Deni72 Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Da li je neko citao ovu knjigu i sta misli o njoj? http://upload.wikimedia.org/wikibooks/sr/8/88/Udaracruskihbogova.pdf А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Каква неонацистича глупост! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Увек сам се питао да ли ти људи успеју да пронађу издаваче који би штампали овакво смеће или сами финансирају књиге. Где ископа овог несрећника ? stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Дефинитивно самиздат... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Само сам погледао почетак, и то је отприлике то што многи Руси мисле( ја то о Јеврејима). У Русији је ситуација...шта да кажем... тактика спаљене земље. И наравно да Руси траже одговор ко је крив. И наравно да овај аутор пише глупости. Сав је исфрустриран. И нема појма, и мислим да нема образовања, и лаже ко пас. За таквог човека није грах рећи да је псина, и да га треба мотком у главу избити. Интегра је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 И нема појма, и мислим да нема образовања, и лаже ко пас. За таквог човека није грах рећи да је псина, и да га треба мотком у главу избити. ал те изнервирао :group111: 0102_laugh greengrin ево, сад и ја погледах и већ на првој страници ми је било јасно да је у питању неонацизам после знака црног сунца. а после увода сам укапирао да је уствари упутство за испирање мозга. папир на коме је штампана ова ''књига'' је понижен, а камоли људско биће које овакав измет схвати да треба да га унесе у себе као истину. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Ajde sto je samizdat mislim i da je akademik "samproizveden". Cuj akademik arijsko rusko slovenske akademije 0102_laugh greengrin Ako ima problema sa izdavacem nek slobodno uputi dopis Lazi Lazarevicu. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Ajde sto je samizdat mislim i da je akademik "samproizveden". Cuj akademik arijsko rusko slovenske akademije 0102_laugh crvenilo Ako ima problema sa izdavacem nek slobodno uputi dopis Lazi Lazarevicu. ал нек упути на FUBAR одељење 0102_laugh greengrin :group111: 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Inace ako guglujes ovog debila koji je napisao ovo smece na srpskom jeziku dobijes gomilu sajtova srpskih patriJota koji mu se dive do ibecilnosti. Poput ovog http://www.nsprogram.org/forum/showthread.php?t=1361 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Inace ako guglujes ovog debila koji je napisao ovo smece na srpskom jeziku dobijes gomilu sajtova srpskih patriJota koji mu se dive do ibecilnosti. Poput ovog http://www.nsprogram.org/forum/showthread.php?t=1361 горан давидовић, ака фирер? врли нациста, само један у низу осуђених на затвор због тога. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Само сам погледао почетак, и то је отприлике то што многи Руси мисле( ја то о Јеврејима). У Русији је ситуација...шта да кажем... тактика спаљене земље. И наравно да Руси траже одговор ко је крив. И наравно да овај аутор пише глупости. Сав је исфрустриран. И нема појма, и мислим да нема образовања, и лаже ко пас. За таквог човека није грах рећи да је псина, и да га треба мотком у главу избити. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Овакви ликови су најчешће фетишисти који се ложе на униформе Хуго Боса и чизме, а да их питаш да ти протумаче руне које штампају многи или не би имали појма или би причали неке глупости. Мало њих познаје суштину те своје религије, а само су загребали површину. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука