marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 sta penish covece, i sam Ivica ti je rekao sta je izjavio Misa Janketic. Ne interesuju me istoricari ni sa jedne strane; intersuje me zrtve; a Misa Janketic je svakako ovde jedina zrtva; ma koliko se ti trudio da to omalovazis. Проваљен си... Да ли је могуће да си тако јадан и несрећан? Разумем те и савет ти је исти као и мало пре. Ту само молитва помаже. Жртва су сви који су пострадали на правди Бога, у овом случају, на челу са Свештеномученицима пљеваљским. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 To sto te i drugi pitaju; Misa Janketic svakako nije komunista a ima problem sa ovim; objasni nam to. Већ је одговорено, али ако ниси прочитао поновићу. Миша Јанкетић је у поменутој емисији РТС-а рекао да су му мајку убили Италијани. У ком контексту је он рекао да је ово аморални чин и да неће учествовати чак ни као противник нико ми није рекао. Шта он зна о њима? Да ли је слушао или учио од стране званичне комунистичке идеологије? Вероватно јесте и у његовим очима ти људи су проглашени за народне непријатеље. Иако су сада рехабилитовани. Као што је већина комуниста била против повратка моштију Светог Николаја јер је био проглашен за државног непријатеља. Миша Јанкетић нигде није рекао да су му они убили мајку, нити да мисли да су злочинци, а нисам видео да је неко навео разлоге његовог става. Дакле, он је највероватније тај став донео на основу свог знања о њима, што апсолутно није релевантно. Где је он то рекао? У ”Балканском улицом” је рекао да то нису урадиле усташе, него ”ови наши”, а за Вукојичића је рекао да је добио надимак Маца јер је убијао мацолом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 To sto te i drugi pitaju; Misa Janketic svakako nije komunista a ima problem sa ovim; objasni nam to. Већ је одговорено, али ако ниси прочитао поновићу. Миша Јанкетић је у поменутој емисији РТС-а рекао да су му мајку убили Италијани. У ком контексту је он рекао да је ово аморални чин и да неће учествовати чак ни као противник нико ми није рекао. Шта он зна о њима? Да ли је слушао или учио од стране званичне комунистичке идеологије? Вероватно јесте и у његовим очима ти људи су проглашени за народне непријатеље. Иако су сада рехабилитовани. Као што је већина комуниста била против повратка моштију Светог Николаја јер је био проглашен за државног непријатеља. Миша Јанкетић нигде није рекао да су му они убили мајку, нити да мисли да су злочинци, а нисам видео да је неко навео разлоге његовог става. Дакле, он је највероватније тај став донео на основу свог знања о њима, што апсолутно није релевантно. Где је он то рекао? У ”Балканском улицом” је рекао да то нису урадиле усташе, него ”ови наши”, а за Вукојичића је рекао да је добио надимак Маца јер је убијао мацолом. У емисији "Тв лица као сав нормалан свет" је изјавио да су му мајку убили Италијани. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 "To što je učinila Srpska pravoslavna crkva je toliko amoralan čin da neću da učestvujem u čitavoj ovoj stvari čak ni kao protivnik." Ево шта је Ивица написао. Ја ту не видим да је Јанкетић изјавио да је то срамота. Да ли ти видиш? Ne Misa Janketic je ovim recima mislio da kaze; da je odluka predivna. Objasni nam sta je hteo da kaze. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 To sto te i drugi pitaju; Misa Janketic svakako nije komunista a ima problem sa ovim; objasni nam to. Већ је одговорено, али ако ниси прочитао поновићу. Миша Јанкетић је у поменутој емисији РТС-а рекао да су му мајку убили Италијани. У ком контексту је он рекао да је ово аморални чин и да неће учествовати чак ни као противник нико ми није рекао. Шта он зна о њима? Да ли је слушао или учио од стране званичне комунистичке идеологије? Вероватно јесте и у његовим очима ти људи су проглашени за народне непријатеље. Иако су сада рехабилитовани. Као што је већина комуниста била против повратка моштију Светог Николаја јер је био проглашен за државног непријатеља. Миша Јанкетић нигде није рекао да су му они убили мајку, нити да мисли да су злочинци, а нисам видео да је неко навео разлоге његовог става. Дакле, он је највероватније тај став донео на основу свог знања о њима, што апсолутно није релевантно. Где је он то рекао? У ”Балканском улицом” је рекао да то нису урадиле усташе, него ”ови наши”, а за Вукојичића је рекао да је добио надимак Маца јер је убијао мацолом. Овај део је садржан у пресуди о рехабилитацији као лажан. Што показује да је Јанкетићево знање о њима стајало на причама које су владале у то време а односиле се на њих двојицу. "Славна традиција" ширења лажи о хришћанима. У почетку смо пили крв и јели људско месо, а онда смо у 20. веку убијали мацолама... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 sta penish covece, i sam Ivica ti je rekao sta je izjavio Misa Janketic. Ne interesuju me istoricari ni sa jedne strane; intersuje me zrtve; a Misa Janketic je svakako ovde jedina zrtva; ma koliko se ti trudio da to omalovazis. Проваљен си... Да ли је могуће да си тако јадан и несрећан? Разумем те и савет ти је исти као и мало пре. Ту само молитва помаже. Жртва су сви који су пострадали на правди Бога, у овом случају, на челу са Свештеномученицима пљеваљским. Jeste ja sam jako jadan i nesretan i tudje suze me uopste ne interesuju; da li te uopste sramota sta pises; iako ja znam da nije jer se secam kakve si gadosti pisao na temi o ubijenom francuskom turisti. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 "To što je učinila Srpska pravoslavna crkva je toliko amoralan čin da neću da učestvujem u čitavoj ovoj stvari čak ni kao protivnik." Ево шта је Ивица написао. Ја ту не видим да је Јанкетић изјавио да је то срамота. Да ли ти видиш? Ne Misa Janketic je ovim recima mislio da kaze; da je odluka predivna. Objasni nam sta je hteo da kaze. Да ли је за тебе Миша Јанкетић ауторитет који се поштује при доношењу црквених одлука и канонизација? Уколико су сви научници и сведоци потврдили њихову невиност и Црква у Духу Светом то констатовала, онда оваква одлука може сметати заблуделим, незнавеним и ђавоиманим. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 To sto te i drugi pitaju; Misa Janketic svakako nije komunista a ima problem sa ovim; objasni nam to. Већ је одговорено, али ако ниси прочитао поновићу. Миша Јанкетић је у поменутој емисији РТС-а рекао да су му мајку убили Италијани. У ком контексту је он рекао да је ово аморални чин и да неће учествовати чак ни као противник нико ми није рекао. Шта он зна о њима? Да ли је слушао или учио од стране званичне комунистичке идеологије? Вероватно јесте и у његовим очима ти људи су проглашени за народне непријатеље. Иако су сада рехабилитовани. Као што је већина комуниста била против повратка моштију Светог Николаја јер је био проглашен за државног непријатеља. Миша Јанкетић нигде није рекао да су му они убили мајку, нити да мисли да су злочинци, а нисам видео да је неко навео разлоге његовог става. Дакле, он је највероватније тај став донео на основу свог знања о њима, што апсолутно није релевантно. Где је он то рекао? У ”Балканском улицом” је рекао да то нису урадиле усташе, него ”ови наши”, а за Вукојичића је рекао да је добио надимак Маца јер је убијао мацолом. Овај део је садржан у пресуди о рехабилитацији као лажан. Што показује да је Јанкетићево знање о њима стајало на причама које су владале у то време а односиле се на њих двојицу. "Славна традиција" ширења лажи о хришћанима. У почетку смо пили крв и јели људско месо, а онда смо у 20. веку убијали мацолама... Vrlo je poznato da ljudi kojima ubiju majku, o tome istrazuju iz novina ; umesto iz sopstvenih istrazivanja. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 aman sta penish covece, i sam Ivica ti je rekao sta je izjavio Misa Janketic. Ne interesuju me istoricari ni sa jedne strane; intersuje me zrtve; a Misa Janketic je svakako ovde jedina zrtva; ma koliko se ti trudio da to omalovazis. Проваљен си... Да ли је могуће да си тако јадан и несрећан? Разумем те и савет ти је исти као и мало пре. Ту само молитва помаже. Жртва су сви који су пострадали на правди Бога, у овом случају, на челу са Свештеномученицима пљеваљским. Jeste ja sam jako jadan i nesretan i tudje suze me uopste ne interesuju; da li te uopste sramota sta pises; iako ja znam da nije jer se secam kakve si gadosti pisao na temi o ubijenom francuskom turisti. Каквом бре туристи? Хахахахаха! Који си ти мученик... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 "To što je učinila Srpska pravoslavna crkva je toliko amoralan čin da neću da učestvujem u čitavoj ovoj stvari čak ni kao protivnik." Ево шта је Ивица написао. Ја ту не видим да је Јанкетић изјавио да је то срамота. Да ли ти видиш? Ne Misa Janketic je ovim recima mislio da kaze; da je odluka predivna. Objasni nam sta je hteo da kaze. Да ли је за тебе Миша Јанкетић ауторитет који се поштује при доношењу црквених одлука и канонизација? Уколико су сви научници и сведоци потврдили њихову невиност и Црква у Духу Светом то констатовала, онда оваква одлука може сметати заблуделим, незнавеним и ђавоиманим. Prica je i krenula tako sto postoje zvedoci koji tvrde drugacije.A i istoricari koji pricaju drugacije O tome ti pricamo sve vreme. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 "To što je učinila Srpska pravoslavna crkva je toliko amoralan čin da neću da učestvujem u čitavoj ovoj stvari čak ni kao protivnik." Ево шта је Ивица написао. Ја ту не видим да је Јанкетић изјавио да је то срамота. Да ли ти видиш? Ne Misa Janketic je ovim recima mislio da kaze; da je odluka predivna. Objasni nam sta je hteo da kaze. Да ли је за тебе Миша Јанкетић ауторитет који се поштује при доношењу црквених одлука и канонизација? Уколико су сви научници и сведоци потврдили њихову невиност и Црква у Духу Светом то констатовала, онда оваква одлука може сметати заблуделим, незнавеним и ђавоиманим. Prica je i krenula tako sto postoje zvedoci koji tvrde drugacije.A i istoricari koji pricaju drugacije O tome ti pricamo sve vreme. Леонтјев, прича је кренула како си почео да лажеш али си налетео на мене и сада те растурам како си већ навикао, али очигледно никако да схватиш да се не можеш самном носити. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Овај део је садржан у пресуди о рехабилитацији као лажан. Што показује да је Јанкетићево знање о њима стајало на причама које су владале у то време а односиле се на њих двојицу. "Славна традиција" ширења лажи о хришћанима. У почетку смо пили крв и јели људско месо, а онда смо у 20. веку убијали мацолама... Unapred se izvinjavam zbog spam ovo nije za smejanje ali me nasmejalo xexexexe... aman a da zaboravi na ovo, trudite se da vam dijalog bude u normalnom zdravom duhu , ovo je podforum o svetiteljima, nadam se da me razumete... Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Овај део је садржан у пресуди о рехабилитацији као лажан. Што показује да је Јанкетићево знање о њима стајало на причама које су владале у то време а односиле се на њих двојицу. "Славна традиција" ширења лажи о хришћанима. У почетку смо пили крв и јели људско месо, а онда смо у 20. веку убијали мацолама... Unapred se izvinjavam zbog spam ovo nije za smejanje ali me nasmejalo xexexexe... aman a da zaboravi na ovo, trudite se da vam dijalog bude u normalnom zdravom duhu , ovo je podforum o svetiteljima, nadam se da me razumete... Hvala Зато ће увек бити ових ђавољих адвоката који ће покушавати да нас заварају... dada Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 "To što je učinila Srpska pravoslavna crkva je toliko amoralan čin da neću da učestvujem u čitavoj ovoj stvari čak ni kao protivnik." Ево шта је Ивица написао. Ја ту не видим да је Јанкетић изјавио да је то срамота. Да ли ти видиш? Ne Misa Janketic je ovim recima mislio da kaze; da je odluka predivna. Objasni nam sta je hteo da kaze. Да ли је за тебе Миша Јанкетић ауторитет који се поштује при доношењу црквених одлука и канонизација? Уколико су сви научници и сведоци потврдили њихову невиност и Црква у Духу Светом то констатовала, онда оваква одлука може сметати заблуделим, незнавеним и ђавоиманим. Prica je i krenula tako sto postoje zvedoci koji tvrde drugacije.A i istoricari koji pricaju drugacije O tome ti pricamo sve vreme. Леонтјев, прича је кренула како си почео да лажеш али си налетео на мене и сада те растурам како си већ навикао, али очигледно никако да схватиш да се не можеш самном носити. U brate cime se ti trujes; da pretpostavim da zivis u Monte Negru i da Milo uvek lepo snadbeva svoju zemlju raznim travcicama iz Kolumbije; ali ipak aman Kakav leontjev spam Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 "To što je učinila Srpska pravoslavna crkva je toliko amoralan čin da neću da učestvujem u čitavoj ovoj stvari čak ni kao protivnik." Ево шта је Ивица написао. Ја ту не видим да је Јанкетић изјавио да је то срамота. Да ли ти видиш? Ne Misa Janketic je ovim recima mislio da kaze; da je odluka predivna. Objasni nam sta je hteo da kaze. Да ли је за тебе Миша Јанкетић ауторитет који се поштује при доношењу црквених одлука и канонизација? Уколико су сви научници и сведоци потврдили њихову невиност и Црква у Духу Светом то констатовала, онда оваква одлука може сметати заблуделим, незнавеним и ђавоиманим. Prica je i krenula tako sto postoje zvedoci koji tvrde drugacije.A i istoricari koji pricaju drugacije O tome ti pricamo sve vreme. Леонтјев, прича је кренула како си почео да лажеш али си налетео на мене и сада те растурам како си већ навикао, али очигледно никако да схватиш да се не можеш самном носити. U brate cime se ti trujes; da pretpostavim da zivis u Monte Negru i da Milo uvek lepo snadbeva svoju zemlju raznim travcicama iz Kolumbije; ali ipak aman Kakav leontjev spam Да ли је могуће да све што изађе из твојих уста буде неистина!? Ја у Црној Гори нисам био 10 пута у животу укупно. Молитвама Светих свештеномученика пљеваљских Господе помилуј нас! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука