Јован Чакарески Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 ... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 negdje sam procitao da Bog u Islamu nema ljubavi , samo robovanje , zar nije isto u Hriscanstvu , Bog je primorao covjeka da ga postuje i da bude uz Njega , Bog je jednostavno po vasoj logici nije stvorio zlo , ako nije stvorio zlo i nije imao namjeru da stvori zlo , zasto onda jednostavno nije rekao nema zla , zapravo kad je dopustio Adamu da pojede zabranjeno voce , odmah je stvorio zlo . ili mislite da Bog nije znao da je stvorio zlo? , odakle pakao ako ga nije Bog stvorio , odakle djavo ako ga Bog nije stvorio , odakle znanje u nama sta je lose a sta ne ako Bog ne zna za lose i da to nije stvorio? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 negdje sam procitao da Bog u Islamu nema ljubavi , samo robovanje , zar nije isto u Hriscanstvu , Bog je primorao covjeka da ga postuje i da bude uz Njega , Bog je jednostavno po vasoj logici nije stvorio zlo , ako nije stvorio zlo i nije imao namjeru da stvori zlo , zasto onda jednostavno nije rekao nema zla , zapravo kad je dopustio Adamu da pojede zabranjeno voce , odmah je stvorio zlo . ili mislite da Bog nije znao da je stvorio zlo? , odakle pakao ako ga nije Bog stvorio , odakle djavo ako ga Bog nije stvorio , odakle znanje u nama sta je lose a sta ne ako Bog ne zna za lose i da to nije stvorio? Da je Bog primorao čoveka da bude uz njega od njegovog stvaranja, onda ja i Vi nebi pisali ovde na forumu 319.gif http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Bog jednostavno ne želi čoveka da primora da u njega veruje, jer je Bog Ljubav a Ljubav ništa netraži na silu. I đavo je pao jer je imao pravo izbora da nije pao nebi ni Adam pao ni mi nebi sad bili ovde. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Bog jednostavno ne želi čoveka da primora da u njega veruje, jer je Bog Ljubav a Ljubav ništa netraži na silu. I đavo je pao jer je imao pravo izbora da nije pao nebi ni Adam pao ni mi nebi sad bili ovde. ako tvrdite da Bog nije stvorio zlo i smrt , ko je onda? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Bog jednostavno ne želi čoveka da primora da u njega veruje, jer je Bog Ljubav a Ljubav ništa netraži na silu. I đavo je pao jer je imao pravo izbora da nije pao nebi ni Adam pao ni mi nebi sad bili ovde. ako tvrdite da Bog nije stvorio zlo i smrt , ko je onda? Definiši mi šta podrazumevaš pod zlo ? Smrt je nužnost pale prirode. Adam da nije okusio jabuku ne bi pao i sazdao smrt nego bi bio besmrtan. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 je li Adam znao koje voce smije da pojede , posto je na drvetu bilo i dobro i zlo? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 sa jednog drveta ne beru se kruške i jabuke, nego se svako drvo po plodu poznaje, tako je to bilo drvo poznanja "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 je li Adam znao koje voce smije da pojede , posto je na drvetu bilo i dobro i zlo? Moj.1 2,15-17 15 И узевши Господ Бог човека намести га у врту едемском, да га ради и да га чува. 16 И запрети Господ Бог човеку говорећи: Једи слободно са сваког дрвета у врту; 17 Али с дрвета од знања добра и зла, с њега не једи; јер у који дан окусиш с њега, умрећеш. Moj.2 1-6 1 Али змија беше лукава мимо све звери пољске, које створи Господ Бог; па рече жени: Је ли истина да је Бог казао да не једете са сваког дрвета у врту? 2 А жена рече змији: Ми једемо род са сваког дрвета у врту; 3 Само род с оног дрвета усред врта, казао је Бог, не једите и не дирајте у њ, да не умрете. 4 А змија рече жени: Нећете ви умрети; 5 Него зна Бог да ће вам се у онај дан кад окусите с њега отворити очи, па ћете постати као богови и знати шта је добро шта ли зло. 6 И жена видећи да је род на дрвету добар за јело и да га је милина гледати и да је дрво врло драго ради знања, узабра род с њега и окуси, па даде и мужу свом, те и он окуси. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Bog jednostavno ne želi čoveka da primora da u njega veruje, jer je Bog Ljubav a Ljubav ništa netraži na silu. I đavo je pao jer je imao pravo izbora da nije pao nebi ni Adam pao ni mi nebi sad bili ovde. ako tvrdite da Bog nije stvorio zlo i smrt , ko je onda? Pa ćavo je stvoren kao dobar slobodnom voljom se pobunio.Adam je slobodnom voljom kušao drvo poznanja itd... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Bog jednostavno ne želi čoveka da primora da u njega veruje, jer je Bog Ljubav a Ljubav ništa netraži na silu. I đavo je pao jer je imao pravo izbora da nije pao nebi ni Adam pao ni mi nebi sad bili ovde. ako tvrdite da Bog nije stvorio zlo i smrt , ko je onda? Pa ćavo je stvoren kao dobar slobodnom voljom se pobunio.Adam je slobodnom voljom kušao drvo poznanja itd... tj pobrinuli su se da unesu ništavilo u biće i stvoreno "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 ako tvrdite da Bog nije stvorio zlo i smrt , ko je onda? Postoji dobro, a zlo ne postoji vec je samo odsustvo dobra. Kao tama. Tama ne postoji , postoji svetlost a tama je samo odsustvo svetlosti. Cim svetlost zasvetli tama nestaje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 ako tvrdite da Bog nije stvorio zlo i smrt , ko je onda? Postoji dobro, a zlo ne postoji vec je samo odsustvo dobra. Kao tama. Tama ne postoji , postoji svetlost a tama je samo odsustvo svetlosti. da da , Ajnstajnove rijeci , bas sam se pitao odakle mu ta ideja , sada znam . jel Bog stvorio drvo dobra i zla? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 ako tvrdite da Bog nije stvorio zlo i smrt , ko je onda? Postoji dobro, a zlo ne postoji vec je samo odsustvo dobra. Kao tama. Tama ne postoji , postoji svetlost a tama je samo odsustvo svetlosti. da da , Ajnstajnove rijeci , bas sam se pitao odakle mu ta ideja , sada znam . jel Bog stvorio drvo dobra i zla? Naravno... znam šta sada sledi http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 pa ako je stvorio drvo od kojeg mozes umrijeti ako pojedes njegov plod, znaci da je unaprijed stvorio smrt. mislim nije mi jasno nikako. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука