Juan Valdez Написано Јул 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Па дoбро, тако некад служе у Италији macchiatto freddo. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vucicdr Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15681.msg486144#msg486144 date=1311194543] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15681.msg485676#msg485676 date=1311117894] Могу ли да те питам нешто искрено - одакле теби увек идеја да све најбоље знаш? откад волим да зезам идеологе и уске умове greengrinа јел могу ја сад да питам какве везе има ко како назива нешто и како га справља? дај бре, па то је храна и пиће - није догмат теолошки 0102_laugh Није ни догмат теолошки најбитнија ствар за причати о њој...неком је, једноставно, занимљивије причати о храни и пићу. Наши мозгови су приземни, па нас мисао на свакодневне ствари испуњава... 4chsmu1 све се слажем, само мислим да је безвезе да се од прављења кафе и разлике у укусу прави драма prstgore Вјероватно те ово занима чим читаш... Није срамота признати да нешто не знаш, да те занима, па се мало информисати. Мало је дјетињасто писати неке ''бруталне'' коментаре сам себе увјеравајући да друге поклапаш и одајеш утисак неког јако паметног. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Pogledajte ovu lepoticu, samo za prave frikove... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Pogledajte ovu lepoticu, samo za prave frikove... Indeed... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Predrag Cune Gojkovic - Kafu mi draga ispeci Ова песма је својевремено од стране пуританаца била сматрана прилично слободоумном еротском песмом. Занимљиво је колико кафа игра велику улогу у социјалном и сексуалном животу код балкасних народа. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
beskraj11 Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Tokom dana pijem kafu sa mlekom, a ujutro običnu crnu kafu, što jaču za razbuđivanje... :cheesy: Budi gospodar svoje volje i sluga svoje savesti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Занимљиво је колико кафа игра велику улогу у социјалном и сексуалном животу код балкасних народа. 4chsmu1 U pravu si, zato se na to Čehinje, Slovakinje, Poljakinje, Ukrajinke i Ruskinje ne mogu nikako naučit i naviknut, dođu dole kod nas na more, mladenci ih pozovu na kafu, one prime poziv, kažu svejedno o ništa nejde, samo o kafu, šta ima veze - šta bi se to tako strašnog moglo desit a kad tamo, bolje pitaj šta se desilo nije, OMG! Bjež i spašavaj se kako stigneš! Hahahaha! :291291291: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vucicdr Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Занимљиво је колико кафа игра велику улогу у социјалном и сексуалном животу код балкасних народа. U pravu si, zato se na to Čehinje, Slovakinje, Poljakinje, Ukrajinke i Ruskinje ne mogu nikako naučit i naviknut, dođu dole kod nas na more, mladenci ih pozovu na kafu, one prime poziv, kažu svejedno o ništa nejde, samo o kafu, šta ima veze - šta bi se to tako strašnog moglo desit a kad tamo, bolje pitaj šta se desilo nije, OMG! Bjež i spašavaj se kako stigneš! Hahahaha! dada Bude li dreke? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Занимљиво је колико кафа игра велику улогу у социјалном и сексуалном животу код балкасних народа. U pravu si, zato se na to Čehinje, Slovakinje, Poljakinje, Ukrajinke i Ruskinje ne mogu nikako naučit i naviknut, dođu dole kod nas na more, mladenci ih pozovu na kafu, one prime poziv, kažu svejedno o ništa nejde, samo o kafu, šta ima veze - šta bi se to tako strašnog moglo desit a kad tamo, bolje pitaj šta se desilo nije, OMG! Bjež i spašavaj se kako stigneš! Hahahaha! mocart Bude li dreke? .please. Ne ječe samo ženske - često dreče i mladenci kad im ženske štiklama razbombarduju i išutaju osjetljive tjelesne partije. To kad se ta cofee party zvrtne na egzibiciju borilačkih vještina u karate klubu. Kao što postoje kafa s mlijekom, šećerom, šlagom i bez tako bi se kod nas mlade i lijepe turistkinje trebale naučiti naručivati i "cofee without sex" kako bi predupriječile eventualne kasnije nesporazume a mladenci imali jasan pregled o tome kakvu to cofee party mlada lijepa dama očekuje i šta si pod tim tačno predstavlja. Evo kako to biti ne bi trebalo, kafu možemo djevojci pripremiti i bez toga da nam jedna ruka bude neprestano zauzeta podupiranjem i držanjem oslonca s leđa sirotoj djevojci da ne upadne. Nebojmo se, toliko baš krhke nisu da bi se odmah prevalile ako ih ne bi pridržavali za strukom dok tu kafu pravimo. Moglo bi to sasvim mirno i bez toga, hahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AntoninaIvanovna Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Naravno da nije, ja sam Tonja ne pijem kafu, na Zvezdi Kec toga nema Znao sam da nisi... 0102_laugh Salim se, naravno... glavni zenski lik u romanu "Zvezda KEC" Aleksandra Beljajeva zove se tako - Antonina Ivanovna, sa nadimkom Tonja, pa reko mozda si bas tu knjigu citala... (ovo je bio off...) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 турска (црна) без шећера ако је еспресссо са млијеком или капућино онда може мало шећера (жутог помогућству) најбитинје је да пијем у друштву омиљена ми је кад пијемо на паузи Веки, Анчи и ја у Цветићу (не зове се тако кафић ал га прозвасмо), та је најслађа јер крене разговор који душу крепи "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 кафа-у свако доба дана,у било ком облику и од било ког произвођача,само да није "танка". Перса је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Не пијем од пролећа кафу, тако из чиста мира. До тада Монарх Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Kafu ne pijem, ali sam primetio jednu sortu crnogorske kafe, koja mi je veoma simpatična. Ne mogu da se odredim da li je kič ili kemp, ali ostavlja utisak... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 najviše volim da pijem nes kafu sa mlekom i dobro slatku, napravim otprilike pola velike šolje, sednem za lap-top na terasi, gledam sta ima novo na ŽRU pijuckam kafu i opustim se. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука