Anette Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 колико је лепо што смо тада сви заједно ( све вероисповести ) на распуту , уједно ми толико и смешто да ми православни морамо на трећи дан Васкрса у школу! Свака част осталима и немам ништа против али док су остали за све те Васкршње дане ( пошто им пре пада Васкрс ) опуштени у својим кућама , наша деца која су православна морају у школама! Мени је то смешно и донекле понизно - можда грешим! Za neverovati. A i koliko sam shvatila iz razgovora sa nekima- ko bude prepodnevna smena, a planira na Liturgiju- naravno da nece izabrati skolsku klupu. Porazavajuce! :S Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 хехехехехехе и 6 - 7 неоправданих часова gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Mislis? Ne verujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 па боље да у дневнику добијеш неоправдане , него у Есхатону , јел тако? Па наравски да је так ladan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ne bih ti ja menjala Liturgiju i Pricesce ni za sta na ovom svetu. Mislim 'vo, 'no. ccvige Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ne bih ti ja menjala Liturgiju i Pricesce ni za sta na ovom svetu. Mislim 'vo, 'no. ccvige вала низашта ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Bicu u Koporinu tada. A pre toga stizem u Po, a ako da Bog, mogu i do vas da svrnem :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlaja Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 оно што је мени познато , да од 2013.г. креће закон да верка настава и грађанско улазе у обавезне изборне предмете са још неклико нових предмета од којих одабирају два , а да у средњим школама то буде факултативан предмет , тако сам зарумео када сам био на састанцима вероучитеља ! То једино знам ! Е сад можда се нешто изменило те ово што знам више није то - то! Ne znam, čudno mi je to za fakultativan predmet, to još nikad nisam čuo, a u srednjoj školi radim četiri godine. Kad su nam prošle školske godine u školi prikazivali skicu tog novog programa, mesto verunauke i građanskog bilo je zagarantovano sa jednim časom nedeljno. A što se tiče novih izbornih predmeta, razumeo sam da će biti više grupa predmeta. Jedna grupa je građanski i veronauka, druga recimo geografija i istorija itd. Međutim, ako si ti u pravu, onda to nije dobro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Bicu u Koporinu tada. A pre toga stizem u Po, a ako da Bog, mogu i do vas da svrnem :D суперишка bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 оно што је мени познато , да од 2013.г. креће закон да верка настава и грађанско улазе у обавезне изборне предмете са још неклико нових предмета од којих одабирају два , а да у средњим школама то буде факултативан предмет , тако сам зарумео када сам био на састанцима вероучитеља ! То једино знам ! Е сад можда се нешто изменило те ово што знам више није то - то! Верска и грађанско су и сада обавезни изборни. Такође, поред ова два ђаци бирају још један (информатика, хор и оркестар, свакодневни живот у прошлости...), а имају и изборни спорт. Што значи да је и сада такво стање - верска и два изборна. А шта значи ово да ће у средњим да буде "факултативан предмет"? Да ли то значи да ће се бирати између грађанског, верске и још неких предмета? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ne znam, čudno mi je to za fakultativan predmet, to još nikad nisam čuo, a u srednjoj školi radim četiri godine. Kad su nam prošle školske godine u školi prikazivali skicu tog novog programa, mesto verunauke i građanskog bilo je zagarantovano sa jednim časom nedeljno. A što se tiče novih izbornih predmeta, razumeo sam da će biti više grupa predmeta. Jedna grupa je građanski i veronauka, druga recimo geografija i istorija itd. Međutim, ako si ti u pravu, onda to nije dobro. Када је враћена веронаука , у основним школама био је факултативан - не знам како је тада било у средњим , те вероватно сада планирају овако у средњим школама као што је некада било у основним. Чињеница је да са овим покушавају да потисну веронауку и да поново отерају из свих школа. Оно што знам за основну је ово - да ти предмети - обавезоизборни су додатан час физичког васпитања ( или тако некако - спорског типа ) , ликовна култура и још неки предмет ... , и наравно да је то све лепо испланирано јер ће свакако деца пре све ово прихватити него верску наставу или грађанско! Онда кроз коју годину биће ова изјава - због слабог интересовања за верску наставу од ове године се више неће изучавати... Бојим са да ће тако бити!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Верска и грађанско су и сада обавезни изборни. Такође, поред ова два ђаци бирају још један (информатика, хор и оркестар, свакодневни живот у прошлости...), а имају и изборни спорт. Што значи да је и сада такво стање - верска и два изборна. А шта значи ово да ће у средњим да буде "факултативан предмет"? Да ли то значи да ће се бирати између грађанског, верске и још неких предмета? не , ниси ме схватио брате шта и о чему причамо ако не грешим... он је већ обавезно изборни али само као Верка или Грађанско и прлус остало ... али од 2013.г. неће бити тако - биће обавезно изборни са још неколико предменета , тако да ће на папиру бити - верка н. - грађанско б. - додатни час физичког - ликовно - ... па од овога се одабира Два предмета , надам се да си ме схватио сада а и о чему причамо Злаја и ја? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Не, Марти. Ликовно има статус сталног предмета - вештине. А цртање, сликање и вајање је изборни предмет у групи са информатиком, хором и оркестром и сл. Док верска и грађанско уз изборни спорт имају статус обавезног изборног. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 не , ниси ме схватио брате шта и о чему причамо ако не грешим... он је већ обавезно изборни али само као Верка или Грађанско и прлус остало ... али од 2013.г. неће бити тако - биће обавезно изборни са још неколико предменета , пако да ће на папиру бити - верка н. - грађанско б. - додатни час физичког - ликовно - ... па од овога се одабира Два предмета , надам се да си ме схватио сада а и о чему причамо Злаја и ја? Да, да. Сад је јасно на шта мислите. То се односи на само на средње од септембра 2013? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Не, Марти. Ликовно има статус сталног предмета - вештине. А цртање, сликање и вајање је изборни предмет у групи са информатиком, хором и оркестром и сл. Док верска и грађанско уз изборни спорт имају статус обавезног изборног. не брате , ово што ти причам је истина ем што сам читао , ем што сам упознат док сам био координатор скоро 5.г. , до новембра месеца сам обављао ову дужност и зато ми све познато а и на нашим састанцима координатора нам све ово прочитано из службеног гласника. све ово су додатни часови физичког , ликовног и још неких предмета несећам се тачно којих Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука