Jump to content

Парада поноса

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

najmudrije bi bilo da svi iza?u, pore?aju se po trotoarima okrenutih le?a paradi

bez nasilja fizi?kog..

ubi te jaka rec...

Kakva patetika joooj

nasilje donosi samo nasilje, usputno konstantine znaš li šat izvorno na gr?kom zna?i re? patetika

NIKO nema pravo u ime vere da poziva na nasilje

molim tvoju definiciju reci "patetika"...??

A sad pitanje za tebe, znas li ti sta znaci biti jeretik i otpadnik??Zanas li  kako bi ti deca ili unuci mogli izgledati kroz koju godinu, da ne kazem deceniju jer  bi bilo prevelik dug vremenski interval, il se samo pravis da ne znas il ne zelis da znas, slusajuci tvoje nebuloze i predloga okrenimo ledja.Zbogom pameti(nista licno sestro  0409_feel)

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

?????, ??? ?????? ?? ?? ??? ?????????, ??? ????? ???? ?????, ??? ?? ?? ????? ?????? ??????? ? ?????, ? ?? ????? ???? ??? ???? ???? ??? ?????. ???? ?? ?? ?????? ??? ??? ?????? ? ?????? ?? ???????. ???? ?? ????? ?????? ???????? ??????? ????????????????????? ?. ??????????.

?? ????? ???????, ???, ?? ?? ??????????? ????? ?????? ?????????? ?? ?????? ?????????? ???? ???????? ?????? ?????? ?????? ???????????

?????? ?? ?? ? ?????? ???? ? ??????????...

???????, ?? ?? ?????????? ??????, ??? ???????? - ?? ???????? ?? ?????????????? ????? ???????????? ?????? ???????.

??????? ??????? 0409_feel

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

najmudrije bi bilo da svi iza?u, pore?aju se po trotoarima okrenutih le?a paradi

bez nasilja fizi?kog..

ubi te jaka rec...

Kakva patetika joooj

nasilje donosi samo nasilje, usputno konstantine znaš li šat izvorno na gr?kom zna?i re? patetika

A sad pitanje za tebe, znas li ti sta znaci biti jeretik i otpadnik??Zanas li  kako bi ti deca ili unuci mogli izgledati kroz koju godinu, da ne kazem deceniju jer  bi bilo prevelik dug vremenski interval, il se samo pravis da ne znas il ne zelis da znas, slusajuci tvoje nebuloze i predloga okrenimo ledja.Zbogom pameti(nista licno sestro  0409_feel)

to nije moja definicija konstantine ve? definicija re?i patetike, ali njeno zna?enje izvr?u upravo oni koji gledaju španske serije 0104_cheesy

što se ti?e jeretika, ti to najbolje znaš

nasilje ne opravdava nasilje, Osveta je moja, re?e BOG

ina?e da ?ujem vaše mudre i pametne predloge, preucite ih, uzmite Zakon u svoje ruke, žao mi je bra?o ali ja nisam za nasilje

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

bez nasilja fizi?kog..

?? ?? ??????? ?????  ??? ?? ?? ???????? ??? ???? ??????...  0409_feel

??????...

ja se za svoja ne bojim, a što se ti bojiš za svoja 0104_cheesy

ako dirnu prekršili su zakon a onda mogu da udarim :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

?????, ??? ?????? ?? ?? ??? ?????????, ??? ????? ???? ?????, ??? ?? ?? ????? ?????? ??????? ? ?????, ? ?? ????? ???? ??? ???? ???? ??? ?????. ???? ?? ?? ?????? ??? ??? ?????? ? ?????? ?? ???????. ???? ?? ????? ?????? ???????? ??????? ????????????????????? ?. ??????????.

?? ????? ???????, ???, ?? ?? ??????????? ????? ?????? ?????????? ?? ?????? ?????????? ???? ???????? ?????? ?????? ?????? ???????????

?????? ?? ?? ? ?????? ???? ? ??????????...

???????, ?? ?? ?????????? ??????, ??? ???????? - ?? ???????? ?? ?????????????? ????? ???????????? ?????? ???????.

?? ??????? ???!
Подели на овим сајтовима

bez nasilja fizi?kog..

ubi te jaka rec...

Kakva patetika joooj

A sad pitanje za tebe, znas li ti sta znaci biti jeretik i otpadnik??Zanas li  kako bi ti deca ili unuci mogli izgledati kroz koju godinu, da ne kazem deceniju jer  bi bilo prevelik dug vremenski interval, il se samo pravis da ne znas il ne zelis da znas, slusajuci tvoje nebuloze i predloga okrenimo ledja.Zbogom pameti(nista licno sestro  0409_feel)

to nije moja definicija konstantine ve? definicija re?i patetike, ali njeno zna?enje izvr?u upravo oni koji gledaju španske serije 0104_cheesy

ina?e da ?ujem vaše mudre i pametne predloge, preucite ih, uzmite Zakon u svoje ruke, žao mi je bra?o ali ja nisam za nasilje

nemam ja sta da izvcem, koliko vidim i dalje nisi napisala tu definiciju ili mi direktno uakazala na gresku u tumacenju, molim joooj

Rekoh pa sta su radili oni svetitelji-ratnici...ubijali, pa ipak dosli u carstvo nebesko, sta je onda naspram toga malo batina i ukazivanja normalnog zivota...uostalom mi im sa tim ukazujemo i na spasenje dusa...a na tvoja krenuta ledja ce odgovoriti osmehom i  trazenjem prava za pedofile.....

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Reč "patetika" potiče od starogrčke reči "pathos". Ova reč imala je najplemenitije moguće značenje: uzvišenosti, posvećenosti, vrhunske emocionalnosti. Estetička kategorija uzvišenog vezana je, pre svega, za starogrčku tragediju. Antički tragični junaci uvek stoje, busaju se u grudi, kleče, dižu ruke u nebo, ali nikada ih nećete videti da sede, jedu ili obavljaju nešto svakodnevno. Junak koji seda usred uzvišene tirade pokvario bi ceo utisak. Vremenom, svako preterano iskazivanje emocija nazvano je patetičnim i dobilo negativan prizvuk i epitet neiskrenosti. Današnji mali zauzeti čovek nema ni snage, a ni vremena za suviše emocija. Umiranje patetike je, ustvari, i umiranje heroike i heroja u savremenom društvu, a funkciju katarze preuzimaju trećerazredne španske serije i rodoljubivi slogani.

0104_cheesy

nisu ti braća dala citat joooj.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' />

Подели на овим сајтовима

bez nasilja fizi?kog..

?? ?? ??????? ?????  ??? ?? ?? ???????? ??? ???? ??????...  0110_hahaha

??????...

?? ?? ?? ?????????, ? ?? ?????...  0104_cheesy ?? ????? ?? ?? ????? ?? ????? ????...  crvenilo

??? ?????, ???? ?????? ????? ? ????? ????...  0110_hahaha

.

..

...

Подели на овим сајтовима

bez nasilja fizi?kog..

ubi te jaka rec...

Kakva patetika 0110_hahaha

A sad pitanje za tebe, znas li ti sta znaci biti jeretik i otpadnik??Zanas li  kako bi ti deca ili unuci mogli izgledati kroz koju godinu, da ne kazem deceniju jer  bi bilo prevelik dug vremenski interval, il se samo pravis da ne znas il ne zelis da znas, slusajuci tvoje nebuloze i predloga okrenimo ledja.Zbogom pameti(nista licno sestro  0110_hahaha)

nemam ja sta da izvcem, koliko vidim i dalje nisi napisala tu definiciju ili mi direktno uakazala na gresku u tumacenju, molim crvenilo

Rekoh pa sta su radili oni svetitelji-ratnici...ubijali, pa ipak dosli u carstvo nebesko, sta je onda naspram toga malo batina i ukazivanja normalnog zivota...uostalom mi im sa tim ukazujemo i na spasenje dusa...a na tvoja krenuta ledja ce odgovoriti osmehom i  trazenjem prava za pedofile.....

Ti se možeš suprotstaviti zvani?nom stavu SPC, mogu i ja, ali ne?u 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

bez nasilja fizi?kog..

?? ?? ??????? ?????  ??? ?? ?? ???????? ??? ???? ??????...  0110_hahaha

??????...

?? ?? ?? ?????????, ? ?? ?????...  0104_cheesy ?? ????? ?? ?? ????? ?? ????? ????...  crvenilo

??? ?????, ???? ?????? ????? ? ????? ????...  crvenilo

pa poenta je u tome...ako dirnu 0110_hahaha

samo ne?u da uzmem zakon u svoje ruke, ve? ?u da tražim svoja PRAVA https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Подели на овим сајтовима

bez nasilja fizi?kog..

ubi te jaka rec...

Kakva patetika 0110_hahaha

A sad pitanje za tebe, znas li ti sta znaci biti jeretik i otpadnik??Zanas li  kako bi ti deca ili unuci mogli izgledati kroz koju godinu, da ne kazem deceniju jer  bi bilo prevelik dug vremenski interval, il se samo pravis da ne znas il ne zelis da znas, slusajuci tvoje nebuloze i predloga okrenimo ledja.Zbogom pameti(nista licno sestro  0110_hahaha)

nemam ja sta da izvcem, koliko vidim i dalje nisi napisala tu definiciju ili mi direktno uakazala na gresku u tumacenju, molim crvenilo

Ti se možeš suprotstaviti zvani?nom stavu SPC, mogu i ja, ali ne?u 0104_cheesy

Crkva je nepogresiva, Papa je nepogresiv!Zvuci poznato???

Slusaj , nisam ni ja da dolazi do nezeljenih scena, al verovatno nema drugacijeg resenja i radi toga opravdavam da ih razbiju\razbijemo da bi potomstvo otstalo normalno i zdravo  u ocima Gopsodnjim .Mi smo odgovorni pred Gospodom za  nove generacije, kao sto su i roditelji za svoju decu...znas onu teszu da deca  rade sve sto vide od starijih9ucitelja)..mislim da sam bio jasan

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Ја никако не могу да се сложим са тим, то је мени све само није хришћанско, да ја некога убијем да би моје дете живело. То што ћу некога да убијем, разбијем, уништим, нема никакве везе са Христом. Христос је дошао да спасе и те изгубљене и те прокажене. Ја сам за то да изађемо на улице као што и јесте била породична шетња, да поново изађемо, да покажемо пагубност хомосексуализма. Али некога убити и мислирти да Богу службу приносимо... то је можда код муслимана, али нас православних никада није било.

Подели на овим сајтовима

?? ?????? ?? ???? ?? ?? ?????? ?? ???, ?? ?? ???? ??? ???? ???? ??????????, ?? ?? ?????? ?????? ?? ?? ???? ???? ??????. ?? ??? ?? ?????? ?? ??????, ????????, ???????, ???? ??????? ???? ?? ???????. ??????? ?? ????? ?? ????? ? ?? ????????? ? ?? ?????????. ?? ??? ?? ?? ?? ??????? ?? ????? ??? ??? ? ????? ???? ????????? ?????, ?? ?????? ???????, ?? ???????? ????????? ???????????????. ??? ?????? ????? ? ???????? ?? ???? ?????? ?????????... ?? ?? ????? ??? ?????????, ??? ??? ???????????? ?????? ???? ????.

?????? ? ???? ????? ???? ?? ????? ???????, ??? ????? ?? ??? ??????????????. ?? ?? ?? ?? ???????????
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...