Зорица екс Милева Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 у принципу, човек увек полази од себе...какав си ти, таквим сматраш и другога...али најчешће то није тако...увек крећем са позитивним ставом, и доста могу да истолеришем, али , на жалост, не заврши се добро...тј. данас се тешко може веровати људима (наравно част изузецима...) Потпис! 0311_womens Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Не верујем ни самој себи 0311_womens Једино Господу безрезервно верујем. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Не верујем ни самој себи womens Једино Господу безрезервно верујем. 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 NE ,nazalost sve manje. 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Раније сам много више веровала људима, па бивала разочарана, по неки пут огорчена, што је узроковало да, замало, постанем човекомрзац. А сада сву веру, и поуздање дарујем Господу (ОН ме неће изневерити, засигурно),тако да много мање очекујем од људи, много ређе се разочарам у њих, лакше им праштам, а самим тим имам више места у свом срцу за њих. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Не верујем ни самој себи Једино Господу безрезервно верујем. Нема потребе да верујемо једни другима,довољно је да се волимо,а поверење се стиче с временом. Мада и тада не треба заборавити да смо сви склони греху,по слабости. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Раније сам много више веровала људима, па бивала разочарана, по неки пут огорчена, што је узроковало да, замало, постанем човекомрзац. А сада сву веру, и поуздање дарујем Господу (ОН ме неће изневерити, засигурно),тако да много мање очекујем од људи, много ређе се разочарам у њих, лакше им праштам, а самим тим имам више места у свом срцу за њих. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Скептичан сам према људима. Свакога дана и на свакоме кораку бивам увјераван да људима треба што мање вјеровати. Људска ћуд, а памет отрована. Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 oprezna sam s ljudima...koga opece vrelo mlijeko[glow=red,2,300] i u jogurt puha [/glow] 0110_hahaha Vidi,danas sam nesto novo naucio 0110_hahaha.....Kod nas u Srbiji se kaze u i u jogurt se duva...ali to je verovatno pogresno jer samo trava se duva 0110_hahaha....Znaci u jogurt se puha,a trava se duva А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Ljudima prilazim otvorena srca i bez rezerve, jer sam takva a i tako im omogucim da mi na najbolji nacin pokazu svoju pravu prirodu. I onda u zavisnosti od ponudjenog pravim selekciju, prema senzibilitetu, interesovanjima itd. Sva losa iskustva ostavljam "pociniocu" na teret, pa tako ako me prevaris, izneveris, sramota je tvoja. Mada imam i solidno razvijenu intuiciju, to dodje s' godinama i iskustvom. whackado Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Ljudima prilazim otvorena srca i bez rezerve, jer sam takva a i tako im omogucim da mi na najbolji nacin pokazu svoju pravu prirodu. I onda u zavisnosti od ponudjenog pravim selekciju, prema senzibilitetu, interesovanjima itd. Sva losa iskustva ostavljam "pociniocu" na teret, pa tako [glow=red,2,300]ako me prevaris, izneveris, sramota je tvoja[/glow]. Mada imam i solidno razvijenu intuiciju, to dodje s' godinama i iskustvom. sHa_sarcasticlol Danas nema stida niti osecaja sramote...mislim da je to danas osnovni problem zbog cega su medjuljudski odnosi takvi kakvi su whackado А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Нема потребе да верујемо једни другима,довољно је да се волимо,а поверење се стиче с временом. whackado 5.Овако вели Господ: Да је проклет човек који се узда у човека и који ставља тело себи за мишицу, а од Господа одступа срце његово. Јер 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо.... sta cu,u mojoj okolini sve neki politicari ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Па добро сад, ако верује у човека, а не ако верује човеку. Верује у Бога и то је то, а не тамо у неке идоле . Гледам ове одговоре, па зар могуће да 90% вас више не верује људима? При том не мислим на политичаре (њима заиста не треба веровати, ич!). Како се функционише уопште са таквом дозом неповерења? А постоји опција и да сам ја романтична будала коју живот још увек није жестоко ошинуо.... добро питање !!!!!!!! како се функционише уопште са таквом дозом не поверења ? мој одговор је - тешко али може и наравно одмах иде следеће питање да ли смо сви помало фарисеји ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука