И.стојковић Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Ниси ме разумео брате мој. Ево, прошло је безмало годину дана.... Ових дана, из штампаних и електронских медија, сазнали смо да ће ове године "Поворка поноса" бити одржана скоро сигурно, јер су сви недостаци који су прошле године утицали да се "ово" не одржи, отклоњени. Интересује ме, шта би могли ми, хетеросексуално опредељени, могли да учинимо да отклонимо недостатке, који су учинили да наша породична поворка буде далеко успоешнија него претходне године? Трибине о породици, хетеросексуалности, наталитету и сл. са коначном поворком, али заиста поноса, кад, где, везано за неке датуме...... confused confused Свака идеја може бири остварена, ако се за њу зна, па изволите.... П.С. Овде се не бавимо другима, већ собом, па у том смеру да се концентришемо confused confused1 Мислио сам шта ми сами можемо да урадимо, да што више пажње привучемо, у смислу пропагирања породице, наталитета и сл...Н.Пр. породични турнир у малом фудбалу-тате играју, маме и деца навијају породични квиз квиз младих брачних парова... мислим све то постоји на неким телевизијама, а сад на отвореном...пуно људи и т.д. па онда као финале, породична шетња свих учесника, најављена и сл.... Још једном, не да њих мењамо, већ ми да се цимнемо из учмалости.... confused confused "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 У суботу, 9. октобра, са својом ужом и широм породицом, а верујем и хиљадама других породичних људи, излазим на протест ЗА ОДБРАНУ ПОРОДИЦЕ И ОТКАЗИВАЊЕ ГЕЈ ПАРАДЕ: -Зато што 30.000 Срба годишње више умре него што се роди! -Зато што смо међу најстаријим становништвима на свету! -Зато што имамо у просеку испод једног детета по браку! -Зато што не желим да будемо међу првима у свету једино по броју наркомана, алкохоличара, секти и самоубистава! -Зато што мислим да себи не смемо да дозволимо преко 150.000 абортуса годишње! -Зато што је бела куга права тема којом треба сви да се бавимо, а не геј парада! -Зато што ме нико на изборима није питао да ли сам за организацију геј параде у Београду! -Зато што не дозвољавам да се од мојих пара плаћају трошкови организације ове срамне манифестације! -Зато што се не плашим да исповедим учење своје вере и тражим да буду поштоване а не понижаване све моје светиње! -Зато што снаге безбедности државе Србије треба да штите територијални интегритет и суверенитет, а не геј параду! -Зато што државни пројекат треба да буде ПОМОЋ ПОРОДИЦИ, а не геј парадирању! -Зато што је режим који организује ову параду распродао све: од територија, преко природних и привредних ресурса, до јавног морала и друштвених вредности, а сада насрће и на моју породицу и хоће да ми преваспитава децу, што им не дам! -Зато што ће ако их не зауставимо ове године следећи пут да парадирају нашим вртићима, школама и кућама! -Зато што неће стати на паради, јер је свуда у свету њихов следећи захтев легализација хомосексуалних бракова и усвајање деце, а потом и спуштање границе дозвољености педофилије и инцеста! -Зато што ће ме унуци питати где сам био кад су уводили неморал и мењали лик српског народа, а ја морам да имам одговор! -Зато што припадам већинској и традиционалној Србији која је у мањини на медијској и политичкој сцени, а то је кршење воље и владавине народа! -Зато што ми је породица важнија од Европске Уније! -Зато да би провокативна парада 10. октобра била отказана! -Зато што нећу више да ћутим, да се повлачим, да кукам, да им дозвољавам да ме вређају и понижавају – хоћу да им покажем да се не бојим да волим Србију и наше националне, духовне и моралне вредности. Бићу тамо са својом породицом - због својих предака, због себе и своје породице, због потомака! Бићу тамо јер верујем у породичне вредности и не дам да нам намећу неморал и лажне и непотребне теме док Србија пропада у духовном, моралном, биолошком, економском, социјалном, привредном и сваком другом државном погледу! Излазим у Породичну шетњу да се упознам са другим породичним људима и да сви заједно покажемо снагу породице и супротставимо се онима који су уништили све, а сад хоће и наше породице! ** **Не дам! Ово је моја борба! Ово је само почетак нашег организовања у друштвени покрет српских породица: Покрет за живот, јер живот је на нашој страни! За одбрану породице и отказивање геј параде! За маму и тату! За живот нерођеног детета! За вишедетне породице! За Лигу српских породица! Субота, 9. октобар, Београд, Студентски Плато у 13 часова! Породична шетња ЗА ОДБРАНУ ПОРОДИЦЕ И ОТКАЗИВАЊЕ ГЕЈ ПАРАДЕ! Покажимо снагу породице! Супротставимо се онима који су уништили све, а сад хоће и наше породице! Не дам! Видимо се у суботу! Бошко Обрадовић (Аутор је један од оснивача и уредника часописа ДВЕРИ СРПСКЕ и секретар Управног одбора Српског сабора Двери) http://www.dverisrpske.com/tekst/1873041 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 :291291291: Надам се да ћу моћи да дођем. Коначно прави одговор на ту параду. kriminalac "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Podrska. I ako mi se ne svidja sto se cekala gej parada da to opet povezuju sa njima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 ДОЛАЗИМО! ДЕЛИЈЕ 1989 СЕВЕР И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Почела Породична шетња за одбрану породице и отказивање геј параде Породична шетња и протест против геј параде у организацији Српског сабора Двери почињу у 13 часова окупљањем на платоу испред Филозофског факултета. Скуп почиње обраћањем организатора, после чега ћемо сви заједно прошетати кроз Васину и Коларчеву улицу, преко Теразија и Трга Николе Пашића, кроз Таковску улицу, Светогорску, Македонску, и поново кроз Васину до Платоа на коме ће Шкабо и Фантастична четворка одрћати краћи концерт. Дођите да искажемо свој протест и подржимо породичне вредности! Београд, 9.октобар. 2010. Информативна служба Српског сабора Двери Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Више од 1000 људи већ окупљено на Породичном протесту! На Платоу испред Филозофског факултета већ се окупило више од 1000 људи који су дошли да изразе своје неслагање са одржавањем геј параде у Београду и подрже породичне вредности. Међу њима су родитељи са децом, млади, јавне личности које имају храбрости да покажу свој став на овај начин… Прве фотографије које смо добили са Породичног протеста које организује Српски сабор Двери најбоље сведоче о атмосфери која тренутно тамо влада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Да ли видите слике? Јављају нам да је фб блокирао дељење са сајта Двери. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Видимо слике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 ДОЛАЗИМО! ДЕЛИЈЕ 1989 СЕВЕР Molim te nemoj nikoga da gadjas kamenjem, bio on homo ili ne. Obecavas? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Мој савет: људи, у недељу останите у својим кућама, јер напољу добро, очигледно, бити неће: http://www.alo.rs/vesti/31740/Gejeve_ce_gadati_i_gonima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Analogno sa naslovom, ja dajem tematiku svom postu "Zasto NE IZLAZIM NA ULICU DESETOG OKTOBRA": http://www.alo.rs/vesti/31740/Gejeve_ce_gadati_i_gonima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Мој савет: људи, у недељу останите у својим кућама, јер напољу добро, очигледно, бити неће: http://www.alo.rs/vesti/31740/Gejeve_ce_gadati_i_gonima Ужас.....да ли је могуће да смо почели да верујемо да ишта без 1405_love можемо учинити....Тако је брате Александре, Недеља, Воскресеније, значи Кућа-Литургија-Кућа-Вечерње-Кућа..... 1405_love 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Мој савет: људи, у недељу останите у својим кућама, јер напољу добро, очигледно, бити неће: http://www.alo.rs/vesti/31740/Gejeve_ce_gadati_i_gonima Ужас.....да ли је могуће да смо почели да верујемо да ишта без 1405_love можемо учинити....Тако је брате Александре, Недеља, Воскресеније, значи Кућа-Литургија-Кућа-Вечерње-Кућа..... 1405_love 1405_love 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука