Протомајстор Написано Октобар 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 ...pa nekolkiko svetinja tipa mostiju, mira... :smiley: 8084.gif?? ???????, ?????... ?? ??? ???? ????? ????? ?? ??? ???? ???? ? ???? ????, ?????? ?? ?????? (?? ???? ?? ????) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Наш протомајстор није упућен у то ко је Димитрије. Па бре наш Дими има све и свашта. Стручњак за мошти. 8084.gif klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 ??? ???????????? ???? ?????? ? ?? ?? ?? ?????????. ?? ??? ??? ???? ??? ??? ? ??????. ???????? ?? ?????. 8084.gif klapklap pa da sam strucnjak i nisam bas ali da imam ljubav za svetinje imam to je tacno :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 inace nekada sam bio vatren u molitvenom raspolozenju pa sam citao akatiste i kanone i sve sto je propisano za kaludjere maloshimnike, a sada sam malo olabavio ali i dalje volim molitvena pravila :smiley: mada ucesce u evharistijskoj casi sabranja je zaista sve radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Октобар 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Да, да, сад сам се сетио да је доносио Мошти на окупљање чланова форума. 8084.gif Али, опет се чудим да се Мошти држе по приватним колекцијама. Ипак, знајући да постоји и тзв. "реликвијска мафија" (ово сам измислио) - зар није то помало опасно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 1, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 ??, ??, ??? ??? ?? ????? ?? ?? ??????? ????? ?? ???????? ??????? ??????. 8084.gif ???, ???? ?? ????? ?? ?? ????? ???? ?? ????????? ???????????. ????, ??????? ?? ??????? ? ???. "??????????? ??????" (??? ??? ????????) - ??? ???? ?? ?????? ??????? ne naravno zato sto ja nemam nista sto je njima interesantno, a oni cak i ne bi znali da se snadju u tome jer koje su cije mosti samo ja znam :smiley: radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 trenutno nersedejeno stanje....sa par ikonica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 ovo je samo mali djelic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 evo jos malo Ikona iz moga stana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Bravo, veoma lepo bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 8, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2009 Da li je greh imati ikonu u kuci a da je recimo negde u ladici? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Da li je greh imati ikonu u kuci a da je recimo negde u ladici??????? ?? ???? ????? ?? ????? ? ??????=??? osamucen????? ?? ?????? ???? ????? ?????,???????,????????.. ??? ??????? ?? ???? ???? ??????.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Da li je greh imati ikonu u kuci a da je recimo negde u ladici??????? ?? ???? ????? ?? ????? ? ??????=??? 0202_238????? ?? ?????? ???? ????? ?????,???????,????????.. ??? ??????? ?? ???? ???? ??????.... Samo je jedna sklonjena ne bas u ladici ali na polici i to iz razloga sto imam vec takvu na zidu a nedavno sam se preseljavala i nisam sve stavila po kuci...a pitala sam samo zato da znam da li je to greh da ikona nije na vidljivom mestu...i da li postoji pravilo za ovaj kutak za molitveni trenutak? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 ма полако, можда ће се негде и удомити на зид та икона, можда и преселити 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 А можда и поклонити... 0202_238 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука