiko''( pun ljubavi i milosrdja), i stavove crpi iz knjige vladike Atanasija i citatima o proleterima(sto bas o njima) vladike Irineja Backog.

isto tako sam mišljenja sam da je nepotrebno govoriti o Artemiju u negativnom smislu, koji je još uvijek i u okviru SPC ili ga miješati sa onim sa čim on u stvari nema mnogo veze.

možemo čitati i u Jevanđelju:

"I mnogi će poći za njihovim nečistotama, zbog kojih će se pohuliti na Put istine." (Pt. 2, 2)

i dalje je rečeno :

"A koji je čuo i nije izvršio sličan je čovjeku koji sagradi kuću na zemlji bez temelja, na koju navali rijeka i odmah pade, i raspade se kuća ona strašno." Lk. (6,49)

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ali verovatno imamo slicno misljenje o Florincima, samo sto on govori ''na kratkaja ljeta vladiko''( pun ljubavi i milosrdja), i stavove crpi iz knjige vladike Atanasija i citatima o proleterima(sto bas o njima) vladike Irineja Backog.

isto tako sam mišljenja sam da je nepotrebno govoriti o Artemiju u negativnom smislu, koji je još uvijek i u okviru SPC ili ga miješati sa onim sa čim on u stvari nema mnogo veze.

"I mnogi će poći za njihovim nečistotama, zbog kojih će se pohuliti na Put istine." (Pt. 2, 2)

i dalje je rečeno :

"A koji je čuo i nije izvršio sličan je čovjeku koji sagradi kuću na zemlji bez temelja, na koju navali rijeka i odmah pade, i raspade se kuća ona strašno." Lk. (6,49)

Све ово има сасвим довољно везе јер сви они раде на разбијању јединства наше Свете Цркве, а горе сам поставио линк ко су све Артемијеве присталице, но ево га поново:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9729.msg296877.html#msg296877

Подели на овим сајтовима

i dalje je rečeno :

Све ово има сасвим довољно везе јер сви они раде на разбијању јединства наше Свете Цркве, а горе сам поставио линк ко су све Артемијеве присталице, но ево га поново:

napisala sam da stvari ne treba miješati, odnosno treba razlikovati ako ništa one koji su u SPC, priznaju krštenje SPC itd.

jer rečeno nam je da razumijemo :"Šta ima zajedničko svjetlost sa tamom", da se ne bi prevarili i :

"Pazite da vas ko ne obmane filozofijom i praznom prevarom, po predanju ljudskom, po nauci nauci svijeta, a ne po Hristu." Kol. 2, 8

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

'Бирајте, Срби, живот или смрт; част или срамоту; светлост или таму; правду или неправду; Бога или ђавола, бирајте! Бирајте или Христа или Барабу. Од тога избора зависила вам је сва ваша прошлост. Од тога зависиће и сва ваша будућност. Амин.'Вл. Николај

Подели на овим сајтовима

• Гости

i dalje je rečeno :

napisala sam da stvari ne treba miješati, odnosno treba razlikovati ako ništa one koji su u SPC, priznaju krštenje SPC itd.

jer rečeno nam je da razumijemo :"Šta ima zajedničko svjetlost sa tamom", da se ne bi prevarili i :

"Pazite da vas ko ne obmane filozofijom i praznom prevarom, po predanju ljudskom, po nauci nauci svijeta, a ne po Hristu." Kol. 2, 8

Тамјанчице, све се своди на исто: марширамо одвојено а тучемо заједно.
Подели на овим сајтовима

• Гости

видим да су сада званично поставили ову вест на љиховој блог страници,

леле сад има "епископа" у Ресави а и ти оче још једног у Шумадије хехехехе...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...