marko_13 Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Не очекујем од атеиста или агностика да богословствују, али макар у дијалогу могу имати елементарну дозу пристојности (не у пуком, вулгарном смислу), већ да се држе теме и не понављају прежвакане мантре, као да су их они открили или измислили, пошто тако нешто вређа елементарну интелигенцију. Реаговао сам овог пута и у конкретном случају, јер и међу атеистима и агностицима овде постоје људи са којима се може разговарати, али нисам могао да се оглушим на поновне вербалне дијареје Мрачњака. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Da vidimo taj nepristojni post koji je van teme i sadrzi prezavakane mantre i zapravo predstavlja verbalnu dijareju Nasilno ukidanje religije nema nikakvog efekta i naprotiv, dovodi do njene ekspanzije... mnogi diktatori su imali viziju o totalnom oslobodjenju od religije a svi do jednog prevideli pojam mucenistva koji maltene stoji u osnovi svake od njih... Religije ce definitivno nestati... ali tek onda kada ih pustimo da se uruse same u sebe. To ne kapiraju ni mnogi ateisti danasnjice a narocito ovi "nasi" ateisti... OMG! Pa ovo je najgnusniji post ikad izrecen na POUKAMA! Ovo u najmanju ruku zasluzuje dozivotni ban! 0205_whistling пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Da vidimo taj nepristojni post koji je van teme i sadrzi prezavakane mantre i zapravo predstavlja verbalnu dijareju Nasilno ukidanje religije nema nikakvog efekta i naprotiv, dovodi do njene ekspanzije... mnogi diktatori su imali viziju o totalnom oslobodjenju od religije a svi do jednog prevideli pojam mucenistva koji maltene stoji u osnovi svake od njih... Religije ce definitivno nestati... ali tek onda kada ih pustimo da se uruse same u sebe. To ne kapiraju ni mnogi ateisti danasnjice a narocito ovi "nasi" ateisti... OMG! Pa ovo je najgnusniji post ikad izrecen na POUKAMA! Ovo u najmanju ruku zasluzuje dozivotni ban! 0205_whistling Као доказ игнорантности, која је директан продукт вербалних дијареја ево ти вербални пробиотик: "Ово је оцена његовог писања не само на овој теми, а не вређање. Врло ретко када каже нешто што је словесно, а најчешће управо личи на празнослове поменутих." Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Da vidimo taj nepristojni post koji je van teme i sadrzi prezavakane mantre i zapravo predstavlja verbalnu dijareju Nasilno ukidanje religije nema nikakvog efekta i naprotiv, dovodi do njene ekspanzije... mnogi diktatori su imali viziju o totalnom oslobodjenju od religije a svi do jednog prevideli pojam mucenistva koji maltene stoji u osnovi svake od njih... Religije ce definitivno nestati... ali tek onda kada ih pustimo da se uruse same u sebe. To ne kapiraju ni mnogi ateisti danasnjice a narocito ovi "nasi" ateisti... OMG! Pa ovo je najgnusniji post ikad izrecen na POUKAMA! Ovo u najmanju ruku zasluzuje dozivotni ban! :cheesy: Као доказ игнорантности, која је директан продукт вербалних дијареја ево ти вербални пробиотик: "Ово је оцена његовог писања не само на овој теми, а не вређање. Врло ретко када каже нешто што је словесно, а најчешће управо личи на празнослове поменутих." Ето, кажем ти... дијареја и духовност се некако баш и не слажу. Зар не ? 0205_whistling Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 pre ce nestati ateizam nego religija.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Da vidimo taj nepristojni post koji je van teme i sadrzi prezavakane mantre i zapravo predstavlja verbalnu dijareju Nasilno ukidanje religije nema nikakvog efekta i naprotiv, dovodi do njene ekspanzije... mnogi diktatori su imali viziju o totalnom oslobodjenju od religije a svi do jednog prevideli pojam mucenistva koji maltene stoji u osnovi svake od njih... Religije ce definitivno nestati... ali tek onda kada ih pustimo da se uruse same u sebe. To ne kapiraju ni mnogi ateisti danasnjice a narocito ovi "nasi" ateisti... OMG! Pa ovo je najgnusniji post ikad izrecen na POUKAMA! Ovo u najmanju ruku zasluzuje dozivotni ban! smej.gif Као доказ игнорантности, која је директан продукт вербалних дијареја ево ти вербални пробиотик: "Ово је оцена његовог писања не само на овој теми, а не вређање. Врло ретко када каже нешто што је словесно, а најчешће управо личи на празнослове поменутих." Ето, кажем ти... дијареја и духовност се некако баш и не слажу. Зар не ? Не слажу се никако, али су ипак присутне. Зато сам и указао на оно што не припада. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Као доказ игнорантности, која је директан продукт вербалних дијареја ево ти вербални пробиотик: "Ово је оцена његовог писања не само на овој теми, а не вређање. Znaci dosao si na ovu temu da istreses frustracije mnome, nakupljene na brojnim drugim temama? Pa bratac to ti je u najmanju ruku cist spam... Administracijo akcija... Ovo je tema na pitanje "da li ce religija izumreti"... gde si u naslovu teme video "kako mracnjak pise po forumu?" smej.gif ? ? ? PS. a stvarno mi post ni najmanje nije bio provokativan niti cinican ili kakav ja vec znam ponekad da budem... ovaj put sam napisao normalan post... ovo mora da je neki moj zlocin iz "mladosti" koji me sad proganja... mora da sam negde "sapleo" marka na nekoj temi pa covek cekao pogodan trenutak da dela... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Као доказ игнорантности, која је директан продукт вербалних дијареја ево ти вербални пробиотик: "Ово је оцена његовог писања не само на овој теми, а не вређање. Znaci dosao si na ovu temu da istreses frustracije mnome, nakupljene na brojnim drugim temama? Pa bratac to ti je u najmanju ruku cist spam... Administracijo akcija... Ovo je tema na pitanje "da li ce religija izumreti"... gde si u naslovu teme video "kako mracnjak pise po forumu?" smej.gif ? ? ? PS. a stvarno mi post ni najmanje nije bio provokativan niti cinican ili kakav ja vec znam ponekad da budem... ovaj put sam napisao normalan post... ovo mora da je neki moj zlocin iz "mladosti" koji me sad proganja... mora da sam negde "sapleo" marka na nekoj temi pa covek cekao pogodan trenutak da dela... као и обично грешиш, јер традиционално настављаш са лошим закључивањем... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Da vidimo taj nepristojni post koji je van teme i sadrzi prezavakane mantre i zapravo predstavlja verbalnu dijareju Nasilno ukidanje religije nema nikakvog efekta i naprotiv, dovodi do njene ekspanzije... mnogi diktatori su imali viziju o totalnom oslobodjenju od religije a svi do jednog prevideli pojam mucenistva koji maltene stoji u osnovi svake od njih... Religije ce definitivno nestati... ali tek onda kada ih pustimo da se uruse same u sebe. To ne kapiraju ni mnogi ateisti danasnjice a narocito ovi "nasi" ateisti... OMG! Pa ovo je najgnusniji post ikad izrecen na POUKAMA! Ovo u najmanju ruku zasluzuje dozivotni ban! smej.gif Као доказ игнорантности, која је директан продукт вербалних дијареја ево ти вербални пробиотик: "Ово је оцена његовог писања не само на овој теми, а не вређање. Врло ретко када каже нешто што је словесно, а најчешће управо личи на празнослове поменутих." Ето, кажем ти... дијареја и духовност се некако баш и не слажу. Зар не ? Не слажу се никако, али су ипак присутне. Зато сам и указао на оно што не припада. Ок, слажемо се...драго ми је. spam Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 као и обично грешиш, јер традиционално настављаш са лошим закључивањем... ... oprosti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 као и обично грешиш, јер традиционално настављаш са лошим закључивањем... ... oprosti... Мукица. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 као и обично грешиш, јер традиционално настављаш са лошим закључивањем... ... oprosti... Мукица. Ништа, и ова тема оде у офф ... Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 као и обично грешиш, јер традиционално настављаш са лошим закључивањем... ... oprosti... Мукица. Jel postoji onda nesto drugo sto bih mogao da kazem pa da nas pustis da nastavimo temu? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 као и обично грешиш, јер традиционално настављаш са лошим закључивањем... ... oprosti... Мукица. Jel postoji onda nesto drugo sto bih mogao da kazem pa da nas pustis da nastavimo temu? Као што си већ могао приметити ова тема нема будућност као што јој је и оно што стоји у наслову осуђено на пропаст, тј. негативан одговор. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Najiskrenije te molim da neprijateljstvo prema meni prebacis na privatne poruke... svidjala mi se tema i bas sam zeleo da cujem neke stavove po ovom pitanju? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука