Evgenik Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Ма "увели" би њима Амери "демократију", него немају нафте, а и трне им гуза од Корејске ПВО (да сад не помињемо нека јача оружја), тако да тамо може да влада ко хоће и како хоће, ови могу само да их не воле. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Какве везе све то има брате... Ја сам против да им било ко "уводи демократију", али је заиста трагично колико тај народ страда због лудака. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Да је трагедија - јесте. Не знам да ли си гледао филм о судбини оне двојице браће која су се срела у рову између с и ј кореје? Значи страшно. Нек им помаже било ко у борби за слободу осим највећих непријатеља слободе на планети: земље у којој већ вијековима влада иста партија са два различита крила која се само смјењују, земље у којој не гласа на изборима више од 10% становништва, земље која је последња укинула робовласнички систем, земље у којој расна подвојеност влада и данас,...итд итд итд. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Ево и документарца што је Мики поставио за скидање: National Geographic Inside North Korea Part 1 National Geographic Inside North Korea Part 2 National Geographic Inside North Korea Part 3 National Geographic Inside North Korea Part 4 National Geographic Inside North Korea Part 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука