jermel Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Izvrsni radovi, ali bi vas zamolio da uz slike obavezno stavljate i linkove, da malo i mi ostali mozemo da istrazujemo... girl_jumping keka је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IvanJ Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Који је стручни назив за овакве радове? Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve. Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 [/img] није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 nisam napisala ovakav svet vidi moja cerka od 10 godina није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 i naravno guske није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 leteti facenew22222222 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Који је стручни назив за овакве радове? Kinografija - Cinemagraph Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 како су супер сличице 4chsmu1 319.gif 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 ja bi sad jedno ladno prstgore "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 ja bi sad jedno ladno да, фотке су толико добре да вода полази на уста prstgore клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 "http://player.vimeo.com/video/24253126? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука