Иван ♪♫ Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Hvala. Sad sam probao, 64-bitni studioone može da učita vst-ove, ali samo 64-bitne. Probao sam i to sa različitim taktovima 7/8 i sl. i radi bez problema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Пробај да убациш наизменично тактове 7/8 и 9/8 (у исти трак), па онда покушај да снимиш нешто. Да видимо да ли ћеш имати исти проблем... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Upravo to sam i uradio, i onda zatvorio projekat, otvorio i sve je tu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Ок, онда супер! Мора да сам ја нешто радио погрешно, осим тога других проблема нисам имао. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Proradio mi Sonar, ima neku bag-činu, sve što je trebalo da uradim je da izbrišem traku i dodam novu. Možda ga i kupim, mislim onaj jeftiniji. A koja procedura samo da instaliram Cubase demo, registracija, podaci i sve redom, pa download, pa instalira drajver za licence, pa tek onda instalacija, pa onda aktivacija (da, da, aktivacija demo-a) i onda ga isprobavaš 30 dana i to možeš da skineš demo samo jedanput (licenca ti se vezuje za mašinu). I ne sviđa mi se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Јаооо да... И ја сам прошао кроз тортуру да га инсталирам и до краја потпуно изгубио вољу да га уопште испробам. Пример како смарање корисника може да буде веома штетно... Него, питање за тебе сад - гледам да купим неки програм за бубњове и посвиђао ми се EZ Drummer: http://www.toontrack.com/products.asp?item=7 Имаш ли неког искуства са тим или боље да запослим о. Ивана? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Nemam iskustva sa tim, koristim free plugin-ove. Vidi ovde imaš listu nekih poznatih proizvođača pa vidi da li imaju u ponudi dobre bubnjeve: http://audiojungle.net/forums/thread/orchestral-instrument-sample-libraries/38765?page=1#363924 . Obavezno pogledaj Native Instruments sajt: http://www.native-instruments.com/#/en/ . Ja sam skinuo njihove besplatne programe i ima i bubnjeva sasvim solidnih koji dolaze uz Kontakt (što bi plaćao ako se ne baviš profesionalnom produkcijom). Kontakt je ono što kažu "industry standard". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Супер, хвала! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Ево још једна моја ствар: ako nece, onda desni klik copy video url pa paste u adresu Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Супер! Ти свираш фрулу? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 da Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 takodje http://www.youtube.com/watch?v=kEeVgJjIJYE[/CODE] Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 Zbog ove frule si od sad zvanično moj forumski idol. A u ovom poslednjem ti sviraš električnu gitaru? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 Није права гитара, синтисајзер... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 Jeste sintisajzer, moj stari roland, malo su losiji zvuci, mozda cu preraditi sa novim zvukovima frula je prava, kupio sam je od Bore Dugica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука