vucicdr Написано Јул 29, 2011 Пријави Подели Написано Јул 29, 2011 Скоро сам на неком концерту видео једног тако обученог - сако, кравата и сукња... confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bendoff' /> Што бар не обрију ноге ко људи, тј. жене... klapklap Треб'о си га питати за број, фазона ради 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Треб'о си га питати за број, фазона ради ------------------------------------------------ ahahahahahaa :cheesy: (sad ce mrachnjak u napad kako ismevamo choveka koji ima pravo na samoopredeljenje za suknju) a, bashka suknja, meni je torba stvarno cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Tako su i isusa ismevali... a vidi ga sad... :cheesy: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 sad ce mrachnjak u napad kako ismevamo choveka pffff... boli me uvo... Svako ima pravo da osudjuje druge ljude... a to pravo pravoslavci prilicno eksploatisu... :cheesy: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vucicdr Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 sad ce mrachnjak u napad kako ismevamo choveka pffff... boli me uvo... Svako ima pravo da osudjuje druge ljude... a to pravo pravoslavci prilicno eksploatisu... zru Наше вјеровање у Бога је најисправније и најчистије. Зато нам Бог толерише што нападамо свакога ко је напредан и различит од нас :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Наше вјеровање у Бога је најисправније и најчистије. Зато нам Бог толерише што нападамо свакога ко је напредан и различит од нас zru U poslednje vreme me mnoogo podsecate na nekog... :cheesy: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Dizajn prstgore prstgore prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 o, neee pa mi te ne masakriramo, naprotiv! Gajimo te, pazimo, zezamo i pomalo prosvetljujemo...bar ja tako to vidim dada masakriramo samo poneku uvrnutu i zlotjnu opasku...that's the difference. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 You gotta love Mrachnjak dada 0442_feel 0442_feel http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 19, 2011 Пријави Подели Написано Август 19, 2011 Cela drzava je pokradena i ne moze da se nadje ni jedini dokaz,a ateisti traze dokaz da postoji Bog http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 19, 2011 Пријави Подели Написано Август 19, 2011 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 19, 2011 Пријави Подели Написано Август 19, 2011 Aj neka neko prevede pitanja Када неко каже да је ово 10 питања на које сваки ХРИШЋАНИН треба да одговори, онда то значи да када ја поставим 10 питања атеисти-комунисти, атеисти-нацисти итд, то значи да се она аутоматски односе, тј. да на њих одговоре морају дати и ови наши атеисти-позери? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 19, 2011 Пријави Подели Написано Август 19, 2011 атеисти-нацисти итд, то значи да се она аутоматски односе, т Nacisti nisu ateisti. Hitler je bio hriscanin rekoh ti vec. I smatrao je da radi bozji posao proterivanjem jevreja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Август 19, 2011 Пријави Подели Написано Август 19, 2011 атеисти-нацисти итд, то значи да се она аутоматски односе, т Nacisti nisu ateisti. Hitler je bio hriscanin rekoh ti vec. I smatrao je da radi bozji posao proterivanjem jevreja. Не причај будалаштине! Хитлер је био неопаганин, рекох ти већ да нисам одавно чуо већу глупост од те да је био хришћанин. Он је створио псевдорелигију са обредима, "крштењима", тј. ритуалним давањима имена новорођенчадима, венчањима, имао је свој Камелот, редове и остале германске небулозе. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 19, 2011 Пријави Подели Написано Август 19, 2011 атеисти-нацисти итд, то значи да се она аутоматски односе, т Nacisti nisu ateisti. Hitler je bio hriscanin rekoh ti vec. I smatrao je da radi bozji posao proterivanjem jevreja. Naciste Jevreji, ili bilo ko drugi, nisu zanimali po religijskoj, već isključivo po rasnoj osnovi. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука