emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 izgubljena Buda i nirvana kao ideal imaju totalno ravnodushje, to je neshto sasvim drugo:) I primenjuju se tehnike a ni rechi o grehu i kajanju... Mrachnjak, alo se cujemo??? 0304_smile4 ja prichala sve vreme o tome da Hriscanin NAPREDUJE , put se zna, trud se zna, ali nije to srednja skola da znash kad si maturir'o... JESU uspeli mnogi, ne bi se zvali sveti ali ni njima nije otkriveno pre smrti da se jesu stopili bash zbog toga da ne bi stali a narochito da se ne bi POGORDILI. A pogotovo se nama malima ne otkriva gde smo. Svako od nas ko se trudi JESTE uspeo na svom nivou i u skladu sa svojim trudom. Aj' procitaj bar neshto od onog shta sam navodila pa da diskutujemo, jer ja ti kroz knjigu dam najbolji odgovor a ti zadedeljio, nisam ja sveta breeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 divne li Bozije promisli... eto, zamisli da sam, daleko bilo udata za mrachnjaka i da mi pobozhna i mirna popodneva protichu u natezanju s nekim k'o nece prstom da mrdne da sazna sam, nego tu mene sad terorishe da mu hiljadugodishnje tajne izdiktiram ko recept za bakljavu i da opet kazhe "zagorela."' huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh srece 0304_smile4 smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 zagorela... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 znash da je Isus rekao "ja sam put, istina i zhivot" dakle PUT a ne maraton s prolaskom kroz cilj. O tome se radi. Oni koji su na putu, znaju da jesu a oni koji nisu zakorachili neka ne negiraju one koji ZNAJU , kao shto mi ne negiramo one koji ne znaju niti hoce nasha su braca, shat 4chsmu1sh.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 zagorela... ------------------------------------------------------------------------ ahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 http://svetosavlje.org/biblioteka/Bogoslovlje/StaracSiluan/StaracSiluan.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Ponavljam... ljudi koji su natom "putu" se ne razlkuju mnogo od ljudi koji nisu na tom putu... ako i dalje sumnjas samo pogledaj oko sebe pa mi reci da li vernici koje vidis izgledaju kao da su na tom putu? I da li neki ateisti izlgedaju kao da su na tom putu? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 chek samo da zalepim za diskutante drage evolucioniste, biologe itd, jako interesantna knjiga:) http://svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/SerafimRouzTumacenjePostanja/SerafimRouzTumacenjePostanja.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Ponavljam... ljudi koji su natom "putu" se ne razlkuju mnogo od ljudi koji nisu na tom putu... ako i dalje sumnjas samo pogledaj oko sebe pa mi reci da li vernici koje vidis izgledaju kao da su na tom putu? I da li neki ateisti izlgedaju kao da su na tom putu? ------------------------------------------------------------------------- mogu da govorim samo o onima koje poznajem dobro kako cu da procenim unutrashnji zivot ljudi koje ne poznajem ili ih znam povrshno??? Ogromna je razlika. Razlika savladavanja raznih problema, trpljenja, strpljenja, jasnih ODGOVORA zashto nam se neshto deshava - ne deshava i kako neshto prevazici, neshto pretrpeti a neshto promeniti... kako je rekao davno jedan moj drug - vernik kad udari dete udari ga samo za onaj deo koji je zasluzhio. Nevernik u udarac ugradi sve moguce zhive frustracije, nezadovoljstva, shefa, zhenu, ludog komshiju, dugove, vladajucu stranku i rupu u kosmosu. I to je-to. nemoj sad da se uhvatish za ovaj udarac, primer simbolichno objashnjava nesto mnogo univerzalnije:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 chek samo da zalepim za diskutante drage evolucioniste, biologe itd, jako interesantna knjiga:) http://svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/SerafimRouzTumacenjePostanja/SerafimRouzTumacenjePostanja.htm Ne podcenjuj me Emilija, citam ja i Svetosavlje http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 PS Imam puno prijatelja, poznanika koje dovoljno poznajem da mogu da ovako neshto tvrdim. Imam prijatelje vernike, nevernike, dobre ateiste, povrshne vernike, katolike, Muslimane,totalno neochiscene i zabludele i volim da budem sa svima ali se izgradjujem, napredujem i osecam divan mir samo u razmeni sa ovim prvima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 chek samo da zalepim za diskutante drage evolucioniste, biologe itd, jako interesantna knjiga:) http://svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/SerafimRouzTumacenjePostanja/SerafimRouzTumacenjePostanja.htm Ne podcenjuj me Emilija, citam ja i Svetosavlje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 joj, izgubljena, izvini, nije mi palo na pamet da ces pomisliti da potcenjujem, jednostavno uhvatih deo vashe diskusije pa stavila link, za bilo koga koga tema interesuje a nije procitao ja sam tako "lovila" razne preporuke iako nisu bile meni namenjene, mozhda nekog i zanima pozdrav:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Opusteno, ovde i jesmo da ucimo Poz http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 a tebi, dragi mrachni zhelim da ti dragi Bog da da se odazovesh pozivu vere, da uznapredujesh dalje nego mi prosechni i da uskoro vidim malo tebe u dijalogu s nekim slichnim ateistom , a ja da malo da'nem, brate Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука