Juan Valdez Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Ja imam talenat 2011 FINALE Pobednici - Srbija - Milica i Nenad Опет ја... Али заиста ми није јасно - ако може неко да ми објасни шта је овде "таленат"? (гледао сам два пута у покушају да сам укапирам, можда је лош снимак па не видим...) Ајде да се и ја једном сложим с тобом кад су овакве ствари у питању... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Kad se belci istripuju da su crnci onda dobijes ovo smej.gif smej.gif To istina dosta govori i o publici koja je za ovo glasala. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Нисам сигурна,нисам гледала ту емисију,али мислим да су ово двоје девојка и младић глувонеми и да играју без могућности да чују музику као што је ми чујемо.Ако је тако,онда то што су победници ипак нешто лепо говори о публици,ако ништа друго,оно бар да има наде за овај наш народ који је гласавши за њих ипак показао да има велико срце. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Moguce, ja nisam gledao nijednu epizodu, ne gledam reality showe i nikada nijedan nisam pratio. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Нисам сигурна,нисам гледала ту емисију,али мислим да су ово двоје девојка и младић глувонеми и да играју без могућности да чују музику као што је ми чујемо.Ако је тако,онда то што су победници ипак нешто лепо говори о публици,ако ништа друго,оно бар да има наде за овај наш народ који је гласавши за њих ипак показао да има велико срце. Јесте, тачно је. Ово двоје младих су глувонеми. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Da, gluvonemi su i pohvale, ali je moj favorit bila mala koja je osvojila trece mesto, virtouz sa harmonikom. smej.gif http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 facenew22222222 smej.gif 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Нисам сигурна,нисам гледала ту емисију,али мислим да су ово двоје девојка и младић глувонеми и да играју без могућности да чују музику као што је ми чујемо.Ако је тако,онда то што су победници ипак нешто лепо говори о публици,ако ништа друго,оно бар да има наде за овај наш народ који је гласавши за њих ипак показао да има велико срце. Јесте, тачно је. Ово двоје младих су глувонеми. То је онда заиста фасцинантно. algabacaju ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Опомена због спамовања теме и недоличног ословњавања саговорника. Владан Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Опомена због спамовања теме и недоличног ословњавања саговорника. Владан Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука