Jump to content

Ja имам таленат 2011 ФИНАЛЕ победници-Србија - Милица и Ненад

Оцени ову тему

Препоручена порука

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Svaka cast pobednicima, ali ipak ja mislim da on nisu trebali da pobede. Stvarno oni imaju neprikosnoven talenat ali problem je u tome sto za razliku od bubanjara i one devojcice koja je svirala harmoniku, oni nemaju sanse da rade na svoj talenat i da probaju da urade nesto sa svojim medicinskim problemom.

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Svaka cast pobednicima, ali ipak ja mislim da on nisu trebali da pobede. Stvarno oni imaju neprikosnoven talenat ali problem je u tome sto za razliku od bubanjara i one devojcice koja je svirala harmoniku, oni nemaju sanse da rade na svoj talenat i da probaju da urade nesto sa svojim medicinskim problemom.

7896634

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

7896634 bliss jeeee bendoff

Ја сам искрено навијао за ону малу хармоникашицу, нешто ми симпатична била а и свира за десетку, мада сви који су доспјели до финала имају врхунски таланат и по мени ако се наставе тиме бавити имаће и свијетлу будућност.

Подели на овим сајтовима

7896634 bliss jeeee bendoff

Ја сам искрено навијао за ону малу хармоникашицу, нешто ми симпатична била а и свира за десетку, мада сви који су доспјели до финала имају врхунски таланат и по мени ако се наставе тиме бавити имаће и свијетлу будућност.

Мислим да је малима (било којим од њих) требало дати шансу да купе инструмент, да се квалитетније школују, итд. На страну, што је њихов вид талента много већи. Можда ће оваква одлука донекле успорити њихов развој (и сам сам музичар по струци), јер су квалитет инструмента и избор педагога јако важни код музичара. На младима свет остаје. Добили су по скутер (у њиховим годинама) - једино да га продају и донекле набаве боље инструменте који су јако скупи.

Иначе, осврнула бих се и на то да се, мени лично није допао распоред од првог до десетог места. Овде није у питању "допадање" овог или оног кандидата, већ посматрам, понављам из угла струке.

Подели на овим сајтовима

Народ је гласао, ни мени се не допада баш распоред.

Некако ми криво због оне малецке, дјете свира перфектно (ја сам приучени музичар  4chsmu1) а вјежбала/учила вега годину дана.

Желим им свима сву срећу и пунооо успијеха, посебно малецкој.

Подели на овим сајтовима

Народ је гласао, ни мени се не допада баш распоред.

Некако ми криво због оне малецке, дјете свира перфектно (ја сам приучени музичар  4chsmu1) а вјежбала/учила вега годину дана.

Желим им свима сву срећу и пунооо успијеха, посебно малецкој.

Нажалост, оде редослед доноси огроман новац. Мени се није сасвим допао ни избор свих финалиста. Ал, такав је живот. Неком је ово потаман. Баш из тог разлога, мислим да је жири требао да остане у игри до краја.

Подели на овим сајтовима

не разумјем, како редослијед доноси паре? ја сам мислио да је са наградама завршено још на сцени?

Наравно да је завршено и да је редослед битан. Па само први добија 100.000 евра. На то сам мислила.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Честитке победницима, ипак је тако одлучио народ. Заиста су супер били и веома ми једраго што су победили, али морам да се сложим са Јованом. Иначе, хармоникашица је била мој фаворит. Дете разбија хармонику а свира само годину и два-три месеца.

Подели на овим сајтовима

Moj favorit je bila ona operska pevaljka iz Niš.

Ne razumem se u opere, ali Nišlijka ima prelep osmeh.

A i mnogo je prirodna i spontana.

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Опет ја... Али заиста ми није јасно - ако може неко да ми објасни шта је овде "таленат"?

(гледао сам два пута у покушају да сам укапирам, можда је лош снимак па не видим...)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...