Jump to content

Бошко Обрадовић: Како је Република Српска постала матица!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

И да не заборавим најважније (упућено директно оном приглавку из Шамца):

- не извињавамо се никоме за клања из просто једног разлога - нисмо никог ни клали - ко је клао нека робија, а ко није клао и чистих руку и образа остао нема се радшта ни извињавати!

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 121
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Ево ме после дугог вријемена са вама драга браћо и сестре. Срдачно поздрављам Зибиди-а 4chsmu1

РС је показала да је једина србска земља у 21. вјеку!

Сваки дан протести због хапшења највећег хероја србскога народа у протеклих 20 година!

Ево данас је у слободарској и србској Бијељини био протест. Било је вишехиљада грађана који су сат и по вријемена киснули на киши. Али киснили смо ми од 92-95 по рововима, можемо и сада!Штета што Србија, нарочито Београд, нису киснули од 92-95...стање би много другачије било.

Пратим такође медије у Србији и у РС. Србијански медији извјештавају слично као сарајевски Аваз, док медији у РС извештавају да је Ратко херој и син нашег народа!

Док на РТС-у пуштају филм "Сребреничка поља смрти" који је боље одрађен за муслимане него што би то федерална ТВ одрадила, на БН ТВ рецимо приказују да се у Сребреници није десио геноцид, да није било 8000 жртава, да се једини геноцид десио над србским народом од стране бандита Насера Орића.

Исти тај Насер Орић има популарност и у Београду...читајућу неке коментаре по србијанским новинама, видјео сам да има СРБИЈАНАЦА који Насера називају часним бојовником док Ратка називају злочинцем. ХВАЛА ВАМ БРАЋО СРБИЈАНЦИ!

У једној емисији Насер каже да су га лично ПРИЈАТЕЉИ из Београда обавестили о хапшењу ђенерала. Насер каже да он и данас дан има много пријатеља "Срба" у Београду. Није ни чудо што Србија сваким даном пропада а РС све више јача и јача.

За крај могу само да поновим паролу из Бања Луке: РУСИЈА МАЈКА-СРБИЈА МАЋЕХА!

Наравно не генерализујем народ у Србији...има и тамо часних људи, видјели смо их у недељу у Београду. Али нажалост, такви јунаци су мањина у Србији!

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Да се вратимо на тему:

РС је једини српски простор гдје данас никог није срамота јер се не одриче властите вјере, народа, поријекла и историје и гдје је комунизам-марксизам-либерализам одумро или је у промилима.

- вјеронаука је уведена у све школе, оцјењује се и обавезна је (никакво марксистичко "грађанско" не постоји као опција)

- Цркви су враћена сва отета добра, а порушени манастири и цркве сви обновљени

- 95% народа се изјашњава као православно, вјерује у Бога и иде у Цркву

- борбу за физички опстанак и спречавање новог геноцида након Јасеновца назива правим именом "отаџбинско-одбрамбеним ратом" а не препричава приче Сарајевских ал-каида увозника

- не извињава се никоме зато што је бранила ђедовину од главосјеча из Алжира, Пакистана, Ирана итд.

Зато нас је Бог наградио да имамо слободу у нашој србској РС!Ова земља је натопљена од крви светих Божијих ратника!Ја рецимо кад прилазим Мајевици, ја прилазим једној Светињи!

Јако сам поносан на мој народ у РС, показали смо и себи и свјету да смо сложни и да не дамо своје ни под цјену живота!

Подели на овим сајтовима

Ја би Семберац направио посебан форум за тебе и Забидија (у ствари имате чет) па кад разријешите личне окршаје, онда покушајте да учествујете у темама без жеље да све редом испровоцирате.

Свака тема на којој вас двојица поведете "дијалог" заврши закључана за пола дана.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Ја би Семберац направио посебан форум за тебе и Забидија (у ствари имате чет) па кад разријешите личне окршаје, онда покушајте да учествујете у темама без жеље да све редом испровоцирате.

Свака тема на којој вас двојица поведете "дијалог" заврши закључана за пола дана.

Ја вређати никога нећу. И реци ми гдје ја то њега провоцирам?Пишем о својој отаџбини РС на коју сам поносан, уопште не пишем о њему...он мене не занима.

Подели на овим сајтовима

Још веће смеће су постали до љигавости увлакачки и политички коректни: Политика, Данас, Наша Борба, Блиц, ПРесс итд.

А Двери имају далеко већу подршку у народу од рецимо Чедициног ЛСД-а, па те нисам чуо да си се бунио што се један промашени наркоман толико рекламира на свим могућим медијима.

lepo bi bilo da naci Dveri izadju na izbore pa da vidimo lepo tu ogromnu podrslku naroda koju imaju. Umesto sto se kriju iza crkve i pljackaju lakoverne dijasporce.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Отворићемо посебну тему за изливе патриотских екстаза на којима ћемо посебно похваљивати и оцјенити највећи поетски узлет на тему родољубља, а побједника наградити тако што ће провести годину дана живота са радничком четворочланом породицом у Чајничу гдје само отац ради на пијаци (јер је фабрика доведена под стечај, па је купили тајкуни у бесцјење па продали машине и на крају затворили), након тога слиједи наградни боравак у Епархији Славонској гдје ће ићи фаза активног јавног србовања по трговима и улицама.

Побједник ако преживи може да србује по форуму до миле воље без да му ико ишта приговори.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

МИТИНГ ПОДРШКЕ МЛАДИЋУ У БИЈЕЉИНИ

Предсједник Борачке организације општине Угљевик Јован Маринковић изјавио је данас у Бијељини да је једини гријех генерала Ратка Младића што српским душманима није дозволио да Србе везане поново одводе у Јасеновац, Јадовно и друге логоре смрти.

"У мом Угљевику не постоји ниједно српско село из кога нико није одведен у Јасеновац, одакле се никад нико није вратио, а тамо су их слали они чији потомци данас генерала Младића и све нас називају фашистима", рекао је Маринковић у Бијељини на митингу подршке генералу Младићу који је окупио неколико хиљада грађана.

Он је онима који су издали генерала Младића поручио да им то српска историја никад неће опростити, јер се издаја у српском народу никад не заборавља.

Предсједник Борачке организације Републике Српске Пантелија Ћургуз пренио је поздраве Дарка Младића, сина генерала Ратка Младића, који је захвалио за подршку и поручио да му је отац пред полазак у Хашки трибунал рекао: "Поздрави моје борце у Републици Српској и кажи им да сам спремио паклену одбрану".

Онима што ба да сапирају образе српском народу Ћургуз је поручио да је "образ овог народа чист јер га вијековима перу сузе наших мајки коме џелати и усташе поклаше ћерке и синове, мужеве и браћу, и направили би то деведесетих година да није било генерала Младића и овог часног и поштеног народа".

Ћургуз је високом представнику у БиХ Валентину Инцку поручио да "српски народ не може бити ни фашистички ни нацистички, јер је ово народ са свијетлом историјом и још свјетлијим и чистијим обрзом и такав ће остати вјековима".

На митингу су, између осталих, говорили Срђан Ного из Организације "Двери српске" и књижевница Љиљана Булатовић.

Подели на овим сајтовима

Ево ме после дугог вријемена са вама драга браћо и сестре. Срдачно поздрављам Зибиди-а 4chsmu1

РС је показала да је једина србска земља у 21. вјеку!

Сваки дан протести због хапшења највећег хероја србскога народа у протеклих 20 година!

Ево данас је у слободарској и србској Бијељини био протест. Било је вишехиљада грађана који су сат и по вријемена киснули на киши. Али киснили смо ми од 92-95 по рововима, можемо и сада!Штета што Србија, нарочито Београд, нису киснули од 92-95...стање би много другачије било.

Пратим такође медије у Србији и у РС. Србијански медији извјештавају слично као сарајевски Аваз, док медији у РС извештавају да је Ратко херој и син нашег народа!

Док на РТС-у пуштају филм "Сребреничка поља смрти" који је боље одрађен за муслимане него што би то федерална ТВ одрадила, на БН ТВ рецимо приказују да се у Сребреници није десио геноцид, да није било 8000 жртава, да се једини геноцид десио над србским народом од стране бандита Насера Орића.

Исти тај Насер Орић има популарност и у Београду...читајућу неке коментаре по србијанским новинама, видјео сам да има СРБИЈАНАЦА који Насера називају часним бојовником док Ратка називају злочинцем. ХВАЛА ВАМ БРАЋО СРБИЈАНЦИ!

У једној емисији Насер каже да су га лично ПРИЈАТЕЉИ из Београда обавестили о хапшењу ђенерала. Насер каже да он и данас дан има много пријатеља "Срба" у Београду. Није ни чудо што Србија сваким даном пропада а РС све више јача и јача.

За крај могу само да поновим паролу из Бања Луке: РУСИЈА МАЈКА-СРБИЈА МАЋЕХА!

Наравно не генерализујем народ у Србији...има и тамо часних људи, видјели смо их у недељу у Београду. Али нажалост, такви јунаци су мањина у Србији!

Па гдје си Семберче... 4chsmu1

Шташ од Руса..Они воде своју политику. Русија је мајка Бугарима, није Србима.  :bla:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Да се вратимо на тему:

РС је једини српски простор гдје данас никог није срамота јер се не одриче властите вјере, народа, поријекла и историје и гдје је комунизам-марксизам-либерализам одумро или је у промилима.

- вјеронаука је уведена у све школе, оцјењује се и обавезна је (никакво марксистичко "грађанско" не постоји као опција)

- борбу за физички опстанак и спречавање новог геноцида након Јасеновца назива правим именом "отаџбинско-одбрамбеним ратом" а не препричава приче Сарајевских ал-каида увозника

- не извињава се никоме зато што је бранила ђедовину од главосјеча из Алжира, Пакистана, Ирана итд.

4chsmu1 4chsmu1

.mislise. womens :bla:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Да се вратимо на тему:

4chsmu1 :bla: 4chsmu1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Отворићемо посебну тему за изливе патриотских екстаза на којима ћемо посебно похваљивати и оцјенити највећи поетски узлет на тему родољубља, а побједника наградити тако што ће провести годину дана живота са радничком четворочланом породицом у Чајничу гдје само отац ради на пијаци (јер је фабрика доведена под стечај, па је купили тајкуни у бесцјење па продали машине и на крају затворили), након тога слиједи наградни боравак у Епархији Славонској гдје ће ићи фаза активног јавног србовања по трговима и улицама.

Побједник ако преживи може да србује по форуму до миле воље без да му ико ишта приговори.

4chsmu1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kratak off...

Molim sve ucesnike na temi, obzirom da je dosta posecena - svratite ovde, i to sto pre, coveku je bas potrebna pomoc! 4chsmu1

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3975.msg455440/topicseen.html#msg455440

Подели на овим сајтовима

Опстанак србскога народа овиси од опстанка Републике Србске!Ако нестане РС (а неће нестати), нестаће и србски народ!

Србија је већ пред нестанком...једино РС опстаје!

Подели на овим сајтовима

Браво за браћу Русе!Боље бране националне интересе Србије од самих Срба из Србије!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...