Grizzly Adams Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Ljudi, ja ne volim da se prepirem i svađam. Е, па то обавезно мора да научиш ако `оћеш да будеш прави православац... kriminalac ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Господине Милиновићу, као што рекох имао сам прилике да чујем аудио запис и видим поменути документ летимично. Колега богослов, који је колико ми се чини из С. Карловаца и Ваша је факултетска генерација, снимао предавања и сл. дискусије, па је на једном снимку и поменути. Не знам одакле му тај документ о Вашем учешћу, али је везан за БОШ. Не тврдим дефинитивно, али можда могу проверити. Не морате се узбуђивати, јер нема сврхе тако нешто сад објављивати, пошто ја то на првом месту не поседујем, а на другом месту сигурно ће се појавити СВРСИСХОДНИЈИ моменат када ће бити корисно објавити их. Брате Марко, ја сам једини богослов из С. Кароваца (прецизније из Карловачке богословије), који је учествоао на Палићу 2007. године, кад и Немања. Поред нас двојице био је још само о. Владимир Јовановић из Верско-добротворно старатељства Митрополије београдско-карловачке. Додуше, и он и ја смо тад били лаици, без чина. Колико ме памћене служи нико није снимао предавања осим г-ђе Марије, која је тад била кординатор ЦИРел-а, а сад ради у Човекољубљу. Знам да је од тог материјала урађен филм у трајању од свега пар минута, и да је заједно са сликама скупа нарезан на ЦД и подељен свим учесницима. Не сећам се да је било која изјава Немање снимљена тад, мада поседујем диск па ћу проверити. То је што се тиче 2007. године. После је одржано још неколико сусрета у Сарајеву, Новом Саду и Бечићима. Знам да је у Новом Саду тада учествовао о. Жељко Латиновић, садашњи Кординатор за верску наставу Епархије бачке и директор РТВ Беседа. И он је тад био лаик. Не знам да ли је после у другим сусретима учествовао неко од теолога. Сећам се само да је избио сукоб између поменуте организације и еф. Мелвуда Дудића који је изјавио да их све треба стрељати. Што се тиче нас (православних) нисмо нешто имали контакте са њима, иако нико од њих није хомо, већ се политички тако изјашњавају - што је нама било потпуно нејасно, па и дан данас иако су се трудили да нам објасне. Знам само да су причали нешто о родности и некавим правима LBTGQ теорије (и што је још конфузније, од горе наведеног), и да су нам понудили сарадњу на том пољу, али ми смо то одбили. Брате Августине, ниси пажљиво читао. Изјава је снимљена испред амфитеатра 1 ПБФ-а од стране колеге из С. Карловаца, а документа штампана су са тог скупа или шта год да је било. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Martirije – Imaj u vidu da je sestra Mrvica bila u Jehovinim svedocima, da je konvertirala u pravoslavlje (ili jos uvek nije) i da još dosta treba da čuje i nauči. Nemojmo je napadati, baš je pohvalno što ovako otvoreno priznaje i iznosi svoja pitanja i nedoumice. .molitva. dada Mrvica je sada pravoslavna od glave do pete bangin Pitanja moram da postavljam jer sam zbunjena pojedinim stvarima, i ako neki ljudi na forumu vide nešto loše u tome, ja im se izvinjavam, ali i dalje moram da pitam. 0110_hahaha P.S. Dopada mi se to što ceniš sve ljude bez obzira na nacionalnu pripadnost. Grozim se pravoslavlja sa primesama nacionalizma jer je hrišćanstvo mnogo više od toga. kriminalac што је признала и Богу хвала да је у окриљу цркве... Оним постом сам изнео неке чиљенице које су битне , како би сагледала неке ствари и ни у једном тренутку нисам је осудио. Наравно , потребно је још времена за све само ако имамо искрене жеље , зато смо и овде па питамо , тражимо и научимо нешто - "Иштитe и дaћe вaм сe, трaжитe и нaћи ћeтe, куцajтe и oтвoрићe вaм сe (Maтej 7:7)" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2011 ako neki ljudi na forumu vide nešto loše u tome, ja im se izvinjavam, ali i dalje moram da pitam. :cheesy: Не верујем да ико овде види било шта лоше у постављању питања. Апсолутно тако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Ljudi, ja ne volim da se prepirem i svađam. Na ovoj temi samo iznosim svoj stav, a ako se to nekome ne dopada, molim da me zaobiđe. Hvala. :cheesy: Тако и треба , нема потребе за тим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Ево и ја да се јавим. Већ неко време се повремено дописујем са Немањом и размењујемо мишљења. Драго ми је да си на форуму, ја сам те и раније звао. На форуму ћеш нормално, трпети критике, али форуми могу бити веома корисни да човек изнијансира сопствене ставове. Многи од оних који познају Немању, сложиће се у томе да је реч о једном заиста добром човеку, веома уљудном, културном и интелегентном. Када је рече о твом сајту Путеви духовности, искрено мислим да је синкретистички почевши од самог назива па до наслова - мало Куран, мало Ганди, мало Свето Писмо...На тај начин се не доприноси најбоље верској толеранцији, већ се стиче утисак да ће се све религиозно некако измешати. Ако се већ позиваш на верску толеранцију мислим да недостаје управо та социолошка компонента која ће све ставити у прави контекст. Али све то доводи до питања са ког аспекта се ти бавиш верском толеранцијом? Политичког(најчешће либералног), православног или неког другог? Мени није јасно зашто се просто ниси као православни теолог определио да све те идеале у које верујеш не трасираш на други начин нпр. кроз писање текстова у православним часописима, којих има толико пуно, предавање веронауке..Постоје у оквиру СПЦ невладине организације које нису националистичке нити се баве тим стварима, већ се баве савременим темама, људским правима, помагањем угроженимаа које раде са благословом (Човекољубље или Хришћански кутурни центар..) Пошто говриш о миру и мирољубивости, у Православљу имаш толико "материјала" на ту тему да нема потребе да узоре тражиш код протестаната или секуларних пацифиста. Ево нпр. имаш Православно братство мира и њихов часопис http://www.incommunion.org/ И још нешто буди обазрив са "другосрбсјанском екипом", они желе само да те искористе у блаћењу Цркве. Сарадњом са њима сечеш грану на којој седиш. Дискредитоваћеш себе као теолога. Мада мени делује да ти је данас битније да будеш део те другосрбијанске приче него шта мисле у СПЦ-у. Размилси добро о свему, после може да буде касно. Као неко ко је студирао на катедри одакле потиче цела та грађанска прича и које имао контакта са целом том њиховом идејом или идејама, знам да Цркви и вери не мисле ништа добро. И то нема везе ни са ратом деведесетих, ни са национализмом, већ је проблем у самој вери као вери. Искрено, мислим да себе још увек тражиш, да многе ствари не познајеш добро или их познајеш површно, али ти је срце на правом месту и заиста си добар човек. Бојим се само да ће ту твоју доброту неко искористити на лош начин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Lazar Nešić – Dragi Lazare, hvala Ti što si se javio i posvedočio o meni. Moj sajt nije ekumenski, zato što verujem da je Crkva Jedna Hristova već ovde i sada u nevidljivom duhovnom jedinstvu, a da smo je mi ljudi našim ljudskim moćima podelili na denominacije i verujem (dakle, ne tvrdim, to nije stav) da u svakoj denominaciji ima iskrenih hrišćana koji će biti spašeni, jer piše da je najvažnije verovati u Hrista. On je došao da ''svaki koji poveruje u Njega ima život večni''. Drugo, današnje hrišćanstvo (unutar raznih denominacija) ima toliko razlika da je njih gotovo nemoguće prevazići, neke razlike izbrisati i onda se ujediniti. To je isto moj lični utisak. Što se tiče teologa i teologije, ako Vam je lakše možete me smatrati religiologom ili kako god, jer i onako planiram da svoje dalje teološko obrazovanje usmerim ka religiji. Zašto? Zato što mislim da sa svojim teološkim znanjem neću biti u prilici da pravim određene greške, kojima su pojedini sociolozi skloni, upravo jer ne poznaju teologiju. Zato mislim da je kombinacija teologije i sociologije ili psihologije religije ili religiologije veoma dobar spoj za objektivno bavljenje i analiziranje odnosa Crkve i društva. Pripadam eparhiji Beogradsko – Karlovačkoj, ali ne mogu javno reći u koju parohiju idem. To Ti mogu napisati na mail ili facebook lično Tebi, ne ovako javno. Ali, pričešćujem se i ispovedam da znaš. Što se tiče neprijatelja Crkve i hrišćanstva, ne treba misliti da svako ko govori oštro jeste i neprijatelj. Sećam se kad se digao problem oko promocije u parohijskom domu pri Hramu Sv. Save. Mediji su taj događaj ispratili i bratsvo hrama se izvinilo. Zamislite da do toga nije došlo. Događaj bi prošao i neko bi kroz dve godine mogao reći kako je sveštenstvo hrama radilo to i to i niko nije rekao ništa u vezi sa tim. Ovako je sad celoj javnosti jasno da je u pitanju greška i da se sveštenstvo ogradilo. Pazi Lazare, mi smo teolozi i znamo mnogo toga o Crkvi, šta je Crkva... Ali, pitanje je šta običan i teološki needukovan narod smatra pod pojmom Crkva. Zato je potrebno i njima se obraćati i objašnjavati im neke stvari jednostavnim rečnikom, čak i po cenu da kao ja dobiješ rogove i zvanje neprijatelja Crkve. Ja nisam neprijatelj ni SPC ni ove zemlje. Meni je samo stalo do toga da svaki pojedinac shvati svoju odgovornost i da se ponaša u skladu sa onim što njegov pravoslavni i hrišćanski identitet zahteva i zaslužuje! Budi pozdravljen! Немања, хвала ти на одговорима. Ово је јако битно што си написао, а ја подебљао. О осталом, о чему се не слажемо, причаћемо кад се видимо. Надам се да ће твој рад бити у корист Цркве. Поздрав! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Ljudi, ja ne volim da se prepirem i svađam. Е, па то обавезно мора да научиш ако `оћеш да будеш прави православац... algabacaju Ma ne znam ja to. Iznesem svoje mišljenje i čim me neko napadne ili provocira, ja se povučem. algabacaju Bilo je slučajeva gde sam se opako svađala, ali to su uglavnom bile ženska posla ali na ozbiljnim temama NE UMEM da se posvađam, samo kažem šta mislim i pobegnem. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Ево и ја да се јавим. Већ неко време се повремено дописујем са Немањом и размењујемо мишљења. Драго ми је да си на форуму, ја сам те и раније звао. На форуму ћеш нормално, трпети критике, али форуми могу бити веома корисни да човек изнијансира сопствене ставове. Многи од оних који познају Немању, сложиће се у томе да је реч о једном заиста добром човеку, веома уљудном, културном и интелегентном. Када је рече о твом сајту Путеви духовности, искрено мислим да је синкретистички почевши од самог назива па до наслова - мало Куран, мало Ганди, мало Свето Писмо...На тај начин се не доприноси најбоље верској толеранцији, већ се стиче утисак да ће се све религиозно некако измешати. Ако се већ позиваш на верску толеранцију мислим да недостаје управо та социолошка компонента која ће све ставити у прави контекст. Али све то доводи до питања са ког аспекта се ти бавиш верском толеранцијом? Политичког(најчешће либералног), православног или неког другог? Мени није јасно зашто се просто ниси као православни теолог определио да све те идеале у које верујеш не трасираш на други начин нпр. кроз писање текстова у православним часописима, којих има толико пуно, предавање веронауке..Постоје у оквиру СПЦ невладине организације које нису националистичке нити се баве тим стварима, већ се баве савременим темама, људским правима, помагањем угроженимаа које раде са благословом (Човекољубље или Хришћански кутурни центар..) Пошто говриш о миру и мирољубивости, у Православљу имаш толико "материјала" на ту тему да нема потребе да узоре тражиш код протестаната или секуларних пацифиста. Ево нпр. имаш Православно братство мира и њихов часопис http://www.incommunion.org/ И још нешто буди обазрив са "другосрбсјанском екипом", они желе само да те искористе у блаћењу Цркве. Сарадњом са њима сечеш грану на којој седиш. Дискредитоваћеш себе као теолога. Мада мени делује да ти је данас битније да будеш део те другосрбијанске приче него шта мисле у СПЦ-у. Размилси добро о свему, после може да буде касно. Као неко ко је студирао на катедри одакле потиче цела та грађанска прича и које имао контакта са целом том њиховом идејом или идејама, знам да Цркви и вери не мисле ништа добро. И то нема везе ни са ратом деведесетих, ни са национализмом, већ је проблем у самој вери као вери. Искрено, мислим да себе још увек тражиш, да многе ствари не познајеш добро или их познајеш површно, али ти је срце на правом месту и заиста си добар човек. Бојим се само да ће ту твоју доброту неко искористити на лош начин. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Martirije – Imaj u vidu da je sestra Mrvica bila u Jehovinim svedocima, da je konvertirala u pravoslavlje (ili jos uvek nije) i da još dosta treba da čuje i nauči. Nemojmo je napadati, baš je pohvalno što ovako otvoreno priznaje i iznosi svoja pitanja i nedoumice. dada dada dada Mrvica je sada pravoslavna od glave do pete :cheesy: Pitanja moram da postavljam jer sam zbunjena pojedinim stvarima, i ako neki ljudi na forumu vide nešto loše u tome, ja im se izvinjavam, ali i dalje moram da pitam. :cheesy: P.S. Dopada mi se to što ceniš sve ljude bez obzira na nacionalnu pripadnost. Grozim se pravoslavlja sa primesama nacionalizma jer je hrišćanstvo mnogo više od toga. prstgore :cheesy: slava3 што је признала и Богу хвала да је у окриљу цркве... Оним постом сам изнео неке чиљенице које су битне , како би сагледала неке ствари и ни у једном тренутку нисам је осудио. Наравно , потребно је још времена за све само ако имамо искрене жеље , зато смо и овде па питамо , тражимо и научимо нешто - "Иштитe и дaћe вaм сe, трaжитe и нaћи ћeтe, куцajтe и oтвoрићe вaм сe (Maтej 7:7)" Nego šta nego sam pod okriljem Crkve. Problem je u tome što sam dugo bila Jehovin svedok i to je itekako ostavilo traga. Inače, idem u Crkvu (više puta sam bila i na liturgiji), molim se i imam pravoslavni molitvenik, postim, ispovedila sam se i pričestila- da ne nebrajam dalje...sad sam stvarno ispala kao onaj farisej algabacaju algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Martirije – Imaj u vidu da je sestra Mrvica bila u Jehovinim svedocima, da je konvertirala u pravoslavlje (ili jos uvek nije) i da još dosta treba da čuje i nauči. Nemojmo je napadati, baš je pohvalno što ovako otvoreno priznaje i iznosi svoja pitanja i nedoumice. dada dada dada Mrvica je sada pravoslavna od glave do pete :cheesy: Pitanja moram da postavljam jer sam zbunjena pojedinim stvarima, i ako neki ljudi na forumu vide nešto loše u tome, ja im se izvinjavam, ali i dalje moram da pitam. prstgore P.S. Dopada mi se to što ceniš sve ljude bez obzira na nacionalnu pripadnost. Grozim se pravoslavlja sa primesama nacionalizma jer je hrišćanstvo mnogo više od toga. slava3 :cheesy: dada што је признала и Богу хвала да је у окриљу цркве... Оним постом сам изнео неке чиљенице које су битне , како би сагледала неке ствари и ни у једном тренутку нисам је осудио. Наравно , потребно је још времена за све само ако имамо искрене жеље , зато смо и овде па питамо , тражимо и научимо нешто - "Иштитe и дaћe вaм сe, трaжитe и нaћи ћeтe, куцajтe и oтвoрићe вaм сe (Maтej 7:7)" Nego šta nego sam pod okriljem Crkve. Problem je u tome što sam dugo bila Jehovin svedok i to je itekako ostavilo traga. Inače, idem u Crkvu (više puta sam bila i na liturgiji), molim se i imam pravoslavni molitvenik, postim, ispovedila sam se i pričestila- da ne nebrajam dalje...sad sam stvarno ispala kao onaj farisej algabacaju algabacaju само још да даш десетак од свега што стекнеш и готова је цела прича :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Господине Милиновићу, као што рекох имао сам прилике да чујем аудио запис и видим поменути документ летимично. Колега богослов, који је колико ми се чини из С. Карловаца и Ваша је факултетска генерација, снимао предавања и сл. дискусије, па је на једном снимку и поменути. Не знам одакле му тај документ о Вашем учешћу, али је везан за БОШ. Не тврдим дефинитивно, али можда могу проверити. Не морате се узбуђивати, јер нема сврхе тако нешто сад објављивати, пошто ја то на првом месту не поседујем, а на другом месту сигурно ће се појавити СВРСИСХОДНИЈИ моменат када ће бити корисно објавити их. Брате Марко, ја сам једини богослов из С. Кароваца (прецизније из Карловачке богословије), који је учествоао на Палићу 2007. године, кад и Немања. Поред нас двојице био је још само о. Владимир Јовановић из Верско-добротворно старатељства Митрополије београдско-карловачке. Додуше, и он и ја смо тад били лаици, без чина. Колико ме памћене служи нико није снимао предавања осим г-ђе Марије, која је тад била кординатор ЦИРел-а, а сад ради у Човекољубљу. Знам да је од тог материјала урађен филм у трајању од свега пар минута, и да је заједно са сликама скупа нарезан на ЦД и подељен свим учесницима. Не сећам се да је било која изјава Немање снимљена тад, мада поседујем диск па ћу проверити. То је што се тиче 2007. године. После је одржано још неколико сусрета у Сарајеву, Новом Саду и Бечићима. Знам да је у Новом Саду тада учествовао о. Жељко Латиновић, садашњи Кординатор за верску наставу Епархије бачке и директор РТВ Беседа. И он је тад био лаик. Не знам да ли је после у другим сусретима учествовао неко од теолога. Сећам се само да је избио сукоб између поменуте организације и еф. Мелвуда Дудића који је изјавио да их све треба стрељати. Што се тиче нас (православних) нисмо нешто имали контакте са њима, иако нико од њих није хомо, већ се политички тако изјашњавају - што је нама било потпуно нејасно, па и дан данас иако су се трудили да нам објасне. Знам само да су причали нешто о родности и некавим правима LBTGQ теорије (и што је још конфузније, од горе наведеног), и да су нам понудили сарадњу на том пољу, али ми смо то одбили. Брате Августине, ниси пажљиво читао. Изјава је снимљена испред амфитеатра 1 ПБФ-а од стране колеге из С. Карловаца, а документа штампана су са тог скупа или шта год да је било. Ок. Сад ми је јасније. Документ можеш овде преузети: http://veraznanjemir.bos.rs/materijal/knjige/Religije_Srbije_mreza_dijaloga_i_saradnje.pdf Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Ево и ја да се јавим. Већ неко време се повремено дописујем са Немањом и размењујемо мишљења. Драго ми је да си на форуму, ја сам те и раније звао. На форуму ћеш нормално, трпети критике, али форуми могу бити веома корисни да човек изнијансира сопствене ставове. Многи од оних који познају Немању, сложиће се у томе да је реч о једном заиста добром човеку, веома уљудном, културном и интелегентном. Када је рече о твом сајту Путеви духовности, искрено мислим да је синкретистички почевши од самог назива па до наслова - мало Куран, мало Ганди, мало Свето Писмо...На тај начин се не доприноси најбоље верској толеранцији, већ се стиче утисак да ће се све религиозно некако измешати. Ако се већ позиваш на верску толеранцију мислим да недостаје управо та социолошка компонента која ће све ставити у прави контекст. Али све то доводи до питања са ког аспекта се ти бавиш верском толеранцијом? Политичког(најчешће либералног), православног или неког другог? Мени није јасно зашто се просто ниси као православни теолог определио да све те идеале у које верујеш не трасираш на други начин нпр. кроз писање текстова у православним часописима, којих има толико пуно, предавање веронауке..Постоје у оквиру СПЦ невладине организације које нису националистичке нити се баве тим стварима, већ се баве савременим темама, људским правима, помагањем угроженимаа које раде са благословом (Човекољубље или Хришћански кутурни центар..) Пошто говриш о миру и мирољубивости, у Православљу имаш толико "материјала" на ту тему да нема потребе да узоре тражиш код протестаната или секуларних пацифиста. Ево нпр. имаш Православно братство мира и њихов часопис http://www.incommunion.org/ И још нешто буди обазрив са "другосрбсјанском екипом", они желе само да те искористе у блаћењу Цркве. Сарадњом са њима сечеш грану на којој седиш. Дискредитоваћеш себе као теолога. Мада мени делује да ти је данас битније да будеш део те другосрбијанске приче него шта мисле у СПЦ-у. Размилси добро о свему, после може да буде касно. Као неко ко је студирао на катедри одакле потиче цела та грађанска прича и које имао контакта са целом том њиховом идејом или идејама, знам да Цркви и вери не мисле ништа добро. И то нема везе ни са ратом деведесетих, ни са национализмом, већ је проблем у самој вери као вери. Искрено, мислим да себе још увек тражиш, да многе ствари не познајеш добро или их познајеш површно, али ти је срце на правом месту и заиста си добар човек. Бојим се само да ће ту твоју доброту неко искористити на лош начин. Слажем се! :229229229: :229229229: :229229229: Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ndmilinovic Написано Август 10, 2011 Пријави Подели Написано Август 10, 2011 Mrvica – Draga Mrvice, drago mi je što delimo sličan stav po pitanju versko nacionalnih pogleda na hrišćanstvo. Želim Ti mnogo sreće na Tvom daljem duhovnom putu i uzrastanju u pravoslavlju! Augustinus – Hvala Ti što si se javio. Znam ko si i hvala! Ok su sve ove priče ko je šta video i zapisao. Sa istupanjem u javnost sve to sam i očekivao, no neka svako priča šta hoće. Ionako, svi mi sami odgovoramo za ono što kažemo. Mislim da znam ko se krije iza spornog pseudonima, a mislim da znam i o kom karlovackom bogoslovu je rec. Neka pricaju i iznose ''dokaze'', ako nemaju sta korisnije da rade sa svojim zivotima. Hvala za PDF, godinama se lomim da ovo nađem na Internetu. Martirije – Oprosti ako sam upotrebio reč ''napao''. Samo učinilo mi se da si možda bio malo strožiji prema Mrvici, ali nisam mislio ništa loše. Marjanovic – Hvala Ti za ovu iskrenu ocenu. Znam ko si i nastavićemo ovu priču jednom uživo. Mislim da je jasno da se oko mnogih stvari slažemo, mada se pokazalo da se oko mnogih i ne slažemo. Moj portal nema sinkretističku tendenciju, ali činjenica je da sve te knjige koje sam tamo stavio nekim ljudima vrede koliko i nama naša Biblija. To je realnost. No, šta mi objektivno znamo o onome što drugi veruju i uče? Koliko zaista znamo, a koliko neke ideje temeljimo na predrasudama, izvorima iz ''druge ruke'' itd? Što se tiče drugosrbijanske ekipe, mislim da sa svakom ekipom čovek mora biti obazriv. Uvek postoji mogućnost da dobrotu neko zloupotrebi, ali hvala Ti što za mene misliš da sam dobar čovek. Kad se vidimo, nastavljamo u detalje. Lazar Nešić – Hvala Tebi za pitanja! Do susreta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2011 МОже ли да се постави линк са емисијом "Инсајдер" у којој си гостовао? Мислим, сама емисија као емисија је одлична. Чак је и неколико свештеника, мислим и Епископа учествовало у снимању ове емисије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука