Semberac Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 И ја сам се изненадио ови вандализмом...и даље не могу да вјерујем да су ово наша браћа муслимани урадили. Сви знамо како Срби у Сарајево супер живе, ма боље него у Бања Луци. Хоћу рећи, имају сва људска права, запослени су, враћени су им станови. Па сви знамо да толерантни муслимани ни за вријеме рата нису нападали Србе, па што би сада?Мислим уопште муслимани нису протјерали Србе из Сарајева, већ је онај фашиста Караџић наговаро народ да напусти Сарајево. Стварно не могу да вјерујем да су то браћа муслимани урадили...и ја би прије помислио да је Додик неке наше фашисте платио да то ураде, како би могао ону геноцидну творевину одвојио од толерантни и мулитетничке БИХ... П.С За оне који су нови на форуму а не знају ко сам ја, ово је шала! 0110_hahaha "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Медо, немој бити смјешан. Ако је тако, можда су и муслимани сами себи минирали џамије за вријеме рата...пих, сада нас Србе оптужују да смо рушили џамије. Исто тако ни Насер Орић сигурно није демолиро Цркве у Подињу, сигурно су зли Братунчани то сами радили како би изазвали неку интервенцију суперсила на поштеног и доброг Насера, јер иначе ко би њега напао кад је био хуман? Мислим стварно Медо... ти си дечко очигледан пример како може човек да буде слеп и да констатно ради у корист своје пропасти и лепо потврђујеш могућност неког ''благочестивог'' будаљења. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 мислим да је врло ускоумно паушално оцењивати и одбацивати све могуће опције, поготово имајући у виду депортовање младића и тренутног заседања одбора за јасеновац, као и неких будућих догађаја који следе.овакав напрскани догађај је идеалан за купо-продају социо-политичких поена. Ма јесте, у праву си, зашто бисмо ускоумно тврдили да је ово само још један израз онога што је редовна и уобичајена појава у Сарајеву - мржње према Србима - кад можемо дубокоумно да претпоставимо нешто што је готово немогуће замислити - да Срби сами оскрнаве своју цркву да би онда имали изговор за нпр. отцепљење од Федерације. као што написах за писмене, ја не искључујем нити једну могућност.само даљи развој догађаја може да да смисла. исто тако су и нека гурања балвана била ''безазлена'' клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Само је срећа муслиманима што смо ми Срби још стрпљиви...они нам константно скрнаве Цркве, гробља и споменике борцима...али и то стрпљење има краја!Кукају како немају права у РС, а они у истој тој РС чак скрнаве србске светиње и нико их не дира! Само нека наставе овако, видјеће они како Србин може да освети светиње! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Само је срећа муслиманима што смо ми Срби још стрпљиви...они нам константно скрнаве Цркве, гробља и споменике борцима...али и то стрпљење има краја!Кукају како немају права у РС, а они у истој тој РС чак скрнаве србске светиње и нико их не дира! Само нека наставе овако, видјеће они како Србин може да освети светиње! човече, колико крвожедних позива у теби на крв и насиље :291291291: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 као што написах за писмене, ја не искључујем нити једну могућност. само даљи развој догађаја може да да смисла. исто тако су и нека гурања балвана била ''безазлена'' 0442_feel Могуће да нисам могао да прочитам то што пишеш, јер нам се писмености разликују. Моја писменост не може да препозна твоју писменост коју карактерише писање реченица са малим почетним словом. А гурање балвана је било последица онога што се пре тога догађало српском народу у Хрватској. Ако мислиш да ми продаш причу да је српски народ изазвао рат, нисам заинтересован. Као што нисам заинтересован да слушам приче како наводно не искључујеш ниједну могућност, при чему све време говориш тако да се стиче утисак да је много вероватније да су то Срби урадили. И помињање балвана је на истом трагу - Срби су покренули балван револуцију, која је изгледала безазлена као што може изгледати безазлено и исписивање графита на цркви. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 као што написах за писмене, ја не искључујем нити једну могућност. само даљи развој догађаја може да да смисла. исто тако су и нека гурања балвана била ''безазлена'' 4chsmu1 Могуће да нисам могао да прочитам то што пишеш, јер нам се писмености разликују. Моја писменост не може да препозна твоју писменост коју карактерише писање реченица са малим почетним словом. А гурање балвана је било последица онога што се пре тога догађало српском народу у Хрватској. Ако мислиш да ми продаш причу да је српски народ изазвао рат, нисам заинтересован. Као што нисам заинтересован да слушам приче како наводно не искључујеш ниједну могућност, при чему све време говориш тако да се стиче утисак да је много вероватније да су то Срби урадили. И помињање балвана је на истом трагу - Срби су покренули балван револуцију, која је изгледала безазлена као што може изгледати безазлено и исписивање графита на цркви. СлЕдЕћЕ јЕ сАмО дА мЕ пИтАш КоЛиКо Ме ПлАћАјУ greengrin greengrin 4chsmu1ајде, среди се мало, видиш да ти скачу слова док читаш 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 Да, ако ставиш још који смајли, можда ће бити још смешније. А није смешно него жалосно, јер причаш овакве небулозе из личног убеђења. И те небулозе хоћеш да продаш и нама. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 Експлозија на Палама поред џамије: http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srpska/257924/Eksplozija-ispred-dzamije-u-RS Питање за Меду: Јесули ово сада Срби или муслимани бацили?Дал сад нису муслимани сами себи бацили бомбу на џамију? sideways9 П.С: А видите докле води овај исламски фундаментализам...сада се и Срби свете муслиманима, шта ти ја рекох! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Експлозија на Палама поред џамије: http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srpska/257924/Eksplozija-ispred-dzamije-u-RS Питање за Меду: Јесули ово сада Срби или муслимани бацили?Дал сад нису муслимани сами себи бацили бомбу на џамију? facenew22222222 П.С: А видите докле води овај исламски фундаментализам...сада се и Срби свете муслиманима, шта ти ја рекох! не знам о чијој се џамији ради, ал исто тако могу да замислим да је бомба неповезана са туђом светињом, а и неког вехабију како плаши народ или осветољубивог србенду са недостатком поштовања за туђу светињу или живот. јелда би уживао да се осећаш праведно у Богу да као србин-православац побијеш неке муслимане, као усташа који коље србе из неког убеђења за време другог светског рата? facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 иначе, морам да приметим да сте вас двојица ко са исте дојиље шовинизма сишли. facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Шта рећи? Смисленост твојих порука је на нивоу твог правописа (без великог слова на почетку реченице, са малим словом за властите именице (србин, јасеновац). Дакле, рецимо, 2. или 3. разред основне школе. Због тога ми је до твог мишљења о мом наводном шовинизму стало колико и до мишљења ђака-првака. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 иначе, морам да приметим да сте вас двојица ко са исте дојиље шовинизма сишли. facenew22222222 медени..ово је толико бљутав и јадан пост..да немам речи... ужас ... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 44 А ја вам кажем: љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који на вас мрзе и молите се Богу за оне који вас гоне; Tweet thisPost on Facebook Приче:25:21 Лука:23:44 Дела:7:60 Рим.:12:14 1 Кор.:4:12 1 Пет.:2:23 45 Да будете синови оца својега који је на небесима; јер он заповиједа своме сунцу, те обасјава и зле и добре, и даје дажд праведнима и неправеднима. Tweet thisPost on Facebook 46 Јер ако љубите оне који вас љубе, какову плату имате? Не чине ли то и цариници? Tweet thisPost on Facebook Лука:6:32 47 И ако Бога називате само својој браћи, шта одвише чините? Не чине ли тако и незнабошци? Tweet thisPost on Facebook 48 Будите ви дакле савршени, као што је савршен отац ваш небески. Tweet thisPost on Facebook 1 Мој:17:1 3 Мој:19:2 Ефес:5:1 Кол.:1:28 Јаков:1:4 1 Пет.:1:15 https://www.pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=ijekav&lang2=&book=40&chap=5 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука