Juan Valdez Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Ух, екстра! Ових дана сам се баш нешто нервирао, легло ми ово ко бенседин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Свака част, па овде има професионалаца. Него питање - да ли су оне цене са сајта праве? Ако да, у чему је фазон? Колико знам песмице се на тај начин продају за $1 или ту негде. Да ли је у питању неко специјално тржиште? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Ух, екстра! Ових дана сам се баш нешто нервирао, легло ми ово ко бенседин. e to mi je najdraže 1000000001010 Zvonko i Ivice, drago mi je da vam se sviđa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Свака част, па овде има професионалаца. Него питање - да ли су оне цене са сајта праве? Ако да, у чему је фазон? Колико знам песмице се на тај начин продају за $1 или ту негде. Да ли је у питању неко специјално тржиште? hvala cene su veće jer ta muzika nije namenjena za lično slušanje, već za dalju upotrebu u multimedijalnim projektima, citiram: ,,Regular Licence: a website (commercial, personal, client), free podcast, video or game" imaju oni od skora i opciju (licencu) za lično slušanje gde su pesme 2$ (opcija TRAX u meniju); tamo nisam stavljao ništa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Е, то... Данке! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВолимОтаџбину Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Дајте људи да оформимо ЖРУ бенд, уколико је потребан још један бубњар, ево га хехе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2011 То и није лоша идеја. Може свако да сними свој део па онда пошаљемо Ајванху да измиксује. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 То и није лоша идеја. Може свако да сними свој део па онда пошаљемо Ајванху да измиксује. Каже унук баби: ”Бако, измиксуј ми шлаг!”. А бака ће: ”Ш-ш-шшш-шш-ш-шлаг!” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 То и није лоша идеја. Може свако да сними свој део па онда пошаљемо Ајванху да измиксује. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 @ ajvanho8 одлично ти је ово! Разноврсно. Није све на исти калуп. slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 @ ajvanho8 одлично ти је ово! Разноврсно. Није све на исти калуп. ... hvala 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 pa nije moguće da su samo pozitivni komentari, jel ima i neka kritika? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 prstgore Ево и ја бих волео да учествујем у пројекту. Најбоље би било да се пошаље неки пилот снимак песме, па да онда свако од нас одсвира шта треба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2011 Ако се прави ЖРУ бенд пријављујем се за неки од вокала. јер "ја имам фантастичне гласовне могућности, огроман распон кристалне боје гласа, Монсерат, Шабан, Бандаранаике..." dance67890 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2011 evo za Zvonka i Milana, a i sve druge koje ovo zanima, ovo ce vam sigurno biti interesantno, nasao sam danas dva dobra teksta o muzickoj produkciji: http://www.tweakheadz.com/perfect_mix.html http://www.tweakheadz.com/mastering_your_audio.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука