Jump to content

Muslimani pitaju hrišćane

Оцени ову тему

Препоручена порука

ja nisam shvatio šta si u stvari ti `teo da pitaš?

zapravo ti izbjegavas slovo H , pitam se zasto.?

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

kaze se hteo a ne 'teo ? obrati paznju na ono sto pises prije nego sto pocnes da slavis moju "greku"?

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

evo pitanje , sad vec pogresno koristis slovo H , nisi ucio u skoli da se slovo H ne koristi na kraju recenice?

ovo je pitanje za mene?

Može ali kad ti odgovoriš na ovo: jesi li mi ti plaćao obrazovanje pa pitaš za njega,a?

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

ne vala nego mi je cudno . nije bitno , postujete li Avrama (Ibrahim a.s) kao poslanika i kao "osnivaca" monotesitickih vjera?

Подели на овим сајтовима

odlicno si procitao pitanje , nema potrebe da ponavljas pitanje. dal vi postujete Avrama , kao sto ga sve vjere postuju?

Подели на овим сајтовима

nisam bas pratio ucenja njegova , ali u Islamu se postuje kao Poslanik , .

Подели на овим сајтовима

poznajem ja svoju vjeru dovoljno . kako hriscanstvo tumaci tekstove o vampirima ,svakako demoni , vampiri , duhovi su nekako kroz filmove prikazani kao mitovi iz Biblije , dal takva stvorenja imaju osnove u Bibliji , ili su ljudi dodali u filmovima Bibliji ono sto joj ne pripada?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...