Jump to content

Razvod braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Evo, se  crvenilo, hteli smo da razveselimo Gorana, u tome je bila stvar. Bio mnogo ?emeran  :cmizdrenje:, sad mu je posle naše šok terapije bolje... :cheesy2:

Jedno VELIKO HVALA Oliveri...
crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo Izvini, morali smo  :cheesy2: crvenilo 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

posle razvoda mi je bilo tesko da se naviknem da nema suza, straha, neizvesnosti, nesanice...

trebala sam ranije da se razvedem.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Уф, и ја почех да  листам,и први утисак ми је разочарење великим бројем развода...

Искрен да будем,уопште немам саосећања за распуштене...

Као прво и основно,нико други до њих самих, није крив...Избор је био само њихов...

Једини који испаштају су деца, знате оно ,кисело грожђе и зуби који трну...

А за то што сам ја критички и безосећајно изнео свој став,и немао речи утехе ,не брините,јер има Неко ко брине,прашта и воли,и баш је велики Утешитељ ... :cheesy2:

п.с. све се више носим мишљу,да се уопште не женим... :cmizdrenje:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

??, ? ?? ????? ??  ??????,? ???? ?????? ?? ?? ?????????? ??????? ?????? ???????...

?????? ?? ?????,?????? ????? ????????? ?? ??????????...

??? ???? ? ???????,???? ????? ?? ??? ?????, ???? ????...????? ?? ??? ???? ?????...

?????? ???? ????????? ?? ????, ????? ??? ,?????? ?????? ? ???? ???? ????...

? ?? ?? ??? ??? ?? ???????? ? ??????????? ????? ???? ????,? ????? ???? ????? ,?? ???????,??? ??? ???? ?? ?????,?????? ? ????,? ??? ?? ?????? ???????? ... :cheesy2:

?.?. ??? ?? ???? ????? ?????,?? ?? ?????? ?? ?????... :cmizdrenje:

Da ali u braku se ne pita samo jadna osoba... a nekad moras da prihvatis ono sto ti se servira, pa ti vidi sta ces..
Подели на овим сајтовима

max, ne znas kako se ljudi pretvaraju. i na sta su roditelji spremni da prikriju neizlecivu bolest svog deteta cak i buducem supruzniku. i kad udjes u brak sa takvom osobom ... tek onda shvatis sta te je snaslo... pa biraj razvod ili smrt. u mom slucaju je bilo tako. i zaista me vredja kad neko kaze raspustenica jer niko ne zna da sam bila obmanuta o zdravstvenom stanju supruznika i sta sam prezivela sa njim. da bih bila drustveno prihvacena najbolje bi bilo da sam mrtva ...nikako raspustenica. promisli sledeci put pre nego sto napises nesto ovako. ne znas sta sve desava u 4 zida i u ljudskim glavama. ni ja ne znam...

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

??, ? ?? ????? ??  ??????,? ???? ?????? ?? ?? ?????????? ??????? ?????? ???????...

?????? ?? ?????,?????? ????? ????????? ?? ??????????...

??? ???? ? ???????,???? ????? ?? ??? ?????, ???? ????...????? ?? ??? ???? ?????...

?????? ???? ????????? ?? ????, ????? ??? ,?????? ?????? ? ???? ???? ????...

? ?? ?? ??? ??? ?? ???????? ? ??????????? ????? ???? ????,? ????? ???? ????? ,?? ???????,??? ??? ???? ?? ?????,?????? ? ????,? ??? ?? ?????? ???????? ... crvenilo

?.?. ??? ?? ???? ????? ?????,?? ?? ?????? ?? ?????... :cheesy2:

A i kako ti plitko razmisljas, i moj ti je savet da se bolje NE zenis.. :cmizdrenje:
Подели на овим сајтовима

A i kako ti plitko razmisljas, i moj ti je savet da se bolje NE zenis.. :cmizdrenje:

???? ???? ???????,???? ?? ?? ??? ??????,??? ?? ?? ???? ?????????  :cheesy2:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

???? ???? ???????,???? ?? ?? ??? ??????,??? ?? ?? ???? ?????????   :cheesy2:

Ne mozes, jer si plitak...A izvini, odakle ti to da me je zena nasankala?? Jel iz malog ili velikog mozga??

Подели на овим сајтовима

max, ne znas kako se ljudi pretvaraju. i na sta su roditelji spremni da prikriju neizlecivu bolest svog deteta cak i buducem supruzniku. i kad udjes u brak sa takvom osobom ... tek onda shvatis sta te je snaslo... pa biraj razvod ili smrt. u mom slucaju je bilo tako. i zaista me vredja kad neko kaze raspustenica jer niko ne zna da sam bila obmanuta o zdravstvenom stanju supruznika i sta sam prezivela sa njim. da bih bila drustveno prihvacena najbolje bi bilo da sam mrtva ...nikako raspustenica. promisli sledeci put pre nego sto napises nesto ovako. ne znas sta sve desava u 4 zida i u ljudskim glavama. ni ja ne znam...

Svaki je brak prica za sebe.. jasno mi je o cemu pricas..
Подели на овим сајтовима

volela bih da samo na trenutak zamisle da sam i ja necije dete, sestra, prijatelj i kako imam pravo na gresku kao i svi ali i pravo da ispravim tu gresku i da izaberem da ne budem zrtva.

volela bih da svi, koji osudjuju one koji se razvedu, zamisle da se u tim situacijama nadju njihove sestre, majke... da li bi mogli da podnesu njihov bol, patnju i suze? i sta bi uradili?

Подели на овим сајтовима

• Гости

volela bih da samo na trenutak zamisle da sam i ja necije dete, sestra, prijatelj i kako imam pravo na gresku kao i svi ali i pravo da ispravim tu gresku i da izaberem da ne budem zrtva.

volela bih da svi, koji osudjuju one koji se razvedu, zamisle da se u tim situacijama nadju njihove sestre, majke... da li bi mogli da podnesu njihov bol, patnju i suze? i sta bi uradili?

Ja sam morala da spasavam sebe  crvenilo
Подели на овим сајтовима

???? ????,??????? ?? ??? ?? ?????,? ???? ????? ?? ?????????? ????????...

?? ??? ????????? ????? ???? ??,? ?? ????? ?? ???????..."?? ???????..."

??? ????,??????? ??? ????????? ????? ?? ? ????,?? ??? ????? ???????,???? ?? ???? ?????...? ????? ????...

Gde si u mom tekstu naso da sam i jednom recju proglasio nju krivom?????
Подели на овим сајтовима

???? ????,??????? ?? ??? ?? ?????,? ???? ????? ?? ?????????? ????????...

?? ??? ????????? ????? ???? ??,? ?? ????? ?? ???????..."?? ???????..."

??? ????,??????? ??? ????????? ????? ?? ? ????,?? ??? ????? ???????,???? ?? ???? ?????...? ????? ????...

a ti onda moras ko papagaj,a? ne umes da razmislis da tu imam malo zaguljenija situacija.

znas, moj duhovnik kaze da mozda ni sveti oci nisu znali u sta ce se ljudi pretvoriti i kako ce tesko biti voleti nekog a kako ce tek tesko biti hriscanin.

zelim ti dobru i Bogom blagoslovenu zenidbu s dobrom i cestitom zenom i da imate mnogo dobrog i bogobojazljivog potomstva.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...