Jump to content

Najimpresivniji događaj Papinog pohoda Hrvatskoj - snimka

Оцени ову тему

Препоручена порука

Najimpresivniji događaj Papinog pohoda Hrvatskoj bilo je Molitveno bdijenje s mladima na Trgu bana Jelačića, središnjem zagrebačkom trgu.

Bilo je prisutno 30.000 mladih na samom Trgu i još 20.000 koji su pratili preko video zidova u blizini Trga, najviše pred katedralom.

Ja nisam bio prisutan (jer nisam mlad srecan), ali mi je bio sin i pričao o svemu. Svi su mladi prisutni na trgu temeljito pokisli na obilnoj kiši prije Papinog dolaska, a jaka kiša je opet počela nakon Papinog odlaska.

Meni se čini posebno impresivnim euharijstijsko klanjanje i molitva u tišini, a poticajna su bila i svjedočanstva.

POGLEDAJTE CIJELU SNIMKU ovdje:

http://www.papa.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1631:molitveno-bdijenje-na-trgu-bana-josipa-jelaia&catid=3:zato-vjerujem&Itemid=367

Подели на овим сајтовима

Najimpresivniji događaj Papinog pohoda Hrvatskoj bilo je Molitveno bdijenje s mladima na Trgu bana Jelačića, središnjem zagrebačkom trgu.

Bilo je prisutno 30.000 mladih na samom Trgu i još 20.000 koji su pratili preko video zidova u blizini Trga, najviše pred katedralom.

Ja nisam bio prisutan (jer nisam mlad :djetalina:), ali mi je bio sin i pričao o svemu. Svi su mladi prisutni na trgu temeljito pokisli na obilnoj kiši prije Papinog dolaska, a jaka kiša je opet počela nakon Papinog odlaska.

Meni se čini posebno impresivnim euharijstijsko klanjanje i molitva u tišini, a poticajna su bila i svjedočanstva.

POGLEDAJTE CIJELU SNIMKU ovdje:

http://www.papa.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1631:molitveno-bdijenje-na-trgu-bana-josipa-jelaia&catid=3:zato-vjerujem&Itemid=367

Ja sam bio i na bdijenju i na sv. Misi , narovno. Stvarno je bilo fascinantno. Zahvaljujem Bogu što sam bio nazočan na ovom milosnom događaju.

Подели на овим сајтовима

Čuo sam da svi hvale bdijenje, da je bilo prelijepo. Takva tišina, takav mir, ni jedan jedini povišen glas ili incident. Svaka čast svima.

Meni je je bilo najdirljivije upravo kad smo adorirali. Sveti Otac je kleknuo, a za njim svi na trgu. Mislim da nikada takva tišina nije bila na trgu.

Doživio sam stvarno velike milosti u ta dva dana. Bogu hvala što je toliko Velik i Milosrdan!

Подели на овим сајтовима

Onda, je li (i)tko pogledao snimku?

Ja sam pogledao ali ne ceo snimak motao sam :drugarstvo:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Гледао сам готово све. Заиста величанствен догађај за Хрвастку и величанствен дочек вашег Пастира.

Нас православне хришћане је својим поступцима разочарао и још више удаљио од могућег зближавања.

Нема потребе за тешким речима, то је ваш радосни догађај и треба да уживате у њему.

Подели на овим сајтовима

Можда ипак радите Сизифов посао са таквим темама на православном форуму?

A radi čega misliš da je bilo što šta mi postavimo u vezi s katoličkom Crkvom tu samo radi toga kako bi to tebe ili nekog drugog ili sve vas pokatoličilo. Na katoličkim forumima imamo mnogo pravoslavnih tekstova, molitvi, videa s muzikom i pravoslavnom liturgijom a nitko nikada nije pomislio niti mu je prvo to palo na pamet da je to tamo stavljeno samo zbog toga kako bi ga opravoslavilo. Otkad je interneta i takvih foruma na katoličkim forumima se nalaze i pravoslavni materijali a koliko znam nigdje nikog to masovno nije opravoslavilo. Izgleda mi to kao da niste sami sigurni u sebe, ili se možda varam? Ja mogu danima gledati budistička videa, zanimljiva su mi a neće me to obudistiti.

Подели на овим сајтовима

Nisam pogledala,jer me me iskreno ne zanima.Bez cinizma samo iskreno kažem da me ne zanima.Bojim se da će ova tema biti još jedna u nizu prepucavajućih i ne bih volela da se to desi.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Гледао сам готово све. Заиста величанствен догађај за Хрвастку и величанствен дочек вашег Пастира.

Нас православне хришћане је својим поступцима разочарао и још више удаљио од могућег зближавања.

Нема потребе за тешким речима, то је ваш радосни догађај и треба да уживате у њему.

Bolji post od ovog danas nisam pročitao.

Zahvalio sam ti se...

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

Можда ипак радите Сизифов посао са таквим темама на православном форуму?

Zašto? Ja sam siguran da su ovdje to svi već vidjeli i u izravnom prijenosu.

Па једноставно не знам шта би могло бити имресивно, а камоли најимпресивније? Рецимо да ми је асоцијација била да је папа засвирао гитару, не знам зашто. Али нисам погледао јер ме не занима.

Нећу више да спамујем, само сам рекао своје мишљење о самој сврсисходности ових тема овде јер претпостављам да већину на форуму више интересује тема о забрани уласка жена на Свету Гору него ово.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...