Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Ај` чик не заплачи... geronymo, Снежана, Жичанин and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 А ово!? geronymo, Жичанин and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Нађох скоро на неком од многих блогова (пишем по сећању), аутора-наших емиграната по разним припиздинама американским, еуропским и аустралским, како је тај неки сват (хвала БАС-у на термину); дакле, тај неки наш пре неку годину о`шо на концерат Мостар Севдах-а... И као балкански "пичкоња", већ се спремио на (и за) емоцију, а око њега све неки, нпр. Низоземци... И док се овај наш сват спрем`о за "одувановљени" глас, сада већ покојног Илијаза (Делића), на сцену је изашла (опет сад покојна) Љиља Петровић и запевала "Ноћас ми срце пати..." Овај "наш" није ни стигао да се "емоцира", док су око њега сви они (нпр. Низоземци), иако не знавши нити реч БХС језика, плакали "к`о киша" - "од емоције"... Једна и једина, ЉИЉКА... Караконџула, geronymo and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Остала је песма њена, да се памти једна Вида, када пева срце кида Жичанин, Чунга Лунга, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Cudna jada od Mostara grada sve od lani pa evo do sada kako Biba od ljubavi strada U Habibe Celebica Zlata svaka rijec hiljadu dukata Bol boluje Celebica Biba bol boluje nikom ne kazuje Jadna Biba bole bolovase a majka joj ruho prelagase Kceri Bibo ti rumena ruzo kazi majci sta te boli duso Mene boli i srce i glava otkad Ahmo s drugom razgovara Kakav Ahmo voda ga odnijela zbog njega si Bibo oboljela Mila majko nemoj Ahme kleti reko me je na jesen uzeti Mila majko, selam ces mi Ahmi nek mi Ahmo u petak ne drema nek se Bibi na dzenazu sprema Milica Bajic, Милан Ракић, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Ја, ипак, не могу рећи да ми ова верзија није најдража, кад је већ изводи пјевачица из мога родног града. Жичанин, Снежана and Таша је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Прелепа је песма што Силвана пева, али није севдалинка. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 У праву си, "новокомпонована"! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Ne pjeva se glasom, pjeva se dušom GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Таша је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Биљана and Жичанин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 6 minutes ago, geronymo рече Uh. Ova je baš dobra i mnogi su je pjevali. Još nisam čula lošu izvedbu ove pjesme Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Savremena sevdalinka mene dirnula Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 29, 2017 Пријави Подели Написано Април 29, 2017 Bosanski sevdah kastrato. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 29, 2017 Пријави Подели Написано Април 29, 2017 Smorno je malo 200 pesama vrteti vec vekovima ... nakon pedeset godina ovaj covek je napisao ponovo novu sevdalinku, sto je za mene pohvalno, naravno u skaldu sa vremenom u kome zivi. Meni se dopada, ne sve, ali ima izvanredan glas i pri tom samouk. Osvezenje su mi novi izvodjaci, aranzmani, produkcije ... to Himzo i ostali malo su dosadili, moramo u korak sa vremenom Juanito је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука