Istina je samo jedna Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 ja nisam shvatio šta si u stvari ti `teo da pitaš? zapravo ti izbjegavas slovo H , pitam se zasto.? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 ja nisam sHvatio šta si u stvari ti `teo da pitaš? zapravo ti izbjegavas slovo H , pitam se zasto.? idea "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 kaze se hteo a ne 'teo ? obrati paznju na ono sto pises prije nego sto pocnes da slavis moju "greku"? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 imaš li ti neko pitanjeH, ili si došao da zapodijevaš neštoH? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 xexexex bravo. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 evo pitanje , sad vec pogresno koristis slovo H , nisi ucio u skoli da se slovo H ne koristi na kraju recenice? ovo je pitanje za mene? Može ali kad ti odgovoriš na ovo: jesi li mi ti plaćao obrazovanje pa pitaš za njega,a? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 ne vala nego mi je cudno . nije bitno , postujete li Avrama (Ibrahim a.s) kao poslanika i kao "osnivaca" monotesitickih vjera? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 i ja se tebi čudom ne mogu načuditi pa ništa Dakle Avraam, pa pitaš za njega ili za one uz njega? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 odlicno si procitao pitanje , nema potrebe da ponavljas pitanje. dal vi postujete Avrama , kao sto ga sve vjere postuju? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Naravno, je li za tebe Avraam pravedan? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 nisam bas pratio ucenja njegova , ali u Islamu se postuje kao Poslanik , . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 kako nisi pratio učenja znaš li ko je Ishmael? nisam bas pratio ucenja njegova , ali u Islamu se postuje kao Poslanik , . šta je ovo , izgleda da je moje školovanje skuplje nego tvoje "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 ja nisam zavrsio vjersku skolu , sam proucavam vjeru. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 a tako znači, pa trebalo bi da nađeš nekoga da te uputi u osnove tvoje vjere pa za tuđu imaš kad "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 poznajem ja svoju vjeru dovoljno . kako hriscanstvo tumaci tekstove o vampirima ,svakako demoni , vampiri , duhovi su nekako kroz filmove prikazani kao mitovi iz Biblije , dal takva stvorenja imaju osnove u Bibliji , ili su ljudi dodali u filmovima Bibliji ono sto joj ne pripada? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука