Mиљан Танић Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 florenntina, zaboravljaš životinje koje se drže u stanovima, a koje ne izlaze vani, ne prave nikakvu buku i tako... zašto bih ja plaćao porez na mačku koja nikad ne izlazi napolje i nikome ne smeta? Dakle, ograniči svoj zahtev na pse. Po tom tvom bi ljudi i za držanje riba u akvarijumu morali da plaćaju porez, jer tebi smeta što one noću laju i ne možeš da prođeš ulicom od njih. A to što bi država uzimala pare za pse koje neko drži u stanu NIŠTA ne bi doprinelo boljitku života životinja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 florenntina, zaboravljaš životinje koje se drže u stanovima, a koje ne izlaze vani, ne prave nikakvu buku i tako... zašto bih ja plaćao porez na mačku koja nikad ne izlazi napolje i nikome ne smeta? Dakle, ograniči svoj zahtev na pse. Po tom tvom bi ljudi i za držanje riba u akvarijumu morali da plaćaju porez, jer tebi smeta što one noću laju i ne možeš da prođeš ulicom od njih. A to što bi država uzimala pare za pse koje neko drži u stanu NIŠTA ne bi doprinelo boljitku života životinja... Mislim da bi doprinelo boljitku zivotinja jer bi ih drzao onaj ko ima uslove i sredstva da ih drzi, mislim naravno na urbane sredine. I ne bih ogranicila svoj predlog samo na pse, nego na sve zivotinje...to je jednostavno moje misljenje 301 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Ali ja već rekoh - ti kažeš (a mrsko mi je sad da umećem citate) da tebi smetaju životinje u stanovima jer noću laju, jer ne možeš na ulici da prođeš od njih itd. U tvoj opis spadaju SAMO i ISKLJUČIVO psi. Hrčak, mačka, ribice, morska prasad, kornjače - ne laju. Niti izlaze vani, te ne mogu ni da ti smetaju na ulici. A to što bi ih držao samo onaj ko ima uslove za njih, te da bi im zato bilo bolje - rezon ti je kao da uvedeš porez na decu, kako bi ih imali samo ljudi koji imaju dovoljno novca - u fazonu da je bolje da se ne rode, nego da imaju težak život. Nije to nimalo hrišćanski rezon. Ali to je sve zajedno nebitno - osnovno je ono što sam gore rekao za tvoj jedini argument o životinjama - samo psi laju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Dakle, moj konacan odgovor je : "Uvela bih porez na zivotinje koje ljudi drze u stanovima" i "Ne bih uvela porez na nezdravu hranu" 301 Btw, interesantna mi je jako ova tvoja komparacija zivotinja i dece... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Ја би увео порез на људе који држе животиње у становима... 0409_feel ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Pa tu komparaciju si omogućila ti svojom argumentacijom, koja je vrlo klimava, jer upravo vodi do takvog apsurda da smatramo da je bolje ne postojati, nego se mučiti. Evo, treći put ću napisati: tvoja argumentacija protiv životinja u stanovima je puna rupa kao švajcarski sir. Navela si lajanje i prljavštinu na ulici. Ne moramo biti diplomirani biolozi da bismo znali da samo psi laju, kao ni da bi znali da životinje koje ne napuštaju stan (ribice recimo) ne prave prljavštinu na ulici. Ukoliko imaš neki drugi, čvrst argument, izvoli, iznesi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Ја би увео порез на људе који држе животиње у становима... 0102_laugh 0102_laugh 0409_feel https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Pa tu komparaciju si omogućila ti svojom argumentacijom, koja je vrlo klimava, jer upravo vodi do takvog apsurda da smatramo da je bolje ne postojati, nego se mučiti. Evo, treći put ću napisati: tvoja argumentacija protiv životinja u stanovima je puna rupa kao švajcarski sir. Navela si lajanje i prljavštinu na ulici. Ne moramo biti diplomirani biolozi da bismo znali da samo psi laju, kao ni da bi znali da životinje koje ne napuštaju stan (ribice recimo) ne prave prljavštinu na ulici. Ukoliko imaš neki drugi, čvrst argument, izvoli, iznesi. Ne "muciti se" nego "muciti drugog"... Ej, DA, da ne zaboravim "Uvela bih porez na sve zivotinje koje ljudi drze po stanovima" 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Ја би увео порез на људе који држе животиње у становима... 0409_feel ma.... bez izuzetka 0102_laugh))) The Tax Poem Tax his land, tax his wage, Tax his bed in which he lays. Tax his tractor, tax his mule, Teach him taxes is the rule. Tax his cow, tax his goat, Tax his pants, tax his coat. Tax his ties, tax his shirts, Tax his work, tax his dirt. Tax his chew, tax his smoke, Teach him taxes are no joke. Tax his car, tax his grass, Tax the roads he must pass. Tax his food, tax his drink, Tax him if he tries to think. Tax his sodas, tax his beers, If he cries, tax his tears. Tax his bills, tax his gas, Tax his notes, tax his cash. Tax him good and let him know That after taxes, he has no dough. If he hollers, tax him more, Tax him until he's good and sore. Tax his coffin, tax his grave, Tax the sod in which he lays. Put these words upon his tomb, "Taxes drove me to my doom!" And when he's gone, we won't relax, We'll still be after the inheritance tax. Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Pa tu komparaciju si omogućila ti svojom argumentacijom, koja je vrlo klimava, jer upravo vodi do takvog apsurda da smatramo da je bolje ne postojati, nego se mučiti. Evo, treći put ću napisati: tvoja argumentacija protiv životinja u stanovima je puna rupa kao švajcarski sir. Navela si lajanje i prljavštinu na ulici. Ne moramo biti diplomirani biolozi da bismo znali da samo psi laju, kao ni da bi znali da životinje koje ne napuštaju stan (ribice recimo) ne prave prljavštinu na ulici. Ukoliko imaš neki drugi, čvrst argument, izvoli, iznesi. Ne "muciti se" nego "muciti drugog"... Ej, DA, da ne zaboravim "Uvela bih porez na sve zivotinje koje ljudi drze po stanovima" 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Kako god obrneš, argumentacija ti je nula. A i uskačeš sama sebi u ustaturu. I ne, nisi smešna. 0102_laugh bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Pa tu komparaciju si omogućila ti svojom argumentacijom, koja je vrlo klimava, jer upravo vodi do takvog apsurda da smatramo da je bolje ne postojati, nego se mučiti. Evo, treći put ću napisati: tvoja argumentacija protiv životinja u stanovima je puna rupa kao švajcarski sir. Navela si lajanje i prljavštinu na ulici. Ne moramo biti diplomirani biolozi da bismo znali da samo psi laju, kao ni da bi znali da životinje koje ne napuštaju stan (ribice recimo) ne prave prljavštinu na ulici. Ukoliko imaš neki drugi, čvrst argument, izvoli, iznesi. Ne "muciti se" nego "muciti drugog"... Ej, DA, da ne zaboravim "Uvela bih porez na sve zivotinje koje ljudi drze po stanovima" 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Kako god obrneš, argumentacija ti je nula. A i uskačeš sama sebi u ustaturu. I ne, nisi smešna. bangin Ali zato ti jesi kao i taj sentimentalizam prema ribicama, pacicima i hrcima... Bas si me nasmejao 0102_laugh https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Ја би увео порез на људе који држе животиње у становима... 0102_laugh ma.... bez izuzetka ))) The Tax Poem Tax his land, tax his wage, Tax his bed in which he lays. Tax his tractor, tax his mule, Teach him taxes is the rule. Tax his cow, tax his goat, Tax his pants, tax his coat. Tax his ties, tax his shirts, Tax his work, tax his dirt. Tax his chew, tax his smoke, Teach him taxes are no joke. Tax his car, tax his grass, Tax the roads he must pass. Tax his food, tax his drink, Tax him if he tries to think. Tax his sodas, tax his beers, If he cries, tax his tears. Tax his bills, tax his gas, Tax his notes, tax his cash. Tax him good and let him know That after taxes, he has no dough. If he hollers, tax him more, Tax him until he's good and sore. Tax his coffin, tax his grave, Tax the sod in which he lays. Put these words upon his tomb, "Taxes drove me to my doom!" And when he's gone, we won't relax, We'll still be after the inheritance tax. Gde si ovo nasao majke ti? Moracu proslediti kolegama obavezno 0102_laugh 0409_feel https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Pa tu komparaciju si omogućila ti svojom argumentacijom, koja je vrlo klimava, jer upravo vodi do takvog apsurda da smatramo da je bolje ne postojati, nego se mučiti. Evo, treći put ću napisati: tvoja argumentacija protiv životinja u stanovima je puna rupa kao švajcarski sir. Navela si lajanje i prljavštinu na ulici. Ne moramo biti diplomirani biolozi da bismo znali da samo psi laju, kao ni da bi znali da životinje koje ne napuštaju stan (ribice recimo) ne prave prljavštinu na ulici. Ukoliko imaš neki drugi, čvrst argument, izvoli, iznesi. Ne "muciti se" nego "muciti drugog"... Ej, DA, da ne zaboravim "Uvela bih porez na sve zivotinje koje ljudi drze po stanovima" .gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Kako god obrneš, argumentacija ti je nula. A i uskačeš sama sebi u ustaturu. I ne, nisi smešna. bangin bangin bangin Ali zato ti jesi kao i taj sentimentalizam prema ribicama, pacicima i hrcima... Bas si me nasmejao Vidi, to što ti ne umeš normalno da obrazložiš svoj stav, to je samo i isključivo tvoj problem. Dakle - ne voliš životinje, u redu je. Ali ti to ne daje za pravo da u diskusiji praviš sagovornika budalom i da ga ismevaš, jer time više govoriš o sebi. Ja nisam izneo nikakve "sentimentalizme", nego više "mentalizme" tvog šupljeg i besmislenog obrazloženja. Da, ti tvrdiš da sve životinje laju i da prave prljavštinu na ulici - čak i one koje ne izlaze na istu. Aj sad zbogom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 16, 2011 Пријави Подели Написано Јул 16, 2011 Vidi, to što ti ne umeš normalno da obrazložiš svoj stav, to je samo i isključivo tvoj problem. Dakle - ne voliš životinje, u redu je. Ali ti to ne daje za pravo da u diskusiji praviš sagovornika budalom i da ga ismevaš, jer time više govoriš o sebi. Ja nisam izneo nikakve "sentimentalizme", nego više "mentalizme" tvog šupljeg i besmislenog obrazloženja. Da, ti tvrdiš da sve životinje laju i da prave prljavštinu na ulici - čak i one koje ne izlaze na istu. Aj sad zbogom. Nisi u pravu, ali bojim se da tesko to mozes sada sagledati... However, vatra se ne gasi vatrom nego vodom... Zato, mirnu noc ti zelim! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јул 17, 2011 Пријави Подели Написано Јул 17, 2011 Ја би увео порез на људе који држе животиње у становима... :cheesy: Ja bih uveo porez na ljude koji pisu samo gluposti i nista vise. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука