Jump to content

Da li su bioenergetičari demoni?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ту помажу и сасвим "овоземаљске" методе, рецимо масажа, то баш и није нека тајна, поготово не у медицинској струци.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

a sta ako je kao jedan od apostola koji leci u Bozije Ime? jel ta mogucnost ne postoji?

Наравно да постоји, али онда је апостол а не биоенергетичар.

А кад је апостол то значи да су епископи испод њега по власти и части. То пак опет значи да га Црква познаје као таквог као што је препознала Светог Саву или Свету Нину равноапостолну и тако даље.

Подели на овим сајтовима

a sta ako je kao jedan od apostola koji leci u Bozije Ime? jel ta mogucnost ne postoji?

Наравно да постоји, али онда је апостол а не биоенергетичар.

А кад је апостол то значи да су епископи испод њега по власти и части. То пак опет значи да га Црква познаје као таквог као што је препознала Светог Саву или Свету Нину равноапостолну и тако даље.

Da,pre će biti da on leči u ime onog za kojeg su Hrista optuživali da pomoću njega leči.

Inače,to što porsle bioenergetičarskog tretmana bolovi nestanu ne znači da je to iscelenje od Boga već samo znači da su demoni prestali da izazivaju problem iz razloga jer ste pali u prelest.

Подели на овим сајтовима

Citam ja ovo, a zove me kuma (ona je prava doktorka) ovi doktori otisli na odmore, aj me vodi kod onog tvog ruka mi se nesto oduzela.

Kako sad da joj ova nova saznanja kazem. 

Имам ја једног пријатеља такође чаробњака , тај све живо поправи , само њему живот иде низбрдо и то очигледнице.

Зна он и да намешћа коске и да гата и да биоенергетише , ма свашта уме.

И сад мало сам на незгоди како да одговорим људима када ме питају за његов број телевона. Ако речем да не знам сви знају да знам јербо смо другари, ако речем да знам онда их ја практично шаљем њему јел .

И мислим ти ја тако мислим, једно време сам вико није сад кући , није слободан, нема термин, врло је заузет, а ондак један ошо код њега и дође ми и каже што лажеш да је заузет ено га млати празну сламу по ваздан.

И на крају се ја смислим, одем код пријатеља и речем му знаш да то што ти радиш и ово што ја радим су две сукобљете политичке партије. А он ко из топа вели да зна и још ми лепо објасни како црква вековима крије истину и плаши народ демонима а у ствари и она се користи тим истим чудесима за своје интересе.

Е па добро реко кад је тако онда знаш да ја не смем да радим противу маркетинга моје фирме-Цркве и самим тим не могу ти људе слати да се код тебе лече кад и ми у Цркви имамо лекове и чудеса још боља нега та твоја.

И сложио се чоек с тијем, али ја му још речем да морам и да људе упозорим да то није по пеесу .

И још сам мислио на тај начин да и њему скренем пажњу да то није по пеесу те му рекох да су то демонске прелести , ал џаба он вели да зна тај маркетингшки трик од Цркве и каже да се неће љутити ако будем тако говорио.

Ма није мени због маркетинга , него ми жао будале , јер је заиста убеђен да добро чини људима и заиста је доброћудан и милостив, бат преварише га партизани.

Подели на овим сајтовима

Ћути, још могу да га туже за посредно наношење телесних повреда читачима његових постова.

Одмах обриши пост. Откуд знаш шта све може да се деси. Потпуно је лудо време.

Подели на овим сајтовима

Није све тако једноставно. Али сигурно треба избегавати биоенергетичаре који, уз то, "истерују црну магију", а уз то тврде да су "православни". Али биоенергетичар који својим дејствима не приписује никакав религијски значај - лично сматрам - не само што је безопасан, него је и користан. Опрез нада све! Данас ни званичним лекарима није за поверовати на реч (то знам јер су моји родитељи лекари, па од њих сазнам свакојаке приче о званичним образованим "лекарима" који су, заправо, монструми и мамипаре), а камо ли алтернативним! Али савремена медицина све више прихвата алтернативце

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

znaju dosta, al ne znaju bas sve, jako pipava tema facenew22222222

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ok, ali da ne ispadenem grub ali kako vi znate ko su one, kakve su one ko ili sta im se javlja...? ili bioenrgicarima...?

evo ti primer> Jedna vracara tvrdi kako je u snu isla putem i naisao kamion a iz njega izasao covek visok 3 metra i rekao joj da ce da je ubije ako prestane da vraca, i mislim da joj je rekao da je bog..... on je recimo ubedjena u to... ima zilion drugih primera...

Подели на овим сајтовима

i MP verovatno jos ne zna da je mesija, al kako je upro... facenew22222222

ne znam zasto al stvarno mi zao tog coveka, necu da ovde sad patetisem...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...