Srdjan Kotur Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Šta mislite o istom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Pa sta ima da se misli o tome...skup drogiranih budala А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Šta mislite o istom? Danas od 17h sam tamo i mislim da će noge 4 dana da mi otpadaju od stajanja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Dejo jes u security? bliss jeeee nego ja sam radio na par Exita kao cuvar reda, i moji utisci su sledeci: nulti Exit je bio najbolji, velika zurka na nasipu kod faxa prvi Exit je bio super svi ostali posle su poceli da se pretvaraju u sodomu & gomoru na poslednjem sam cak i plakao na Exit vise ne idem. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Dejo jes u security? bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 u tom bezumlju misici ne igraju ulogu bliss jeeee sad ides na psihicku probu tj kaljenje, al ne brinem ja za tebe, nego ces se samo nagledati sodome i neces moci verovati dokle ide bezumlje, tj videces sta je pure bezumlje u koncentrovanom obliku bliss jeeee PS: posebno je kuzno u kampu tj u nezavrsenoj zgradi gde je i baza za kamp, tu sam osetio da nesto ne stima jer su se izmedju ostalog jedan ili dva narkomana ubila, prilicno jezivo mesto i ne utice dobro na raspolozenje onih koji tu rade Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Ne sikiraj se,ovo mi je 5-ta godina da radim na Exitu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Деки, болу ноге ал ваљда се исплати. Мислим, кане нешто. А? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 а и одузимаш ђеци дрозу, па их на неки начин чуваш од младости луде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 a jeste li videli na sajtu B92 reklamu za EXIT? evo slike: http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2011&mm=07&dd=07&nav_id=523793 a sa desne strane je baner, takođe za EXIt, vrlo gej muško društvo. I šta nam sad B92 poručuje? Naravno, moj komentar nisu objavili. Kao u 90% slučajeva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 A što je EXIT uvek u sred Apostolskog posta, a Guču vrnuše opet u Bogorodičin post? Daj bre malo 5-6 dana gore dole... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 ta reklama je nista, tehno bina na primer je bas onaka kako bi mogao da se zamisli pakao bukvalno 4chsmu1 a inace ja slusam i tehno Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 ја слушам драм ен бејс, и исто као и ти-нисам геј, не цепам се у вену, не понашам се као да сам испала из пакла..итд. значи-може се бити и "у винкли". зашто то мора (бина нпр.) да изгледа као оригинал Содоме и Гоморе, ја не капирам. али'ајде, можда зато што имам 35 година па сам матора. а у моооојееее вреееемееееее..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Šta mislite o istom? Najobicniji shit, psevdokultura, Sodoma savremene umetnosti. Nema reci da opise koliko je ta manifestacija nenormalna... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 ја сам се пре пар година фино искакао на White Stripes 4chsmu1 а нисам био пијан ни напушен... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука