Jump to content

Muslimani pitaju hrišćane

Оцени ову тему

Препоручена порука

čitaš li ti sve postove,

drvo je bilo drvo poznanja,

pošto je denica već zglajzala,Bog je upozorio prve ljude da ne jedu od toga drveta,

ne zato što bi bili Bogovi,već zbog toga što bi dobili poznanje o dobru i njemu suprotnom zlu,i samim tim pali u grijeh

kao što se i dogodilo

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Видећу кад нађем времена да ти подробно одговорим.(истина је само једна)

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

ako tvrdite da Bog nije stvorio zlo i smrt , ko je onda?

Postoji dobro, a zlo ne postoji vec je samo odsustvo dobra. Kao tama. Tama ne postoji , postoji svetlost a tama je samo odsustvo svetlosti.

da da , Ajnstajnove rijeci , bas sam se pitao odakle mu ta ideja  , sada znam . jel Bog stvorio drvo dobra i zla?

Nije, stvorio je drvo "poznanja dobra i zla", prepoznavanja dobra i zla, sposobnosti razlikovanja svetlosti od tame da kazemo. A ne drvo dobra i zla.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Али змија беше лукава мимо све звери пољске, које створи Господ Бог;

Znaci bila je lukava ne zato što ju je Bog tako stvorio, nego zbog svog pada. I ona pre toga nije okusila sa drveta poznanja dobra i zla.

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

moze pjasnjenje , ako je vec Bog stvorio zmiju zar onda zmija nema znanje sta je dobro a sta lose , ne slaze mi se prica nikako . ? ?

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

pa ako je stvorio drvo od kojeg mozes umrijeti ako pojedes njegov plod, znaci da je unaprijed stvorio smrt. mislim nije mi jasno nikako.

Nije poenta u drvetu već u kršenju Božije zabrane da se jede sa tog drveta.Mogao je Bog reći nemoj pojesti ovog zeca pa da ga Adam pojede,poenta je ista
Подели на овим сајтовима

moze pjasnjenje , ako je vec Bog stvorio zmiju zar onda zmija nema znanje sta je dobro a sta lose , ne slaze mi se prica nikako . ? ?

Zmija je pali anđeo a nije zmija zmija ...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Đavo je uzeo obličije zmije a đavo je nekad bio anđeo koji je svojom odlukom otpao od Boga dakle prvobitno je bio stvoren kao dobar.
Подели на овим сајтовима

Bog jednostavno ne želi čoveka da primora da u njega veruje, jer je Bog Ljubav a Ljubav ništa netraži na silu.

I đavo je pao jer je imao pravo izbora da nije pao nebi ni Adam pao ni mi nebi sad bili ovde.

Definiši mi šta podrazumevaš pod zlo ?

Smrt je nužnost pale prirode. Adam da nije okusio jabuku ne bi pao i sazdao smrt nego bi bio besmrtan.

није јабука, аман. то се само црта као представа ПЛОДА са дрва познања добра и зла.
Подели на овим сајтовима

Bog jednostavno ne želi čoveka da primora da u njega veruje, jer je Bog Ljubav a Ljubav ništa netraži na silu.

I đavo je pao jer je imao pravo izbora da nije pao nebi ni Adam pao ni mi nebi sad bili ovde.

Definiši mi šta podrazumevaš pod zlo ?

Smrt je nužnost pale prirode. Adam da nije okusio jabuku ne bi pao i sazdao smrt nego bi bio besmrtan.

није јабука, аман. то се само црта као представа ПЛОДА са дрва познања добра и зла.

facenew22222222 to ti je uticaj Očajne Domaćinke ... i ostalih američkih st...a

Подели на овим сајтовима

znate sta mi nije jasno , sto dokaze o ne ispravnosti vjere trazite , i kada nadjete nesto o Islamu na netu da nije ispravno , odmah povjerujete , dal ja tako treba da trazim greske hriscanstva ? a kad vam neko kaze dokaze ili ono sto smatra dokazom a i jeste dokaz , vi ne prihvatate , kao i slucaj sa svetom Trojicim , naucnik , teolog napise knjigu kako je Biblija mjenjana i vi ne vjerujete . dok ne uvidite greske u svojoj religiji , i dok ne priznate da je covjek namjerno izmjenio Boziju Knjigu , ovo nije nagadjanje vec cinjenica , onda cete i sami vidjeti da je bilo potrebe za zadnjom Bozijom objavom  , a to je Kur'an , ja znam sada je tesko prihvatiti drugu religiju , tj poslkednju Boziju objavu , proslo je 14oo i neka godina od objave . Ali lijepo priznate da je Biblija izmjenjena , ljudi su je izmjenili , nevjernici , i onda nece biti problema , mnogo lakse cete shvatiti Islam.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

a opet ne vidim nigdje dokaze toliko jasne "Ствар је у томе што су за вас докази само слова на папиру, а за нас је то конкретан живот. Џабе што нешто "пише" ако то нешто реално не постоји у животу. Цепање између слова Писма (или Курана) и релног живљења, јесте лицемерје. Џабе шта пише, ако живот говори нешто сасвим друго. А то је овде управо случај и то су "докази". konkretan zivot? zivot govori nesto drugo? xexex ne mozemo znati tj tvrditi da je nesto istina ako nemamo dokaz , opet ponavljam dokaz sami nadjemo i ne dokazujemo nikome vjeru , a vi pokusavate reci da je vasa vjera savrsena , ja to ni ujednom trenutku nisam rekao za Islam , ja smatram da je Islam savrsena vjera  ali vam nisam to nametao , i tu ste pokazali vase nepostovanje ostalih vjera i jedne cijele nacije koju nazivaju mnogi teroristima. zar vi vjerujete u sve sto vam se servira? a u Islamu ko trazi dokaze naci ce ih vrlo lako. inace nije isto citati objavu na nasem jeziku i na izvornom 0205_whistling

a tek Zvonko "ачно је да су огромна већина муслимана мирољубиви и разумни људи, али то је њихова лична врлина. Да следе Мухамеда у свему, већина мислимана би била попут бин Ладена - он следи Мухамеда у свему." one veze nema sta prica , da svi slijede Muhammeda , ne bi bilo ratova , podjela , ubistava i td.

Подели на овим сајтовима

znate sta mi nije jasno , sto dokaze o ne ispravnosti vjere trazite , i kada nadjete nesto o Islamu na netu da nije ispravno , odmah povjerujete , dal ja tako treba da trazim greske hriscanstva ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...