Jump to content

"Питала сам попа" - да ли је комично, трагично или трагикомично?

Препоручена порука

• Одговори 39
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Ово је превршило границе чак и лошег укуса. Овај гаћеша се својски потрудио, нема шта. О 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Хахахаха, знам за ово! Шта све људи себи дозволе ...блам.

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

А шта ће јадница, види се шта новац и комерцијализација могу, да се најежиш.  0110_hahaha smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Нажалост жена није ни свесна шта пева, присустовала сам њеном извођењу те песме како је тада рекла премијерно јер још није албум изашао у то време...а то премијерно је било у црквеној сали и у присуству свештеника....који блам...али она поносна и утегнута са све непристојним деколтеом...ја сам се  8084.gif

али опет мушкарци мисле да смо ми жене љубоморне.... 0442_feel

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Нажалост жена није ни свесна шта пева, присустовала сам њеном извођењу те песме како је тада рекла премијерно јер још није албум изашао у то време...а то премијерно је било у црквеној сали и у присуству свештеника....који блам...али она поносна и утегнута са све непристојним деколтеом...ја сам се  crvenilo

али опет мушкарци мисле да смо ми жене љубоморне.... dada

Мени је баш жао вас у дијаспори кад морате свакакав кичирај из Србије да слушате. То је вређање интелигенције свакога иоле нормалног човека.  Могу да замислим када је певала ту песму да је била врло узаврела атмосфера confused

"Извини госпон' попо, рај није за мене"...

Подели на овим сајтовима

хахахахахаха  "гаћеша"  хахахахха  valjanje od smeha

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

Ајде,кад кажу "комерцијализовала се"-ја то,за кантаутора,схватим као промену звука,и музике на неки који је пријемчивији за слушаоце,са разумљивијим и недвосмисленијим порукама...нпр. као што су се неки рок,алтрок и метал састави комерцијализовали.

Мени није јасно зарад какве популарности је она начинила ово? Коме се уопште свиђа ово?

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Нажалост жена није ни свесна шта пева, присустовала сам њеном извођењу те песме како је тада рекла премијерно јер још није албум изашао у то време...а то премијерно је било у црквеној сали и у присуству свештеника....који блам...али она поносна и утегнута са све непристојним деколтеом...ја сам се  crvenilo

али опет мушкарци мисле да смо ми жене љубоморне.... joooj

Мени је баш жао вас у дијаспори кад морате свакакав кичирај из Србије да слушате. То је вређање интелигенције свакога иоле нормалног човека.  Могу да замислим када је певала ту песму да је била врло узаврела атмосфера :)

"Извини госпон' попо, рај није за мене"...

Ma ne bi nam uopste palo na pamet da idemo da je gledamo, jer slusanje je manje vazno...valjda...nego je bila gost na jednoj veridbi i sta da se radi.

Ovo je sada van teme ali moram reci...kad nekad procitam ili cujem hvalospeve tih nazovi umetnika kako im je bilo divno u dijaspori i kako su zaradili i poseceni koncerti...muka mi je...a istina je potpuno durgacija...pevaju po rupama jer oni sto ih dovode ne mogu priustiti da iznajme dobre lokacije a da bi nesto zaradili i jedni i drugi, posecenost zavisi od pevaca ali je to daleko od onog sto oni prezentuju javnosti.

Recimo toliko popularni Miroslav Ilic je na kraju pevao pred 50 ljudi ili Mitar Miric je imao 30 pa je prestao i vratili ljudima pare i otisli. samo nekolicina mogu da naprave velike koncerte i da su poseceni ali i to jednom u  nekoliko godina. Najvise zavisi ko je osoba u gradu sto orrganizuje koncert a tek onda koji "umetnik" je u pitanju.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...