Михајло Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Жалостан дан у Ослу....али видим неки су искористили ову муку за пљувачину по деснчарима... Но.1 Срђи Трифковићу пола вас ни ципеле да очетка... Но.2 Човек је продукт друштва у коме живи...тако и овај Норвежанин... Испирање мозга од стране тоталитарнх левичарских влада... као код нас и у Србији..философија о мулти-култи ...може да произведе и контраефекте... Наравно... ово је за сваку осуду...али треба разумети ..до чега је довело овакво понашање појединаца...у Европи... па све веће мухамеданско малтретирање Хришћанске већине у Европи... човек би помислио да су мухамеданци већина... претње..протести и отворени позива на убијање Хришћана у сред Европе...од стране мухамеданаца је дове до стварања истих таквих покрета међу Европљанима... лечи се узрок..а не последица.... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Pa da, zato je ubijao samo Hrišćane.. Što se nije setio da ode u jednu džamiju pa tamo ispali magazin? Sutra će neki kreten da me ubije, i dokle u me puca, govoriće: Znaš šta, brate, ja te samo branim od Islama! Okej, sve jasno... За њега нису били Хришћани..већ узрок распада Хришћанске Европе..власт која је довела мухамедове у Норвешку... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Жалостан дан у Ослу....али видим неки су искористили ову муку за пљувачину по деснчарима... Но.1 Срђи Трифковићу пола вас ни ципеле да очетка... Но.2 Човек је продукт друштва у коме живи...тако и овај Норвежанин... Испирање мозга од стране тоталитарнх левичарских влада... као код нас и у Србији..философија о мулти-култи ...може да произведе и контраефекте... Наравно... ово је за сваку осуду...али треба разумети ..до чега је довело овакво понашање појединаца...у Европи... па све веће мухамеданско малтретирање Хришћанске већине у Европи... човек би помислио да су мухамеданци већина... претње..протести и отворени позива на убијање Хришћана у сред Европе...од стране мухамеданаца је дове до стварања истих таквих покрета међу Европљанима... лечи се узрок..а не последица.... Па да, треба разумети човека... Сваки нормалан човек би на његовом месту урадио исто то... Криви су левичари и мухамеданци... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Problem je u sledecem, kao prvo mi imamo VELIKE predrasude o muslimanima i samom islamu, koju uglavnom prenosi cnn... Istorijski mnogo vise krvi na rukama nazalost ima hriscanstvo, najveci zlotvori su upravo hriscani Hitler,Ivan grozni, Vlad Cepes... Najvise droge, ubistava, samoubistava ima u hriscanskim zemljama... Otac koji mi je bio u ratu u Hrvatskoj, pricao mi je da smo mi Srbi mnoga zla ucinili i da si morao vise da pazis na svoje Srbe da te pijani ne upicaju ili da im ne kazes neku rec sto ne zele da cuju, naprimer ne kradi!!! Sve u svemu, vera je jedno, religija drugo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Па да, треба разумети човека... Сваки нормалан човек би на његовом месту урадио исто то... Криви су левичари и мухамеданци... ГДЕ САМ ЈА РЕКАО ТАКО ШТА! Само клевећеш.... И ТИ МОДЕРАТОР! girl_jumping Само ти пројектуј... како теби одговара и прави себе и друге будалом..мене више не.. Тако ограничен ум као твој..од сада мора да заслужи да се препире са мојом маленкошћу... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Otac koji mi je bio u ratu u Hrvatskoj, pricao mi je da smo mi Srbi mnoga zla ucinili i da si morao vise da pazis na svoje Srbe da te pijani ne upicaju ili da im ne kazes neku rec sto ne zele da cuju, naprimer ne kradi!!! A muslimani i hrvati su birali samo odlikase i sa peticama iz vladanja za vojsku. Jos ako je neko ucestvovao na nekom takmicenju iz "Poznavanja prirode i drustva" odmah je dobijao cin.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Цитат Жалостан дан у Ослу....али видим неки су искористили ову муку за пљувачину по деснчарима... Но.1 Срђи Трифковићу пола вас ни ципеле да очетка... Но.2 Човек је продукт друштва у коме живи...тако и овај Норвежанин... Испирање мозга од стране тоталитарнх левичарских влада... као код нас и у Србији..философија о мулти-култи ...може да произведе и контраефекте... Наравно... ово је за сваку осуду...али треба разумети ..до чега је довело овакво понашање појединаца...у Европи... па све веће мухамеданско малтретирање Хришћанске већине у Европи... човек би помислио да су мухамеданци већина... претње..протести и отворени позива на убијање Хришћана у сред Европе...од стране мухамеданаца је дове до стварања истих таквих покрета међу Европљанима... лечи се узрок..а не последица.... Па да, треба разумети човека... Сваки нормалан човек би на његовом месту урадио исто то... Криви су левичари и мухамеданци... girl_jumping 0110_hahaha dada da ne govorim da Srdju trifkovica znam jos dok je autor ovih recenica iznad nosio titovku na glavi. tako da znam o kakvom elemntu besnila pricam kada ga spominjem. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Цитат Otac koji mi je bio u ratu u Hrvatskoj, pricao mi je da smo mi Srbi mnoga zla ucinili i da si morao vise da pazis na svoje Srbe da te pijani ne upicaju ili da im ne kazes neku rec sto ne zele da cuju, naprimer ne kradi!!! A muslimani i hrvati su birali samo odlikase i sa peticama iz vladanja za vojsku. Jos ako je neko ucestvovao na nekom takmicenju iz "Poznavanja prirode i drustva" odmah je dobijao cin.... bas tako; kao sto je tacno sta Fildzan prica, tacno je sta i ti kazes. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Problem je u sledecem, kao prvo mi imamo VELIKE predrasude o muslimanima i samom islamu, koju uglavnom prenosi cnn... Istorijski mnogo vise krvi na rukama nazalost ima hriscanstvo, najveci zlotvori su upravo hriscani Hitler,Ivan grozni, Vlad Cepes... Najvise droge, ubistava, samoubistava ima u hriscanskim zemljama... Otac koji mi je bio u ratu u Hrvatskoj, pricao mi je da smo mi Srbi mnoga zla ucinili i da si morao vise da pazis na svoje Srbe da te pijani ne upicaju ili da im ne kazes neku rec sto ne zele da cuju, naprimer ne kradi!!! Sve u svemu, vera je jedno, religija drugo... hitler bio hriscanin???? bas interesuje me kako je ispovedao hriscanstvo... ``Najvise droge, ubistava, samoubistava ima u hriscanskim zemljama...`` brale siptari imaju vise droge nego cela latino amerika... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Цитат Otac koji mi je bio u ratu u Hrvatskoj, pricao mi je da smo mi Srbi mnoga zla ucinili i da si morao vise da pazis na svoje Srbe da te pijani ne upicaju ili da im ne kazes neku rec sto ne zele da cuju, naprimer ne kradi!!! A muslimani i hrvati su birali samo odlikase i sa peticama iz vladanja za vojsku. Jos ako je neko ucestvovao na nekom takmicenju iz "Poznavanja prirode i drustva" odmah je dobijao cin.... da a njihovi dedovi su ubili oko 750,000 ljudi, celi svet se zgrazavao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Цитат Жалостан дан у Ослу....али видим неки су искористили ову муку за пљувачину по деснчарима... Но.1 Срђи Трифковићу пола вас ни ципеле да очетка... Но.2 Човек је продукт друштва у коме живи...тако и овај Норвежанин... Испирање мозга од стране тоталитарнх левичарских влада... као код нас и у Србији..философија о мулти-култи ...може да произведе и контраефекте... Наравно... ово је за сваку осуду...али треба разумети ..до чега је довело овакво понашање појединаца...у Европи... па све веће мухамеданско малтретирање Хришћанске већине у Европи... човек би помислио да су мухамеданци већина... претње..протести и отворени позива на убијање Хришћана у сред Европе...од стране мухамеданаца је дове до стварања истих таквих покрета међу Европљанима... лечи се узрок..а не последица.... Па да, треба разумети човека... Сваки нормалан човек би на његовом месту урадио исто то... Криви су левичари и мухамеданци... Ма видиш да се ложи на исте ствари... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,15423.msg476091.html#msg476091 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,11659.msg476149.html#msg476149 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Цитат Цитат Жалостан дан у Ослу....али видим неки су искористили ову муку за пљувачину по деснчарима... Но.1 Срђи Трифковићу пола вас ни ципеле да очетка... Но.2 Човек је продукт друштва у коме живи...тако и овај Норвежанин... Испирање мозга од стране тоталитарнх левичарских влада... као код нас и у Србији..философија о мулти-култи ...може да произведе и контраефекте... Наравно... ово је за сваку осуду...али треба разумети ..до чега је довело овакво понашање појединаца...у Европи... па све веће мухамеданско малтретирање Хришћанске већине у Европи... човек би помислио да су мухамеданци већина... претње..протести и отворени позива на убијање Хришћана у сред Европе...од стране мухамеданаца је дове до стварања истих таквих покрета међу Европљанима... лечи се узрок..а не последица.... Па да, треба разумети човека... Сваки нормалан човек би на његовом месту урадио исто то... Криви су левичари и мухамеданци... Ма видиш да се ложи на исте ствари... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,15423.msg476091.html#msg476091 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,11659.msg476149.html#msg476149 Upravo o tome kada se tice njega ja trubim vec godinama. iako on mi vise deluje kao onaj koji ce druge da lozi da to rade ; tipa on je onaj koji ti obecava raj,a semberac je onaj koji se opasa bombama. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Цитат Цитат Цитат Жалостан дан у Ослу....али видим неки су искористили ову муку за пљувачину по деснчарима... Но.1 Срђи Трифковићу пола вас ни ципеле да очетка... Но.2 Човек је продукт друштва у коме живи...тако и овај Норвежанин... Испирање мозга од стране тоталитарнх левичарских влада... као код нас и у Србији..философија о мулти-култи ...може да произведе и контраефекте... Наравно... ово је за сваку осуду...али треба разумети ..до чега је довело овакво понашање појединаца...у Европи... па све веће мухамеданско малтретирање Хришћанске већине у Европи... човек би помислио да су мухамеданци већина... претње..протести и отворени позива на убијање Хришћана у сред Европе...од стране мухамеданаца је дове до стварања истих таквих покрета међу Европљанима... лечи се узрок..а не последица.... Па да, треба разумети човека... Сваки нормалан човек би на његовом месту урадио исто то... Криви су левичари и мухамеданци... Ма видиш да се ложи на исте ствари... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,15423.msg476091.html#msg476091 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,11659.msg476149.html#msg476149 Немој се заваравати - понекад пут од крсташа до гастарбајтера изађе на пар хиљада евра... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,15833.msg487092.html#msg487092 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Један екстремизам увек изазива други екстремизам. Као левица и десница. Као верски фундаментализам. Итд. Овај Норвежанин је утерао страх у кости исламској популацији Европе, као што је претходно исламски тероризам то исто учинио у Америци и широм света.Али да се не заваравамо нису први почели муслимани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука