Jump to content

Протојереј-ставрофор др Лазар Милин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Једном речју ЛЕГЕНДА...  0405_feel што нам га је подарио  greengrin

Заиста,ја веома уживам,кад год се домогнем неког његовог текста.Јел зна неко где имају да се купе његове књиге,то би ми много значило?

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Видео сам да има у Патријаршији да се набави Разговори о вери (3 књиге) и Апологетика бр. 4 - Стварање света и човека. Нажалост, изгледа да нису превише ажурни у штампању његових дела.

Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1)

Подели на овим сајтовима

Видео сам да има у Патријаршији да се набави Разговори о вери (3 књиге) и Апологетика бр. 4 - Стварање света и човека. Нажалост, изгледа да нису превише ажурни у штампању његових дела.

Па и то је довољно.Јел знаш можда колико коштају отприлике?

Подели на овим сајтовима

Imas na LIMUNDO , polovne, ocuvane, ...

Uslovi za kupovinu su jednostavni.

Ja vec neko vrijeme koristim taj sajt za kupovinu pojedinih naslova, mada imam sre'u da sam "naslijedila" nesto knjiga. Pa sada samo vrsim "nadogradnju"  0405_feel

Evo http://www.limundo.com/pretraga.php?txtPretraga=Lazar+Milin&Submit=Tra%C5%BEi

Подели на овим сајтовима

Разговори о вери су између 200-300 динара, можда чак и мање...

Подели на овим сајтовима

Ја сам на Лимунду пронашао ''одличну'' иноверну литературу  :drugarstvo: која се тиче тематике коју је проучавао о. Лаза  0405_feel

Подели на овим сајтовима

К'о што каже наш народ, и то мора неко да ради  :drugarstvo:

Да није он то радио,не бисмо ни имали те изванредне књиге,којимаузгред говорећи, не придајемо пажњу коју заслужују.

Подели на овим сајтовима

Молим присутне чланове и све оне који цене и поштују личност и дело благопочившег оца Лазара,да ми помогну да комплетирам његова дела која се већ дуго трудим да нађем.Било каква информација би ми била корисна.Имам уџбенике апологетике,али немам примењену апологетику и остала дела која су произишла Божијом вољом из пера и ума овога великога Теолога и неуморног пастира Цркве.Ако неко има сабране дела јако би ми било мило да се повежемо не би ли икако дошао макар и до фотокопија.Унапред сам захвалан на помоћи и Богу благодаран.

Није толико битно како смо постали,много битније од тога јесте куда идемо.

Подели на овим сајтовима

Imas na LIMUNDO , polovne, ocuvane, ...

Uslovi za kupovinu su jednostavni.

Ja vec neko vrijeme koristim taj sajt za kupovinu pojedinih naslova, mada imam sre'u da sam "naslijedila" nesto knjiga. Pa sada samo vrsim "nadogradnju"  0110_hahaha

Evo http://www.limundo.com/pretraga.php?txtPretraga=Lazar+Milin&Submit=Tra%C5%BEi

Hvala. :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Jel mislte na one tri knjige:"Bog postoji","verujem u Svetu Trojicu" i "Bog je savršeno biće"?

Ако се брате ово питање односи на мој захтев,мислим на књиге које је отац Лазар написао као уџбенике из предмета Апологетике,сабрани су у 6 томова и сваки носи другачије има..од почетка тј. прве књиге која се бави Апологетиком као науком и брани њено научно звање,до 6.-ог тома који има за предмет Цркву и секте.Јако корисне књижице у научном смислу.Међутим отац је писао између осталог и примењену Апологетику,Разговоре о вери где је у примерима приказао приступ једног православног апологете у разговору са другим религијама и верским убеђенима,као и приказ аргументованих расправа.До књига је јако тешко доћи,нарочито због тога што Апологетика као предмет више не постоји на Богословским школама,и то је заиста тужно,а и из разлога тога што су књиге мало старија издања а и тиражи им нису баш велики.

Није толико битно како смо постали,много битније од тога јесте куда идемо.

Подели на овим сајтовима

Молим присутне чланове и све оне који цене и поштују личност и дело благопочившег оца Лазара,да ми помогну да комплетирам његова дела која се већ дуго трудим да нађем.Било каква информација би ми била корисна.Имам уџбенике апологетике,али немам примењену апологетику и остала дела која су произишла Божијом вољом из пера и ума овога великога Теолога и неуморног пастира Цркве.Ако неко има сабране дела јако би ми било мило да се повежемо не би ли икако дошао макар и до фотокопија.Унапред сам захвалан на помоћи и Богу благодаран.

Dragi brate Zare...

Oprostite ali trazimo ih zajedno  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...