Jump to content

Акција КПС, напето на северу Косова

Оцени ову тему

Booba

Препоручена порука

Rat? Samo nam još jedan rat treba, pa smo ga ugasili za narednih 100 godina...

Па ми неможемо ни да ратујемо кад немамо војску...

свима јасно....осим њему...а човек би помислио да је геније на делу  greengrin

Meni?

AVE SERBIA

Барбика се јавила....

Tadić: Srbija neće ratovati

Izvor: Beta, Tanjug

Beograd, Prag -- Predsednik Srbije Boris Tadić apelovao na prisebnost svih povodom akcije specijalnih snaga KPS-a na administrativnoj liniji i poručio da Srbija neće ratovati.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=07&dd=26&nav_category=640&nav_id=527953

још један морон

Meni je jasno  greengrin

Подели на овим сајтовима

• Одговори 670
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ово сам снипово..да имам за успомену...какави су морони водили Србију у ово кризно време....

50883266.jpg

97760689.jpg

34983237.jpg

Тачи на прес конф... прети..а миситри причају о крају кризе...ееејјј..кризееее...на КиМ-у...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ma neka daju to Kosovo više pa da završimo priču s tim. Uostalom, odavno nije naše tako da ništa ne gubimo. Muka mi je više od tih dešavanja na Kosovu- neka ga daju već jednom i čiča miča gotova priča!

А да игром случаја баш ти живиш овог момента на Космету и да су ти тамо сви пријатељи и родбина?

Нешто нисам сигуран да би тако причала...

ŽIVELA SAM U KRAJINI TAKO DA MI JE SVE VEĆ JASNO- ISTI SCENARIO, ISTE ŠUPLJE PRIČE I NEKAKVI MITOVI O NEBESKOJ SRBIJI I OSTALIM NEBULOZAMA. TAKO DA VRLO DOBRO ZNAM ŠTA SAM REKLA I O ČEMU PRIČAM. DOSTA MI JE VIŠE TE DESNIČARSKE POLITIKE! DA LI JE GREH AKO ŽELIM U OVOJ ZEMLJI MIR, greengrin?

Па јел живиш у Хрватској?...мислим РСК?

Pa zahvaljujući Miloševiću, Tuđmanu i ostalim ludacima iz politike 90-ih, ne živim tamo više. Dosta mi je više ovih desničarskih trabunjanja, treba dati Kosovo i tačka. Kad je to sve počelo eeeeej čoveče...pa ja se nisam ni rodila a stalno neke **** oko Kosova...pa došlo je vreme da se reši stvar.

Подели на овим сајтовима

Pa zahvaljujući Miloševiću, Tuđmanu i ostalim ludacima iz politike 90-ih, ne živim tamo više. Dosta mi je više ovih desničarskih trabunjanja, treba dati Kosovo i tačka. Kad je to sve počelo eeeeej čoveče...pa ja se nisam ni rodila a stalno neke pizdarije oko Kosova...pa došlo je vreme da se reši stvar.

па ај да дамо Београд...Сењак нпр...или где с већ налазиш..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ma neka daju to Kosovo više pa da završimo priču s tim. Uostalom, odavno nije naše tako da ništa ne gubimo. Muka mi je više od tih dešavanja na Kosovu- neka ga daju već jednom i čiča miča gotova priča!

А да игром случаја баш ти живиш овог момента на Космету и да су ти тамо сви пријатељи и родбина?

ŽIVELA SAM U KRAJINI TAKO DA MI JE SVE VEĆ JASNO- ISTI SCENARIO, ISTE ŠUPLJE PRIČE I NEKAKVI MITOVI O NEBESKOJ SRBIJI I OSTALIM NEBULOZAMA. TAKO DA VRLO DOBRO ZNAM ŠTA SAM REKLA I O ČEMU PRIČAM. DOSTA MI JE VIŠE TE DESNIČARSKE POLITIKE! DA LI JE GREH AKO ŽELIM U OVOJ ZEMLJI MIR, greengrin?

Десничарска политика то што једна држава неће да се одрекне властите територије??

Па онда су десничари и влада Велике Британије што неће да се одрекне С.Ирске, влада Шпаније што неће да се одрекне Баскије, влада словачке што неће да се одрекне мађарског југа итд итд итд.

Мислиш да ће у Србији моментално настати мир онда када се призна незавнисна држава Косово?

'Оће шипак...одмах на ред вам долази Санџак, па Војводина, па Прешевска долина итд.

Овом политиком Србија неће имати мира док је не сведу на Београдску нахију, а ти мисли како хоћеш,

једноставно последњих 20 година потврђују ово што говорим.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Десничарска политика то што једна држава неће да се одрекне властите територије??

Па онда су десничари и влада Велике Британије што неће да се одрекне С.Ирске, влада Шпаније што неће да се одрекне Баскије, влада словачке што неће да се одрекне мађарског југа итд итд итд.

Мислиш да ће у Србији моментално настати мир онда када се призна незавнисна држава Косово?

'Оће шипак...одмах на ред вам долази Санџак, па Војводина, па Прешевска долина итд.

Овом политиком Србија неће имати мира док је не сведу на Београдску нахију, а ти мисли како хоћеш,

Браво...

Али некима џаба причати...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

H.Tači: Čast i suverenost ispred mađunarodnog partnerstva

26.07.2011. 22:15

Premijer Kosova Hašim Tači, u pratnji svog zamenika Bedžeta Pacolija, održao je večeras vanrednu konferenciju za štampu, na kojoj je prvo istakao da sinoćna akcija kosovskih specijalnih policijskih jedinica nije ishitrena. Tim povodom je izrazio poštovanje za smelost policije, naročito za njene povređene pripadnike, kao i za...

Osvrćući se na reakcije međunarodne zajednice povodom sinoćne policijske akcije na severu, Tači je istakao: „Partnerstvo sa našim međunarodnim saveznicima treba da čuvamo kao zenicu oka svog, ali čast i suverenost moje zemlje su sveti za mene, i idu preko svakog partnerstva“.

Obraćajući se Srbima na severu Kosova naglasio je da intervencija specijalaca nije bila uperena protiv njih, već da je išla u prilog „njihovoj bezbednosti, miru i zajedništvu“.

„Sinoćna odluka nije bila laka, ali je bila pravedna, i takvo postupanje je bilo neophodno. Na kraju krajeva, kao premijer imam moralnu, ustavnu i zakonsku odgovornost da donosim teške odluke,“ rekao je Tači i dodao da je njegova odluka bila „legalna, legitimna, i potpuno u skladu sa međunarodnim standardima“.

Premijer Hašim Tači ovim povodom nije govorio o detaljima izvođenja akcije, njenoj uspešnosti i rezultatima, kao i o tome da li će se ona nastaviti.

Nakon završetka konferencije novinarima nije omogućeno da postavljaju pitanja.

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11537

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ma da je Kosovo kraj price, pa jos i da se shvati.

Ali nije nazalost. Sta god mi radili ili ne radili Srbiju cekaju granice pre 1804 godine.

http://www.crohis.com/shisatlas3/srbija.htm

Управо тако брате, само што можеш да комотно овај доњи плави дио мапе такође исијечеш.

По плановима (прављеним почетком ове деценије) Србији још следује отцијепљење Санџака, Војводине и евентуално Прешевске долине, а то што остане биће подијељено на пет "самоуправних" нахија,

тачније мини-република погубљених у свемиру.

И то је сценарио за Србију који је општепознат. Паметан народ би већ имао милион дипломатских тактика да се оваква сценарија спријече или макар унеколико ублаже, али изгледа да (осим покојног Ђинђића) Србија нема нити једног озбиљног политичара који би се озбиљно бавио овим темама, а не сликањем по новинама и причањем небулоза у које више нико не вјерује.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Управо тако брате, само што можеш да комотно овај доњи плави дио мапе такође исијечеш.

По плановима (прављеним почетком ове деценије) Србији још следује отцијепљење Санџака, Војводине и евентуално Прешевске долине, а то што остане биће подијељено на пет "самоуправних" нахија,

тачније мини-република погубљених у свемиру.

И то је сценарио за Србију који је општепознат. Паметан народ би већ имао милион дипломатских тактика да се оваква сценарија спријече или макар унеколико ублаже, али изгледа да (осим покојног Ђинђића) Србија нема нити једног озбиљног политичара који би се озбиљно бавио овим темама, а не сликањем по новинама и причањем небулоза у које више нико не вјерује.

Treba shvatiti da Srbiji se nece dozvoliti opstanak u danasnjim granicama. Dok je bila Kraljevina Jugoslavija, pa posle Jugoslavija dotle su vazili pojedini ugovori. Danas se ti ugovori revidiraju, naravno ne vise medjunarodnim pravom vec silom i javnim mnjenjem zapadnih sila. Danas istorija nista vise ne znaci, nemas vise nizasta da se uhvatis jer to vise nije adakta. Vec se gleda iskljucivo na interese pojedinih drzava. Znaci interes sada je potpuna nezavisnost Kosova a sledeci na redu je Izrael.

Ima knjiga od jedng britanskog profe sa Kembriga u prevodu se zove Benjamin Desiree i istocno pitanje. Ako moze da je nabavis probaj i procitaj je.....

Ora et labora

Подели на овим сајтовима

ŽIVELA SAM U KRAJINI TAKO DA MI JE SVE VEĆ JASNO- ISTI SCENARIO, ISTE ŠUPLJE PRIČE I NEKAKVI MITOVI O NEBESKOJ SRBIJI I OSTALIM NEBULOZAMA. TAKO DA VRLO DOBRO ZNAM ŠTA SAM REKLA I O ČEMU PRIČAM. DOSTA MI JE VIŠE TE DESNIČARSKE POLITIKE! DA LI JE GREH AKO ŽELIM U OVOJ ZEMLJI MIR, smej.gif?

Ma neka daju sve, baš me briga- samo da ne bude više rata- a mi svi da se kolektivno rasejemo po svetu, uopšte me ne interesuje ni Kosovo ni Sandžak, ni pretnje da ćemo se svesti na bg pašaluk...treba završiti ovo sa Kosovom i punkt.

Подели на овим сајтовима

што неки људи воле кад чују пуц-пуц и звец-звец  smej.gif .mislise. 0442_feel

Ali da puc-puc i zvec-zvec gledaju na TV i da potpaljuju na internetu. Onaj nas nesretni narod dole njih i ne interesuje; visi ciljevi su u pitanju.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...