Jump to content

Неки свијет виде другачије...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Захваљујем се својој пријатељици Б. која је прикупила ове дивне фотографије (извор:Imageshack):

olegduryagin10550x502.png

17583191.jpg

41011623.jpg

95817565.jpg

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 407
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

14825137.jpg

52422969.jpg

35831875.jpg

16609735.jpg

• Волим 1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

35234355.jpg

12338567.jpg

89607467.jpg

73617568.jpg

• Волим 1

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Vrlo zanimljivo... nasznak9877777777777777777

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мени је ова прва најјача, али биће тога још  nasznak9877777777777777777 Hristos vaskrse

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

street_art_8.jpeg
  • Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

street_art_24.jpeg
  • Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

street_art_85_3d.jpg
Подели на овим сајтовима

street_art_96.jpeg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...