Jump to content

Кућни студио/снимање

Оцени ову тему

Препоручена порука

Свака част, па овде има професионалаца. :)

Него питање - да ли су оне цене са сајта праве? Ако да, у чему је фазон? Колико знам песмице се на тај начин продају за $1 или ту негде. Да ли је у питању неко специјално тржиште?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Свака част, па овде има професионалаца. :)

Него питање - да ли су оне цене са сајта праве? Ако да, у чему је фазон? Колико знам песмице се на тај начин продају за $1 или ту негде. Да ли је у питању неко специјално тржиште?

hvala :drugarstvo:

cene su veće jer ta muzika nije namenjena za lično slušanje, već za dalju upotrebu u multimedijalnim projektima, citiram: ,,Regular Licence: a website (commercial, personal, client), free podcast, video or game"

imaju oni od skora i opciju (licencu) za lično slušanje gde su pesme 2$ (opcija TRAX u meniju); tamo nisam stavljao ništa

Подели на овим сајтовима

То и није лоша идеја. Може свако да сними свој део па онда пошаљемо Ајванху да измиксује. :)

Каже унук баби: ”Бако, измиксуј ми шлаг!”. А бака ће: ”Ш-ш-шшш-шш-ш-шлаг!”

Подели на овим сајтовима

• Гости

prstgore

Ево и ја бих волео да учествујем у пројекту. Најбоље би било да се пошаље неки пилот снимак песме, па да онда свако од нас одсвира шта треба.

Подели на овим сајтовима

Ако се прави ЖРУ бенд пријављујем се за неки од вокала. јер "ја имам фантастичне гласовне могућности, огроман распон кристалне боје гласа, Монсерат, Шабан, Бандаранаике..." dance67890

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...