Booba Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 у односу на веровање/неверовање људима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо.... facenew22222222 добро питање !!!!!!!! како се функционише уопште са таквом дозом не поверења ? мој одговор је - тешко али може и наравно одмах иде следеће питање да ли смо сви помало фарисеји ? Зашто тешко, чиниш људим као што желиш да они чине теби, а да ли ће ти вратити истом мером, зар је толико битно. Ако очекујеш превише од људи, разочараћеш се јер су људи нестални и колебљиви, али то не значи да не треба да их волиш и да мислиш лоше о њима, на крају крајева такви смо сви. Кад сам и самог себе изневерио пар пута, како могу да се ослањам на друге који су од исте такве слабе грађе и да очекујем да се не сруше. А што се новог питања тиче, јесмо.То је некако најлакше,не приметиш а већ почнеш да судиш другима. Сва срећа да Бог пази па нас ошине по носу кад кренемо да изигравамо судије другима, иначе .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо.... и наравно одмах иде следеће питање да ли смо сви помало фарисеји ? bas zbog toga sto smo svjesni pale prirode(ako smo),i sopstvene gresnosti,bivamo pomalo oprezni s ljudima... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 оном који говори истину верујем, оном који лаже не верујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? [glow=red,2,300]А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо....[/glow] Jesi sigurno,to ti ja tvrdim,jer sam i ja bio takav pre 10-tak godina...sve sam posmatrao kroz ruzicaste naocare i dugo sam ziveo u nekom sarenom balonu,a onda,pre nekih 10-tak godina,poceli su da mi se desavaju intezivni dogadjaju,da sada kada se okrenem iza sebe i posmartram Denija od pre 10-tak godina i ovog ovde sada,prosto ne mogu da verujem da sma ono bio ja...Mada,i sada sam dosta naivan,pa me veoma kosta kada se malo dublje upustim u neki odnos sa ljudima,pre svega mislim na zene....Sve je u licnom iskustvu,veruj mi Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо.... добро питање !!!!!!!! како се функционише уопште са таквом дозом не поверења ? мој одговор је - тешко али може и наравно одмах иде следеће питање да ли смо сви помало фарисеји ? Зашто тешко, чиниш људим као што желиш да они чине теби, а да ли ће ти вратити истом мером, зар је толико битно. Ако очекујеш превише од људи, разочараћеш се јер су људи нестални и колебљиви, али то не значи да не треба да их волиш и да мислиш лоше о њима, на крају крајева такви смо сви. Кад сам и самог себе изневерио пар пута, како могу да се ослањам на друге који су од исте такве слабе грађе и да очекујем да се не сруше. А што се новог питања тиче, јесмо.То је некако најлакше,не приметиш а већ почнеш да судиш другима. [glow=red,2,300]Сва срећа да Бог пази па нас ошине по носу кад кренемо да изигравамо судије другима, иначе ....[/glow] algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? [glow=red,2,300]А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо....[/glow] Jesi sigurno,to ti ja tvrdim,jer sam i ja bio takav pre 10-tak godina...sve sam posmatrao kroz ruzicaste naocare i dugo sam ziveo u nekom sarenom balonu,a onda,pre nekih 10-tak godina,poceli su da mi se desavaju intezivni dogadjaju,da sada kada se okrenem iza sebe i posmartram Denija od pre 10-tak godina i ovog ovde sada,prosto ne mogu da verujem da sma ono bio ja...Mada,i sada sam dosta naivan,pa me veoma kosta kada se malo dublje upustim u neki odnos sa ljudima,pre svega mislim na zene....Sve je u licnom iskustvu,veruj mi a sad vidim po avataru metnuo si crne naocare Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 vjerujem, ali i budno motrim... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? [glow=red,2,300]А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо....[/glow] Jesi sigurno,to ti ja tvrdim,jer sam i ja bio takav pre 10-tak godina...sve sam posmatrao kroz ruzicaste naocare i dugo sam ziveo u nekom sarenom balonu,a onda,pre nekih 10-tak godina,poceli su da mi se desavaju intezivni dogadjaju,da sada kada se okrenem iza sebe i posmartram Denija od pre 10-tak godina i ovog ovde sada,prosto ne mogu da verujem da sma ono bio ja...Mada,i sada sam dosta naivan,pa me veoma kosta kada se malo dublje upustim u neki odnos sa ljudima,pre svega mislim na zene....Sve je u licnom iskustvu,veruj mi a sad vidim po avataru metnuo si crne naocare prstgore Pa nisam nasao bele 0442_feel А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 nabavi multicolor! prstgore Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Нема потребе да верујемо једни другима,довољно је да се волимо,а поверење се стиче с временом. 0205_whistling 5.Овако вели Господ: Да је проклет човек који се узда у човека и који ставља тело себи за мишицу, а од Господа одступа срце његово. Јер 17 Ето одговора Ако се уздамо у човека доводимо себе у опасност да се разочарамо и осудимо ту особу. Неповерењем у смислу схватања да свако може да погреши ми штитимо своју љубав према другима . Не очекујући да буду беспрекорни,унапред им праштајући сваки евентуални грех. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо.... 0205_whistling добро питање !!!!!!!! како се функционише уопште са таквом дозом не поверења ? мој одговор је - тешко али може и наравно одмах иде следеће питање да ли смо сви помало фарисеји ? Није у питању параноично подозревање како сви лажу Једноставно свест о томе да човек може да погреши. Мора бити да сви јесмо помало фарисеји.У најбољем случају помало :bla: Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Ljudi su vuci, devojke zmije :-( A kako se ono kaze "Odkako uhvatih sam sebe u lazi nikom vise ne verujem"...e tako i ja, izbjegavam da se druzim sa mnogima, jer to mi pre ili kasnije samo skodi....zelim da zivim svoj zivot sa familijom a ostale se ne tice svaki detalj....sa onima kojima se druzima pricam najradje o stvarima koje mi nisu privatne, na primjer o tome o cemu sanja, koji sport voli, kako ide neki dobar recept sa vocni kolac i te stvari....eto nikome ne vjerujem, a umjesto da slazem precutim neke stvari girl_jumping umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо.... то је само уверење да људи генерално лажу и у 90% изговореног је управо то - ''преувеличана'', ''допуњена'', ''дорађена'', ... ''истина''. мене не оптеређује кад неко други лаже, само не гутам баш све што ми се сервира јер знам колико су људи, па и ја сам, корумпирани. си покушала скоро да кажеш 100% истину, поготово кад се ради о теби или неком другом твом? да се кладимо да нема шансе да је изговориш из првог пута? 0205_whistling јелда уопште није просто, поготово кад схватиш да генерално држиш романтичну слику о себи, сваком и свачему? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Svi pomalo lazemo.Naslutim kada me lazu i ne osudjujem,vec nastavim da se nadam i verujem ,da to nece ponoviti... "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Svi pomalo lazemo.Naslutim kada me lazu i ne osudjujem,vec nastavim da se nadam i verujem ,da to nece ponoviti... jahahahahahhahahahahah,e pa sacuvaj Boze,pa taj ko te jednom slaze,znaj da ce jos milion puta i svaki put gore i teze...daj bre,izadjite iz tih sarenih balona А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука