Jump to content

Акција КПС, напето на северу Косова

Оцени ову тему

Booba

Препоручена порука

26 Jul 2011 22:22 ---------

5km od Zubinog Potoka prema mitrovici nocas se nesava, raskrsnica koja obezbedjuje komunikaciju prema Zvecanu nece biti predata nikome.

Cuju se pucnji prema mitrovici.

----------- 26 Jul 2011 22:31 ---------

Za nas dole jedino resenje je na provokaciju odgovoriti svim sredstvima, jedino tako ce medjunarodna zajednica resiti problem, posto "srbiju" to neinteresuje, a narod gleda kako ce da prehrani porodicu.

----------- 26 Jul 2011 22:32 ---------

Hvala svima vama sto ste uz nas, ali ste manjina, a vecina ima neke druge interese.

----------- 26 Jul 2011 22:39 ---------

Kada su hteli da u novembru 2007. proglase nezavisnost Ponos je istakao da je vojsci potrebno 72h da KiM stavi pod svoju kontrolu, u naredna dva meseca zna se sta se desilo za generalom, od tog trenutka nema ko da nas zastiti ni pretnjom.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Одговори 670
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

како круже инфо..

тачијеви терористи су се скупили у јужној митровици...спремају да пресеку комуникацију З.Поток-Звечан код Зупча...

шта ће бити...Бог драги само зна..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

crvenilo

јел ико на овом форуму проверава године...  .mislise.

пустили сте децу да куцкају по форуму...

испод 33 године забрана писања на пола форума...

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

како круже инфо..

тачијеви терористи су се скупили у јужној митровици...спремају да пресеку комуникацију З.Поток-Звечан код Зупча...

шта ће бити...Бог драги само зна..

Јадни људи. Страшно.

Подели на овим сајтовима

Ја да питам, јел' могу одговори који немају везе са дешавањима на северу Косова, да се уклоне или некако угрупишу или да се отвори нова тема где би се чланови препуцавали? Мислим, ово ми је једно од два места где могу колико-толико реално да се информишем о стању доле и заиста не бих да читам ко више воли Бога, ко више воли Косово а ко Крајину, да ли би смо да дамо Косово или би смо да ратујемо итд.

Хвала!

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

У Звечану мирно, у северној Митровици мање полиције

Око 200 Срба дочекало је другу ноћ за редом на блокадама у месту Рударе, у општини Звечан на северу Косова.

Како јавља извештач Танјуга, Срби држе у блокади магистрални пут који води према Рашкој и прелазу Јариње, док су улице Звечана скоро потпуно пусте.

У северном делу Косовске Митровице се, за разлику од претходних ноћи, не примећује појачано присуство косовске полиције и Кфора и ситуација је мирна.

На мосту на Ибру, који раздваја северни и јужни део Косовске Митровице, нема чак ни уобичајене патроле косовске полицијске службе, а полицајаца има тек на јужној страни моста, где је, као и обично, паркиран и један камион Кфора.

Танјугов репортер јавља и да Албанци из јужног дела Косовске Митровице и вечерас долазе аутомобилима до насеља Бошњачка махала у северном делу града и купују бензин, иако је влада у Приштини забранила увоз робе из Србије.

У северном делу Косовске Митровице нафта се продаје на импровизованим бензинским пумпама и то по нижим ценама него у осталим крајевима Косова и Метохије.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ја да питам, јел' могу одговори који немају везе са дешавањима на северу Косова, да се уклоне или некако угрупишу или да се отвори нова тема где би се чланови препуцавали? Мислим, ово ми је једно од два места где могу колико-толико реално да се информишем о стању доле и заиста не бих да читам ко више воли Бога, ко више воли Косово а ко Крајину, да ли би смо да дамо Косово или би смо да ратујемо итд.

Хвала!

crvenilo

Подели на овим сајтовима

Nažalost, ne samo to. Umesto da dobija, on odbija, umesto da blagosilja, on proklinje. A ustvari iz prvih vekova Hrišćanstva mi trebamo da se učimo, jer je tada Hrišćanima bilo najteže, ne samo u vezi progonstva i ubistva, nego isto šta se tiče vere i šta je prava vera a šta jeres.

Ovo danas narod je postao suviše mek. Živi bolje nego ikad, i opet kuka na sve strane da su najteža vremena ikad u istoriji. Brat jedan mi ima kuću, a čeka ga i očeva i majčina kuća, i ima njive, i automobil, i radno mesto u industriji sa platom iznad prosečne zarade, i svake godine letuje na more, i opet plače na svu stranu kako mu je loše da uopšte i ne slušam jer mi dođe kao bezobrazluk. Ja ovde jurim i molim za radno mesto, na more da idem - ma daj, nemam odakle, nemam ni kadvratmilimetar svoje zemlje akamoli kuću i njive i bašte, i osim stare majke đe mi je rodbina, ne viđam ni braću ni sestre ni nećake (većina nećaka me ni ne poznaje) - i on je na mene ljubomoran, a trebalo bi, ako već, da bude obrnuto.

Brat rođeni mi jednom otišao u njih, u rodbinu, sa svojom ondašnjom ženom Engleskinjom koja je bila trudna, šta misliš kako su ih dočekali? Posle deset godina dođe ti brat i nećak sa ženom, a ti nemaš vreme da ih posetiš ili da ih pozoveš na ručak ili večeru, da upoznaš i pozdraviš svoju zaovu i jetrvu. A zaova, trudna, tvoj gost, mora da ide na njivu da kopa kako bi imala šta da jede.. A pogledajmo Novi zavet kako su tamo dočekavali braću i sestre koje nisu ni poznavali, i mimo sve nevolje onog vremena, kao da su im se vratili rođeni sin i rođena ćerka. Treba ti stan, treba ti hrana, treba ti večera? Sramota i nesreća moja ako ti nemaš!

I sad nam je neko drugi kriv što smo mi postali tvrd i plašljivi narod? Ali.. kukanje ne pomaže, jer onda ni mi nismo bolji. Nego pljunimo u ruke i na posao! Da se narod promeni, da se Hrišćani nauče, da vera pobedi..

Амин, амин, амин!

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Пола сата ми је требало да очистим ову тему од спамова сви су пребачени на следећи линак :

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,15966.msg490802/topicseen.html#msg490802

Даклем ко писне следећи спам на ову тему стисне бан на 30 дана, време сад !

Подели на овим сајтовима

за сада мирно у Колашину..сада добих поруку

Ваљда ће бити тако и даље. Само да прође ноћ, ноћу је најгоре.

Пола сата ми је требало да очистим ову тему од спамова сви су пребачени на следећи линак :

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,15966.msg490802/topicseen.html#msg490802

Даклем ко писне следећи спам на ову тему стисне бан на 30 дана, време сад !

0102_laugh  :D  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

А Руси веле:

У коментарима руских медија преовладава мишљење да је нова агресија арнаутских власти на Космету директан резултат политике београдског руководства да се добровољно одриче сопственог суверенитета, да ступа у преговоре са арнаутима под диктатом Запада, а не инсистира на спровођењу резолуције 1244 СБ УН која гарантује српски суверенитет и интегритет.

Руски аналитичари сматрају да је Београд својим додворавањем Западу „потписао смртну пресуду сопственој територијалној целовитости”, али истовремено истичу да су то потези владе коју је легитимисала већина на изборима. Поједини коментатори примећују и захлађивање односа између званичног Београда и Москве које резултира све већом резервисаношћу Русије у заступању става о неповредивости граница Србије сразмерно мери у којој се званична Србија одриче сопственог суверенитета, почев од доношења резолуције у скупштини УН заједно са ЕУ до преговора са нелегитимном албанском владом на Косову о фактичном давању свих атрибута државности Косову, од царинског печата преко матичних књига до признавања личних исправа.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...