Jump to content

Ja имам таленат 2011 ФИНАЛЕ победници-Србија - Милица и Ненад

Оцени ову тему

Препоручена порука

Опет ја... Али заиста ми није јасно - ако може неко да ми објасни шта је овде "таленат"?

(гледао сам два пута у покушају да сам укапирам, можда је лош снимак па не видим...)

Ајде да се и ја једном сложим с тобом кад су овакве ствари у питању...

Подели на овим сајтовима

Нисам сигурна,нисам гледала ту емисију,али мислим да су ово двоје девојка и младић глувонеми и да играју без могућности да чују музику као што је ми чујемо.Ако је тако,онда то што су победници ипак нешто лепо говори о публици,ако ништа друго,оно бар да има наде за овај наш народ који је гласавши за њих ипак показао да има велико срце.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Нисам сигурна,нисам гледала ту емисију,али мислим да су ово двоје девојка и младић глувонеми и да играју без могућности да чују музику као што је ми чујемо.Ако је тако,онда то што су победници ипак нешто лепо говори о публици,ако ништа друго,оно бар да има наде за овај наш народ који је гласавши за њих ипак показао да има велико срце.

Јесте, тачно је. Ово двоје младих су глувонеми.
Подели на овим сајтовима

Јесте, тачно је. Ово двоје младих су глувонеми.

То је онда заиста фасцинантно.  algabacaju

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...