Jump to content

Exit

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa sta ima da se misli o tome...skup drogiranih budala

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Dejo jes u security? bliss jeeee

nego ja sam radio na par Exita kao cuvar reda, i moji utisci su sledeci:

nulti Exit je bio najbolji, velika zurka na nasipu kod faxa

prvi Exit je bio super

svi ostali posle su poceli da se pretvaraju u sodomu & gomoru

na poslednjem sam cak i plakao

na Exit vise ne idem.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

u tom bezumlju misici ne igraju ulogu bliss jeeee  

sad ides na psihicku probu tj kaljenje, al ne brinem ja za tebe, nego ces se samo nagledati sodome i neces moci verovati dokle ide bezumlje, tj videces sta je pure bezumlje u koncentrovanom obliku bliss jeeee

PS: posebno je kuzno u kampu tj u nezavrsenoj zgradi gde je i baza za kamp, tu sam osetio da nesto ne stima jer su se izmedju ostalog jedan ili dva narkomana ubila, prilicno jezivo mesto i ne utice dobro na raspolozenje onih koji tu rade

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

a jeste li videli na sajtu B92 reklamu za EXIT? evo slike:

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2011&mm=07&dd=07&nav_id=523793

a sa desne strane je baner, takođe za EXIt, vrlo gej muško društvo. I šta nam sad B92 poručuje? Naravno, moj komentar nisu objavili. Kao u 90% slučajeva.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

ta reklama je nista, tehno bina na primer je bas onaka kako bi mogao da se zamisli pakao bukvalno 4chsmu1 :krstix:

a inace ja slusam i tehno

Подели на овим сајтовима

ја слушам драм ен бејс, и исто као и ти-нисам геј, не цепам се у вену, не понашам се као да сам испала из пакла..итд. значи-може се бити и "у винкли". зашто то мора (бина нпр.) да изгледа као оригинал Содоме и Гоморе, ја не капирам. али'ајде, можда зато што имам 35 година па сам матора. а у моооојееее вреееемееееее.....

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Šta mislite o istom?

Najobicniji shit, psevdokultura, Sodoma savremene umetnosti.

Nema reci da opise koliko je ta manifestacija nenormalna...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...