Jump to content

Jovan Deretic mr dr i everything else molicu lepo

Препоручена порука

Zaista ovaj covek zasluzuje punu paznju na forumu. Iskreno imao sam problem gde da smestim temu sa njim. Moja inicijalna ideja je bila Zivotinjsko Carstvo ali sam vec video Dejana kako sav srecan; udara mi ban.

Da li neko poznaje licno ovog coveka koji je idol nasem bratu Sembercu. Ave Serbiji i slicnima? Moze li neko da mi sredi da mi doticni potpise neku svoju knjigu?

Za one koji nisu upoznatri sa ovom intelektualnom gromadom evo jedan opis koji sam ja cenzurisao kod psovki:

Milan Tarot savremene srpske istorije, samozvani doktor istorijskih nauka(inace metalostrugar), reformator gramatike zasluzan za utiranje palatalizacije u srpskom jeziku(tvorac mrskog mi prideva "srBski") i medju obrazovanom omladinom poznat kao Ovan Seretic. Sve bi ovo bilo nebitno da doticna spodoba ne odrzava "naucne" skupove sirom Srbije (inace puni sale u kojima se ovo odrzava) na kojima neobrazovanoj raji potura pricu o Srbima kao nebeskom narodu od kojeg su nastale nacije kao sto su Grci, Egipcani, Rimljani... Na sebe je skrenuo paznju knjigom "Zabranjena istorija"(sjajan marketinski potez,samo reci Srbinu da je nesto zabranjeno i smatraj da je posao obavljen) u kojoj nas prosvecuje saznanjem da ova istorija koju mi ucimo(doduse, treba istoriji prilaziti sa velikim rezervama) ustvari i nije prava istorija nego zavera stranih sluzbi da se utre sveti srpski narod! Knjiga je puna nebuloza koje kao da je pisao naduvani Ekrem Jevric i autenticnih mapa koje je verovatno Deretic sam crtao. Jedino sto nam preostaje je da pretpostavimo da je:

1. Deretic begunac iz ludnice Arkam koji se doselio u zemlju ludaka na brdovitom Balkanu.Moguce je da je doneo svoje radove sa rekreativne nastave i da je njih otkrio Sasa Popovic(inace covek koji zna sta ostali ludaci traze) pa sada Deretica koristi kao marionetu i stice jos prihoda za svoje carstvo zla!

2. Deretic ljubitelj lika i dela Monti Pajtona pa je hteo da se i on malo nasali sa srpskom istorijom i prikaze nam njenu smesnu stranu, ali posto su neki to shvatili preozbiljno covek je resio da se malo ovajdi.

3. Deretic je pokvareno djubre,sarlatan i iskompleksirani metalostrugar koji zaradjuje na nepismenosti naroda,mada nije jos utvrdjeno da li veruje u sva sra..a o kojima pise knjige!

-Gospodine Dereticu, ovo je egipatski istoricar Muhamed Fati Osman, inace covek za kog se tvrdi da mu nema premca kada je u pitanju egipatska istorija! Gospodin Fati Osman zeli da sa vama prodiskutuje o autenticnosti vasih dela i tvrdnji da su egipatski faraoni ustvari Srbi poreklom iz Gornjeg Brijanja.

-STA?Ko je bre on da sa MNOM diskutuje o arhaicnosti mojih dela pi*ka mu materina! Je l' znas ti da biste vi ku*ac malo sagradili piramide da vam nije bilo nas Srba! Ajde bre sramota! Jos bi oni cuvali one, kako se zove ono sto jurca po pustinji pi*ka mu materina ,kengur bese?! E to, jos bi se oni sa njima je...ali!

-?!?!!?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 30
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nekoliko linkova:

http://www.free-books.us/Others/312040/Dr-jovan-Deretic-Anticka-Srbija

Ovo su njegova dela kojima je zaduzio Planetu srbiju i Srpski sistem planeta:

Историја Срба, I том, Ница, 1975.

Историја Срба, II том, Ница, 1976.

Западна Србија, Чикаго, 1995.

Серби, народ и раса – Нова Вулгата, Чикаго, прва едиција 1995; Београд, 2006. друго издање, 2009. треће издање - ISBN: 86-86129-03-x

Арбанаси у Србији, Београд, 1999.

Античка Србија, Београд, 2000.

Срби и Арбанаси, Београд, 2005. - ISBN: 978-86-90277-52-0

Наша победа, Београд, 2006.

Албанци лажни Илири, Београд, 2007.

Измишљено досељавање Срба, Београд, 2008. - ISBN: 978-86-86129-04-8

Србица, Београд, 2009.

Доћириловска писменост

Историја Срба и Руса, I том

Павлова пећина (коауторство)

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Neke od antologijskih ideja do kojih je doticni dosao:

Александар Велики је заправо српски војсковођа Александар Карановић и он је трећи српски војсковођа који је у свом походу на исток дошао до Индије. Пре њега су то учинили Нино Белов и Сербо Макаридов.

kriminalac smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Српски језик сматра да је најстарији језик и да су заправо Индоевропски језици настали на бази српског језика, а да је највећи број језика (као и онај по коме говорио Исус Христ - Арамејскi) заправо српски језик.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

I naravno ako niste znali sram vas bilo Nino Belov nije folk pevac vec licnost iz Svetog Pisma;ili  recima allmighty Deretica:

Priča oko pohoda Nina Belova zapisana je u "Starom zavetu" - kaže dr Jovan I. Deretić, osnivač Srpske istorijske škole i pobornik teza koje iznosimo. - Imena u ovoj knjizi poređana su kao u rodoslovu: pradeda, deda, otac, sin, unuk... i svako ime je zapravo ime jednog naroda. Na Nina Belova "Sveto pismo" kaže da je bio prvi čovek moćan pred Gospodom, a u narodnom predanju živeo je kao bog Bak. Budući da je bio bog lova, u svetoj knjizi piše i da je on "lovac pred Gospodom".

I nastavlja dalje ( kada bi hteo da se drogiram deretic bi svakako bio prva osoba koja bi mi pala napamet da pitam sta da koristim):

Posle druženja sa sunarodnicima, sada žiteljima Indije, Aleksandar nastavlja put i stiže do reke Ind. Između Inda i reke Dželama nailazi na Srbe koji ga dočekuju poklonima. I oni su tu ostali posle pohoda Belova, ali u većem broju. Živeli su u dva grada od kojih se jedan zvao Serbija. Aleksandar odlazi u taj grad, dograđuje ga, ulepšava i daje mu novo ime - Aleksandrija Serbijska.

U povratku iz Indije Aleksandar svraća u Vavilon, jedan od najlepših gradova tog vremena, i proglašava ga svojom prestonicom.

- Otkud Karanović? - ponavlja naše pitanje dr Deretić. - Karan je bila titula koja je dodeljivana visokim dostojanstvenicima i plemićima kod starih Srba. I to obično kada su postavljani za upravnike pokrajina ili gradonačelnike. Karanović vodi poreklo od jednog Karana koji je u gradu Vodeni 814. godine pre Hrista postavljen za gospodara grada. Od tog Karana nastalo je ime dinastije Karanović, na grčkom Karanides. Pomen te titule dugo se održao, pa ga i danas imamo u toponimima kao što su Karanovac, Karanovci, Karanovići. Slično je i sa imenom Nina Belova. Nedaleko od Novog Pazara, iznad Sopoćana, nalazi se planina Ninaja.

Od ovog moze da se rikne  kriminalac smej.gif smej.gif

Not Available 

Подели на овим сајтовима

kriminalac Sta je pisac otvaranjem ove teme zeleo da kaze? Ne prate svi srbi ovaj forum pa da svojim pisanjem mozes nesto da promenis.

Хтјео је да каже да госн Деретић продаје бајке за озбиљан истраживачки рад.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

kriminalac Sta je pisac otvaranjem ove teme zeleo da kaze? Ne prate svi srbi ovaj forum pa da svojim pisanjem mozes nesto da promenis.

To vi u dogovoru borite se protiv bajki srbskoga naroda. Nesto volim kada mi se pisanje uokviri,

ostaje za istoriju foruma.

Подели на овим сајтовима

Nisu ovo bajke srpskog naroda. vec bajke jednog mentalno bolesnog coveka.

naravno u tvojoj zameni teza napao si mene i Justinijana umesto da napadnes coveka koji tvrdi da je Isus govorio srpskim jezikom i da se srpske vojskovodje spominju u Starom Zavetu.

Uostalom ako te tema nervira zaobidji je; tu je radi dece pooput Semberca na koje ovaj manijak ima uticaj.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

To vi u dogovoru borite se protiv bajki srbskoga naroda. Nesto volim kada mi se pisanje uokviri,

ostaje za istoriju foruma.

Бајке српског народа су дјевојка бржа од коња или немушт језик. Ове бајке су лијепе приче, које имају и своју историјску и поучну димензију.

Међутим постоји метафора кад неко прича да не кажем глупости, али бар неистините ствари онда по српском се каже "заводи људе за голеш планину", или прича бајке. Можда јесу бајке срБскога народа, али српскога нису. Дакле нико се не бори против српских бајки, као што већ рекох то су фине и поучне приче.  

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Mi smi ih imali na našem Forumu, te dječake Deretićeve koji bez njega njega nisu mogli ni na zahod a kamo li napisati prostoproširenu rečenicu a da se u njoj ne pojavi neki Deretićev citat. Mi koji s tim fenomenom nismo bili uopšte obeznameni, neki dijasporci koi su tako dugo vani i da su zaboravili naš i govorit i stranci, ti gornji Sloveni koji nisu odozdola od nas, smogl smo se samo na to izvaljivat oči i razvaljivat usta od čuda. Mislili smo da nas je pohodio Ero s onog svijeta, nismo uopšte imali pojma šta se dešava. Jedan Poljak istoričar dobio je nevrni slom, umjesto na ispite odvezli ga na posmatranje i hospitalizirali tako mu se psihički pritižilo jadniku kad je to sve pročitao što su oni na našem Forumu napisali. Imamo još tamo neki post u kome se tvrdi da je Gospa tj. Bogorodica bila također Srpkinja, da su Etrurci - Etrušćani također ustvar Srbi i slične stvari.

kriminalac

Подели на овим сајтовима

Genetika je nauka nad naukama i licno vjerujem da ce ona otkriti pravu istoriju naroda na zemlji. Koji je narod gdje zivio i svoje tragove ostavio za sobom. Vec se mnogo zna samo sto nismo u to upuceni a volimo mnogo da ismijavamo ljude.

Sto se tice Gospoda Isusa Hrista i Bogorodice svi narodi ikonopisu njihove likove sa atropoloskim tipom svog naroda.Deretic se sluzi recima a mi u Crkvi ikonom pa nam dodje na isto.

Подели на овим сајтовима

Genetika je nauka nad naukama i licno vjerujem da ce ona otkriti pravu istoriju naroda na zemlji. Koji je narod gdje zivio i svoje tragove ostavio za sobom. Vec se mnogo zna samo sto nismo u to upuceni a volimo mnogo da ismijavamo ljude.

Sto se tice Gospoda Isusa Hrista i Bogorodice svi narodi ikonopisu njihove likove sa atropoloskim tipom svog naroda.Deretic se sluzi recima a mi u Crkvi ikonom pa nam dodje na isto.

Naravno da psihički bolesne ljude nije lijepo ismjavati, ovdje se radi o obrnutom slučaju, gdje se luđak ismijava i pravi "dugi nos" zdravim normalnim ljudima i još se pri tom predstavlja za istoričara. Onda nek napiše da je književnik, literata, pisac sci-fi, kakvim on istoričarem može biti, možda samo tamo gdje takvi kao on tvrde da su Napoleonima i slično, u nekom ustavu za mentalno ošinute.

Подели на овим сајтовима

Био сам ја на пар Деретићевих предавања.

Мислим да би он и теорију еволуције побио јер пре сваког облика живота Бог створи Србе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...