Jump to content

Jovan Deretic mr dr i everything else molicu lepo

Препоручена порука

Genetika je nauka nad naukama i licno vjerujem da ce ona otkriti pravu istoriju naroda na zemlji. Koji je narod gdje zivio i svoje tragove ostavio za sobom. Vec se mnogo zna samo sto nismo u to upuceni a volimo mnogo da ismijavamo ljude.

Sto se tice Gospoda Isusa Hrista i Bogorodice svi narodi ikonopisu njihove likove sa atropoloskim tipom svog naroda.Deretic se sluzi recima a mi u Crkvi ikonom pa nam dodje na isto.

Генетика је већ открила доста тога. Открила је да народност нема никакву физичку, или како се то у прошлости сматрало крвну подлогу. Народност је што се тиче генетике на нивоу једног мема.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 30
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Zaista ovaj covek zasluzuje punu paznju na forumu. Iskreno imao sam problem gde da smestim temu sa njim. Moja inicijalna ideja je bila Zivotinjsko Carstvo ali sam vec video Dejana kako sav womens; udara mi ban.

Da li neko poznaje licno ovog coveka koji je idol nasem bratu Sembercu. Ave Serbiji i slicnima? Moze li neko da mi sredi da mi doticni potpise neku svoju knjigu?

Za one koji nisu upoznatri sa ovom intelektualnom gromadom evo jedan opis koji sam ja cenzurisao kod psovki:

Milan Tarot savremene srpske istorije, samozvani doktor istorijskih nauka(inace metalostrugar), reformator gramatike zasluzan za utiranje palatalizacije u srpskom jeziku(tvorac mrskog mi prideva "srBski") i medju obrazovanom omladinom poznat kao Ovan Seretic. Sve bi ovo bilo nebitno da doticna spodoba ne odrzava "naucne" skupove sirom Srbije (inace puni sale u kojima se ovo odrzava) na kojima neobrazovanoj raji potura pricu o Srbima kao nebeskom narodu od kojeg su nastale nacije kao sto su Grci, Egipcani, Rimljani... Na sebe je skrenuo paznju knjigom "Zabranjena istorija"(sjajan marketinski potez,samo reci Srbinu da je nesto zabranjeno i smatraj da je posao obavljen) u kojoj nas prosvecuje saznanjem da ova istorija koju mi ucimo(doduse, treba istoriji prilaziti sa velikim rezervama) ustvari i nije prava istorija nego zavera stranih sluzbi da se utre sveti srpski narod! Knjiga je puna nebuloza koje kao da je pisao naduvani Ekrem Jevric i autenticnih mapa koje je verovatno Deretic sam crtao. Jedino sto nam preostaje je da pretpostavimo da je:

1. Deretic begunac iz ludnice Arkam koji se doselio u zemlju ludaka na brdovitom Balkanu.Moguce je da je doneo svoje radove sa rekreativne nastave i da je njih otkrio Sasa Popovic(inace covek koji zna sta ostali ludaci traze) pa sada Deretica koristi kao marionetu i stice jos prihoda za svoje carstvo zla!

2. Deretic ljubitelj lika i dela Monti Pajtona pa je hteo da se i on malo nasali sa srpskom istorijom i prikaze nam njenu smesnu stranu, ali posto su neki to shvatili preozbiljno covek je resio da se malo ovajdi.

3. Deretic je pokvareno djubre,sarlatan i iskompleksirani metalostrugar koji zaradjuje na nepismenosti naroda,mada nije jos utvrdjeno da li veruje u sva sra..a o kojima pise knjige!

-Gospodine Dereticu, ovo je egipatski istoricar Muhamed Fati Osman, inace covek za kog se tvrdi da mu nema premca kada je u pitanju egipatska istorija! Gospodin Fati Osman zeli da sa vama prodiskutuje o autenticnosti vasih dela i tvrdnji da su egipatski faraoni ustvari Srbi poreklom iz Gornjeg Brijanja.

-STA?Ko je bre on da sa MNOM diskutuje o arhaicnosti mojih dela pi*ka mu materina! Je l' znas ti da biste vi ku*ac malo sagradili piramide da vam nije bilo nas Srba! Ajde bre sramota! Jos bi oni cuvali one, kako se zove ono sto jurca po pustinji pi*ka mu materina ,kengur bese?! E to, jos bi se oni sa njima je...ali!

-?!?!!?

1340_womens  :djetalina:  0110_hahaha

Смешно-тужно..... мада ништа се не може поредити са слушањем Деретићевих фанова уживо ....  :bla:

Једино кроз љубав можемо да схватимо/упознамо друго људско биће

у најскривенијем језгру његове личности.

Духовни чин љубави оспособљава човека да уочи битне црте и особине друге особе

и шта више, да види и оно што се у њој потенцијално скрива, што још није остварено,

али се може остварити. Особа која воли, својом љубављу оспособљава, подстиче

вољену особу да оствари те прикривене могућности, будећи у њој свест о ономе шта

може и шта треба да постане.

Виктор Франкл

Подели на овим сајтовима

Posle druženja sa sunarodnicima, sada žiteljima Indije, Aleksandar nastavlja put i stiže do reke Ind. Između Inda i reke Dželama nailazi na Srbe koji ga dočekuju poklonima.

1340_womens :djetalina:

Ovaj brat se bas "uradio".

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Neke od antologijskih ideja do kojih je doticni dosao:

Александар Велики је заправо српски војсковођа Александар Карановић и он је трећи српски војсковођа који је у свом походу на исток дошао до Индије. Пре њега су то учинили Нино Белов и Сербо Макаридов.

1340_womens :djetalina: 0110_hahaha womens :bla: smej.gif

Српски језик сматра да је најстарији језик и да су заправо Индоевропски језици настали на бази српског језика, а да је највећи број језика (као и онај по коме говорио Исус Христ - Арамејскi) заправо српски језик.

Због ове грубе грешке код епископа крушевачког не би положио испит.

А Деретић је обичан шарлатан којем не треба придавати пажњу.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Neke od antologijskih ideja do kojih je doticni dosao:

Александар Велики је заправо српски војсковођа Александар Карановић и он је трећи српски војсковођа који је у свом походу на исток дошао до Индије. Пре њега су то учинили Нино Белов и Сербо Макаридов.

1340_womens :djetalina: 0110_hahaha womens :bla: smej.gif

Српски језик сматра да је најстарији језик и да су заправо Индоевропски језици настали на бази српског језика, а да је највећи број језика (као и онај по коме говорио Исус Христ - Арамејскi) заправо српски језик.

Због ове грубе грешке код епископа крушевачког не би положио испит.

А Деретић је обичан шарлатан којем не треба придавати пажњу.

ma ni Hrist ni Hristos; vec Risto Bogovic iz Male Mostanice. Srbin covek.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

zalosna_sova.jpg

Još je moj čukundjeda vrač govorio da Bilbija i Deretić donose nesreću!

Ne Željko Bilbija s Foruma već taj Deretićev "naučni" pajdaš, "znanstvenik i istoričar" kao i on.      hellooooooooo

Aaaa... ima i neki moj prezimenjak tu? 4chsmu1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Naravno Svetislav Bilbija jos jedan iz plejade velikih intelektualaca na zadatku da se dokaze da su srbi postojali jos pre Adama. Ovaj samozvani strucnjak na proucavanju Etrurskog jezika koji mu niko na svetu ne priznaje dosao je do neverovatno epohalnog otkrica. Naime sva pisma iz tog perioda su pisana sa desna na levo jer je tako logicno bilo pisati pri klesanju reci. Po recima Bilbije svi koji su proucavali Etrurski alfabet sui ga proucavali sa leva na desno; a onda je Bilbija zaista genijalno pomislio da bi i etrurski mogao da se cita sa desna na levo kao i svi ostali jezici tog doba. I tako je otkrio sta pise na etrurskom. Niko mu naravno nije saopstio da je etrurski vec bio proucen i objasnjen od strane vrhunskih strucnjaka. I tako su mu maznuli otkrice koje je vec bilo otkriveno. kao sto sam ja pokusao da objasnim kako funkcionise struja ali ceo svet i dalje zasluge pripisuje nekom Tesli.

Naravno Bilbija je shvatio i slicnost izmedju srpske cirilice i etrurskog pisma sto niko pre njega nije shvatio. Svi su naime uvidjali slicnost izmedju grckog alfabeta i etrurskog pisma; sto je nonsens jer su srbi stariji od grka naravno; a i cirilica je starija od grckog alfabeta.Naravno ne treba da duljim dalje svi oni su bili srbi, voleli su rakiju, pekli jagnice za Bozic i navijali za Zvezdu i Partizan.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

I ja bih se smejala da nije toliko tragicno...

Btw, koliko li smo mi tek nezdravo drustvo kad ovakvi sarlatani imaju toliki medijski i "naucni" prostor...

Verujem da nam je Istorija jednim delom falsifikovana i da postoje stvari koje su prepravljene ali da neko moze da veruje u takve budalastine koje nemaju veze sa zdravom pameti,stvarno mi nije jasno.Pitam se da li Deretic stvarno veruje u to sto prica ili samo zeli da privuce paznju i novac od lakomih ljudi.Ako veruje u svoje bajke onda je bolesten i potrebna mu je pomoc,a ako ne veruje onda je prevarant i treba da odgovara pred zakonom za prevaru.Njegove knjige su vrlo skupe tako da onaj ko zeli da poseduje kolekciju ima puno da se otrosi.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...