Jump to content

Кутак за молитвени тренутак

Препоручена порука

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

??? ???????????? ???? ?????? ? ?? ?? ?? ?????????. ?? ??? ??? ???? ??? ??? ? ??????. ???????? ?? ?????.    8084.gif klapklap :D

pa da sam strucnjak i nisam bas ali da imam ljubav za svetinje imam to je tacno  :smiley:

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

inace nekada sam bio vatren u molitvenom raspolozenju pa sam citao akatiste i kanone i sve sto je propisano za kaludjere maloshimnike, a sada sam malo olabavio ali i dalje volim molitvena pravila  :smiley: mada ucesce u evharistijskoj casi sabranja je zaista sve

Подели на овим сајтовима

Да, да, сад сам се сетио да је доносио Мошти на окупљање чланова форума.  8084.gif

Али, опет се чудим да се Мошти држе по приватним колекцијама.

Ипак, знајући да постоји и тзв. "реликвијска мафија" (ово сам измислио) - зар није то помало опасно?

Подели на овим сајтовима

??, ??, ??? ??? ?? ????? ?? ?? ??????? ????? ?? ???????? ??????? ??????.  8084.gif

???, ???? ?? ????? ?? ?? ????? ???? ?? ????????? ???????????.

????, ??????? ?? ??????? ? ???. "??????????? ??????" (??? ??? ????????) - ??? ???? ?? ?????? ???????

ne naravno zato sto ja nemam nista sto je njima interesantno, a oni cak i ne bi znali da se snadju u tome jer koje su cije mosti samo ja znam  :smiley:

Подели на овим сајтовима

Da li je greh imati ikonu u kuci a da je recimo negde u ladici?

?????? ?? ???? ????? ?? ????? ? ??????=???  0202_238

????? ?? ?????? ???? ????? ?????,???????,????????.. ??? ??????? ?? ???? ???? ??????....

Samo je jedna sklonjena ne bas u ladici ali na polici i to iz razloga sto imam vec takvu na zidu a nedavno sam se preseljavala i nisam sve stavila po kuci...a pitala sam samo zato da znam da li je to greh da ikona nije na vidljivom mestu...i da li postoji pravilo za ovaj kutak za molitveni trenutak?

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...