Зоран Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Манастир Пантократор, Света Гора, 1600 Драгана Милошевић and Resistance is futile је реаговао/ла на ово 2 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Манастир Пантократор, Света Гора, 1777 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 не знам одакле су ал су лепи. наводно овакви су се поклаљали у царској руској војсци. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest MiraSB Написано Септембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Krst je sila i slava, krst Hristov nas spasava, krst je sila i znamenje, krst je SPASENJE! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зунзара Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 јао што је добар крст, има усне (Реч) на сваком краку :bla: :bla: :bla: :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зунзара Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 јао што је добар крст, има усне (Реч) на сваком краку 1000000001010 Хвала,није ми то пало на памет.Када сам га цртао,гледао сам да буде нешто једноставно за исећи,будући да су у питању два слепљена шпера различите дебљине.Овај тањи (горњи) није проблем,али овај доњи је доста тешко сећи тестерицом па сам гледао да нема много компликација... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Ево мој авантар Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Krf.Krst Kralja Aleksandra "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука